Жвакић Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Листа изгледа добро, али не видим песме са "Омладиназије". То им је минус код мене. Quote
darthmoog Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 hahaha...you suck..to je najbolji megadethov album Quote
Sandman Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 hahaha...you suck..to je najbolji megadethov album Kako kome,ukusi se razlikuju. Meni lično jeste najbolji,ali zajedno sa njim i Rust In Peace. Quote
RNA Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 15. Mechanix Хих, убацили су ово... крајње занимљиво. Али, битно је да је ту 'Devils Island', једна од мојих омиљених њихових песама. Quote
blondie Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 nema ničeg spektakularnog na novom albumu? sta, trebao je na pocetku da podrigne a na kraju albuma da se isprdi? Quote
Sandman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 na novom albumu? sta, trebao je na pocetku da podrigne a na kraju albuma da se isprdi? Krajnje zanimljivo.I ja sam se pitao kako postižu taj zvuk na novom albumu,čini mi se da je Blondie provalila koje instrumente koriste. Album nije loš,ali je ispod proseka u odnosu na ono što je Megadeth ranije radio(meni se lično slbum sviđa). Quote
Bata Trokrilni Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Spektakularna pesma je Washington Is Next. Što se koncerta tiče, ja se na njemu verovatno ne bih dobro proveo, jer ne sviraju nekoliko mojih omiljenih pesama. Quote
Stansfield Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 ja bih,ali najavise na stvarima sa rip... nije los ovaj novi album,mada mi se najvise svidja nova verzija a tout le monde. mislim da je the system has failed mnogo bolji od ovog... Quote
Feniks . Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 'Devils Island', једна од мојих омиљених њихових песама. Prijatelju, imas odlican ukus, jedna od najboljih njihovih pesama Predposlednji album sam uzeo tek nedavno, dobar je. Sada sam dobio najnoviji, nadam se da je dobar... Quote
RNA Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 То је прва песма коју сам научио, јер је константно брза, а кад сам почињао да слушам метал највише су ме привлачиле баш такве песме. Мада, ни сада није много другачије. Quote
Feniks . Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Ta pesma je zakon Slusam novi album, na trecoj sam pesmi, nije lose, za sada, cak bih rekao dosta dobro... Quote
blondie Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Krajnje zanimljivo.I ja sam se pitao kako postižu taj zvuk na novom albumu,čini mi se da je Blondie provalila koje instrumente koriste. sapnuo mi dave jedne kasne veceri devils island je skroz okej ali dijademe imaju smek Quote
Sandman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 sapnuo mi dave jedne kasne veceri Hmmmm imatu nečega Devils Island je strava ali ja i dalje kažem da su mi Megadethove najbolje pesme Hangar 18 i Addiced To Chaos ! Quote
The Trooper Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 nema ničeg spektakularnog album je sasvim jak... w'H'ashington is next po meni jebe kevu i opasno je prevazisao moja ocekivanja tom pesmom, ostalo je dobro ceo album je dobar MEGADETH made its first European headlining, non-festival appearance of 2007 last night (Tuesday, June 5) at Vega in Copenhagen, Denmark. The group's setlist was as follows: 01. Sleepwalker 02. Wake Up Dead 03. Take No Prisoners 04. Skin o' My Teeth 05. Gears of War 06. Set the World Afire 07. Devils Island 08. Hangar 18 09. She-Wolf 10. In My Darkest Hour 11. Kick the Chair 12. Tornado of Souls 13. Washington Is Next! 14. Reckoning Day 15. Mechanix 16. Peace Sells Encore: 17. Symphony of Destruction 18. Holy Wars mene se svidja lista samo tako! Take no Prisoners!! A!! I ne sviraju A tut le mon...bravo dejv! wooooooooohoooooooooooooooo jebe kevu set lista jos jakih nedelju i po dana , a jos se ne zna ko ce da bude predgrupa... konachno je organizacija shvatila da u karlsruhe-u postoji mnogo jacha publika nego u nekim mnogo vecim gradovima i da ta publika ne voli da putuje... Quote
Tower... Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Nisam slušao taj novi album, niti nameravam... Devil's Island je meni najgora pesma MegadetHa, WTF vi vidite u njoj? Meni su omiljene pesme 'detHa CHOSEN ONES i LOOKING DOWN THE CROSS... Quote
Sandman Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Ти си баш неки контраш, је ли, Торњу? Jeste Quote
Vic Rattlehead Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Листа изгледа добро, али не видим песме са "Омладиназије". То им је минус код мене. Pogledaj pod rednim brojem 14. Quote
thrash forever Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Spektakularna pesma je Washington Is Next. Što se koncerta tiče, ja se na njemu verovatno ne bih dobro proveo, jer ne sviraju nekoliko mojih omiljenih pesama. imaš pravo, meni je jedna od najjačih njihovih definitivno!!! Quote
Vlaja Buraz Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Dobra je ova lista gore. Što ne dolaze kod nas (BG)? Quote
lemmy sixx Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Zato sto vole svoje mobilne telefone. Quote
Жвакић Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Pogledaj pod rednim brojem 14. Да, у праву си. Та ми промаче. Али о5, то је само 1 песма. Мада боље ишта него ништа. Quote
RNA Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Поред толико албума и добрих песама, тешко је да ће баш да погоде списак да одговара свима. Ми так имамо песма за 1 албум, па се гложимо шта избацити кад се свира мање од трајања албума. Quote
Recommended Posts