blondie Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 ok ljudi, dosta zajebancije, zabavi je vrijeme. dakle: http://www.gigantour.com/home.php OVERKILL, OPETH!!!!!!!, ARCH ENEMY, LAMB OF GOD.. i ostali manje zanimljivi bendovi. na svakoj svirci poklanjace po jednu gitaru izgleda da je ovo selo izbaceno s liste za gigantour.. Okland ostaje opcija (zbog kilometraze), San Luis Obispo (jer je svirka napolju).. tek ce da se potvrde svi datumi.. i sve svirke. Quote
Ozziris Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Posto ce doci i u evropu...MAJKO MILA KAKO BI BILO DOBRO DA DODJU I OVDE!!! Ako treba neka se i peticija potpisuje!!! Quote
MegaDex Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 MA OPETH I OVERKILL Razvaljuju...voleo bih da mi poklone gitaricu...ako naravno dolaze ovde Quote
blondie Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 i 100 dolara na celo da ti zalijepe pominjao je dave da bi mogao preseliti festival u evropu, ko zna.. Quote
lemmy sixx Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 "Washington's Next"!!!Do jaja naziv za pesmu.Dobar je i naziv albuma.Neka bude kao "The system has failed" i bice dobro. Quote
MegaDex Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 i 100 dolara na celo da ti zalijepe pominjao je dave da bi mogao preseliti festival u evropu, ko zna.. Ovo sa stotkom mi se svidja ko na svadbi Quote
blondie Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 kad ozziris nece da okaci, ja cu snimak se zove - korpa duplo D. ko pogleda, znace zasto Quote
Ozziris Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Ovo je ubedljivo najsmesnija scena koju sam ikad video na bilo kom koncertu! Hahahah kako se jadnicak trudio da ga ne omete taj brus u sviranju!! hahah! Quote
Vic Rattlehead Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 E šta bi dao da vidim Into Eternity!!!!!! Čini mi se da su ovi bendovi mnogo bolji od prošlogodišnjih!!!! Quote
blondie Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 meni je extra tu arch enemy, ostalo nisam fan.. ali symphony x bi dobro dosao opet, kao i nevermore.. dream theater je malo smorio. vjerujem da ce opet biti mijenjanja u par bendova.. mozda opet antrax..... Quote
MegaDex Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Ja ne volim bas symphony X ali ovo ostalo je OK Quote
Vic Rattlehead Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 meni je extra tu arch enemy, ostalo nisam fan.. ali symphony x bi dobro dosao opet, kao i nevermore.. dream theater je malo smorio. vjerujem da ce opet biti mijenjanja u par bendova.. mozda opet antrax..... Ne znam jesi li slušala Into Eternity, ako nisi obavezno poslušaj Buried in Oblivion! Quote
blondie Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 hvala na preporuci, evo cu da skinem neku muziku s limewire. moram da smuvam ove iz opetha i arch enemy za upoznavanje, pa bar da udjem tamo `iza`, a tamo cu lako navatati davea opet Quote
MegaDex Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Good for you...ako mozes pozdravi Davea od Dexa(zna on) Quote
Imenjak Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 ako neko oce da kupi dejvovu opremu sa turneje TWNAH neka ode na ovaj link GEAR! da imam pare, mozda bih i kupio cisto fore radi Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Ne znam jesi li slušala Into Eternity, ako nisi obavezno poslušaj Buried in Oblivion! respektabilan bend, a doticni album im je verovatno najslabiji.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 (edited) videh izjavu na dokumentarcu metalike monstr.... shvatam ja emotivne ljude, al' on je previse opterecen, zasto vreme nije uradilo svoje....opsednuti manijak.... rekao je - da mogu da se vratim unazad u tu godinu i da nisam tada izbacen iz benda, ja biH se vratio.... Edited August 2, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Vic Rattlehead Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 respektabilan bend, a doticni album im je verovatno najslabiji.... Koliko ja znam imaju samo 2, Dead or Dreaming i Buried in Oblivion, a treći treba da izađe. Prvi nisam slušao nego jednu pjesmu, pa ne znam da li je bolji. Quote
Ozziris Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 (edited) Moguc izgled novog albuma! nije mi bas megadeth fazon Edited August 2, 2006 by Ozziris Quote
THE WIZARD Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 evo evo jedne slike iz simpsonovih, epizoda 17x16!!! matori ejb simpson dodje u neku ordinaciju da ga ubiju i ovaj shto radi tu pokaze na ovaj die-pod! i kao pishe na njemu megadeath... hehe... znam da je megadeth bez a ali verovatno ima neke veze sa bendom.... hehe... Quote
Josip Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Naravno da ima veze 100% su napisali sa, da ne bi bilo povrede copyright-a, jerbo nemaju oni iz fox-a para da to plate.... lol.... Quote
blondie Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Moguc izgled novog albuma! nije mi bas megadeth fazon ponavljam.. jessica simpson? Quote
Recommended Posts