StarbreakeR Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ma da...srecnik dobio Daveov model ESP plus ce da redi za Megadeth kao kreator omota,majica i ostalih sranja...meni se ipak vise svidja stari Vic...ovaj je nekako prazan...olovka caruje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 faca. ocu da ga upoznam. nek on crta a ja cu da se slikam s daveom meni se svidja vic.. ali ok - ukusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ma jasno...ja samo vise volim kada je to rucno radjeno...nisam neki obozavatelj kompijuterske radnje...ali OK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 old school - kapiram. ne cini se da je mnogo "tehnoloski uznepredovao" vic, zato mi se svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Osim ona dva hi-tech crvena senzora na visoru Ehey...ti si se makar 1 slikala sa daveom...ja nijednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 1. te crvene senzore zaboravi. pa mora nesto da se uradi u high tech fazonu 2. poslacu ti davea pa se slikaj. eto pade dogovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Jao pogledaj(te) samo ova druga 2...ima link na sajtu Megadetha...total destruction...ma onaj 2gi nema veze sa Vicom a treci kao da je izasao iz Robotecha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Jeste videli ono *ranje u Metal Hammeru o najboljim metal gitaristima,Zamislite tandem Mustaine i Marty 15 mesto a ispred Tom Morello i Kornovski gitaristi.Smeshno.Svirali su super i tehnichki dobro a ekipa Hammera se definitivno zajebala za izbor pesama od megadetha za preslushavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Mislim stavili su Holly wars(OK) i ... Tornado of souls.Pomeni je druga trebala da bude Symphony .Jeste malo komercijala ali pesma ima prost riff ali ulazi u uvo.Ili Angr again ili Dread and Fugitive.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 na 15 mjestu? pa dobro, treba doci na red od blink182 i tako tih virtouza muzickih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Pa gluposti to samo ima kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ma ajde to se ni ne chita...to su neki pisali skroz subjektivno...mislim sta sve nisu ni spomenuli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Mozda se ne chita ali mnogo nervira . NArochito mene! Mustaine i Friedmann su medju najboljim tandemima trasha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Jeste videli ono *ranje u Metal Hammeru o najboljim metal gitaristima,Zamislite tandem Mustaine i Marty 15 mesto a ispred Tom Morello i Kornovski gitaristi.Smeshno.Svirali su super i tehnichki dobro a ekipa Hammera se definitivno zajebala za izbor pesama od megadetha za preslushavanje Najbolje je kad su rekli da je Dave bio u sjenci Friedmana pa je odlučio da napravi RIP. A Vic je sranje. Stari je majka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 najbolje da kazu da je dave zena pa da zavrse stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Je li bi mogao neko od vas Beograđana da mi javi ako i kad dođe Arsenal of Megadeth u Mordor, Mamut ili negdje drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Ne znaci ima nas svakakvih.Sto rece jedna najbolje je reci da je Dave zena pa da...Ma ipak je on strani placenik i islamski fanatik. Dajte redakcije opasuljite se malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 trci tamo na temu metal hammer pa pljuni nesto pametno vic: 011.639.060 - broj za mamut pa pitaj sam. u se i u svoje kljuse.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 A može i pirat. Blondie, hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pirat je uvijek opcija. nema na cemu. koristite www.google.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 trci tamo na temu metal hammer pa pljuni nesto pametno vic: 011.639.060 - broj za mamut pa pitaj sam. u se i u svoje kljuse.. Pa videcu.Treba im malo prevaspitavanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Mamut...sta to bese mamut... Enivej ako se neko dokopa tog pirata neka se javi i meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ja mislim da je MAMUT izumro slon koga je pecinski covek lovio da bi se prehranio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Moguce moguce...nikad nisam shvatio kako je covek uspeo da ulovi tolike divove... Enivej nabavio sam audio snimak Rude Awakeninga...ima 4 pesme koje nema na certu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 nabavljam ovaj dvd vec sledece nedelje ,tj ako se dogovorim sa Vic-om...pa cemo videti o cemu se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts