STARSHOOTER_SUPREME Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Ima li kolibrija ove godine ? Quote
zoom Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ima li kolibrija ove godine ? Najverovatnije bice kolibri ali tek krajem Septembra iz razloga sto se radi letnja pozornica ispred Doma Kulture pa ce biti na otvorenom ali bice predkolibri u trajanju od jednog dana 19 avgusta.Za sada to je to ali videcemo za dalje Quote
Satyr Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Sta ce biti sa Izborom za Miss.... ...pozeri ... Dos'o sam sa klincem da vas gledam, a ono Odsvirase jednu stvar, i to Roswell 47 i cao... Kad ce koncert u TS... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Znaju vas chak i u Drenovu Kad ce spotovi gole ribe,zmije itd? Quote
zoom Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Sta ce biti sa Izborom za Miss.... ...pozeri ... Dos'o sam sa klincem da vas gledam, a ono Odsvirase jednu stvar, i to Roswell 47 i cao... Kad ce koncert u TS... Uskoro sviramo na Kolibriju a onaj solo sto si trazio Quote
zoom Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Jel svirate 29-pgu skc-u? Trebalo bi valjda Quote
MEDIEVAL Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 (edited) Zasto niste svirali na Kolibriju? a ja dos'o zbog vas najvise Edited October 23, 2006 by MEDIEVAL Quote
nefas Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Da ne bude kao za Kolibri. Kad ce sigurno da se zna da bi znao dal da kupujem kartu ili ne! jedan klinac mi je rekao da je pitao Gogu i on mu je rekao da necete da idete. Quote
zoom Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Zasto niste svirali na Kolibriju? a ja dos'o zbog vas najvise Taj Kolibri nismo mogli da sviramo zbog lose organizacije ali pravicemo po prvi put zimski kolibri u februaru pa cemo svirati tada Quote
zoom Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Da ne bude kao za Kolibri. Kad ce sigurno da se zna da bi znao dal da kupujem kartu ili ne! jedan klinac mi je rekao da je pitao Gogu i on mu je rekao da necete da idete. Sviramo 99% jedino ako Goga ne umre Sviracemo u promenjenom sastavu zato je bilo malo Quote
nefas Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 A tacno. Cuo sam da ce Zombi da svira. Jel je to tacno? Znaci da kupujem ja kartu za 29. Ako ne bude bice Quote
nefas Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 A sto se tice Kolibrija i ja dodjoh samo zbog vas kad ono sranje. Zasto se toliko razlikovao od proslogodisnjeg koji je bio odlican. Ove godine kao da je organizovao neko stoti. Quote
zoom Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 A sto se tice Kolibrija i ja dodjoh samo zbog vas kad ono sranje. Zasto se toliko razlikovao od proslogodisnjeg koji je bio odlican. Ove godine kao da je organizovao neko stoti. Bio je drugi organizator nista drugo Quote
zoom Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 A tacno. Cuo sam da ce Zombi da svira. Jel je to tacno? Znaci da kupujem ja kartu za 29. Ako ne bude bice Quote
nefas Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Znaci vidimo se. Koje pesme ce te svirati? Quote
zoom Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Znaci vidimo se. Koje pesme ce te svirati? Nemam pojma sviracemo pesme i sa Meeting with-a,Hidden God-a i dema cak i neke nove a sta tacno neznam bice brzo u svakom slucaju Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Izusmo se iz papuce zimi ti ;)ahahahaha. A tek u nedelju .... donesite zutu . Belu ne priznajem, moze i sa bobice ;)hahhahaa. Quote
zoom Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 E ovako: 1.Simargal je ponovo u starom sastavu tj.Zoran Dragojevic-Zombi ponovo svira sa nama sto su mogli ljudi da vide 29.10.2006 na Samhain 2006 festu 2.Uradjen je novi sajt na www.simargal.tk sa forumom tako da svoje komentare mozete tu ostaviti Pozdrav SIMARGAL Quote
MEDIEVAL Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 to je dobra vest na ...hidden god-u je vrhunski odsvirao Quote
nefas Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ma Zombi je sila,tj. nas najaci bubnjar. Quote
Recommended Posts