Andrija Smith Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Necu, ne boj se... :) Nego, jesi li mislio da od Megadeth-a samo ta pesma valja, ili si mislio na album? Quote
Aces High Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 ma kao sto rekoh najbolji njihov album je KIMB i tu nema rasprave.........sve pesme razbijaju (sve ih drzim u fonu) i ostali su im dobri..........ali ovaj razbija........ znam da se vecina nece sloziti ali sta je, tu je.......... Quote
Chomma Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 I zadnji je dobar, posle duzeg vremena:) Quote
blondie Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 ma kao sto rekoh najbolji njihov album je KIMB i tu nema rasprave.........sve pesme razbijaju (sve ih drzim u fonu) i ostali su im dobri..........ali ovaj razbija........ znam da se vecina nece sloziti ali sta je, tu je.......... ... sto kazu nasi fudbaleri. Quote
Aces High Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 hahahah fudbaleri............ da i zadnji isto je dobar.............ali KIMB nema cenu koliko je dobar......... Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 KIMB je najobicnije raspadnuto govno od albuma. Quote
The Trooper Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 jes, a motorhed nema pojma... recicu samo the mechanix Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 jes, a motorhed nema pojma... Ma u pravu si,stvarno su losi. recicu samo the mechanix A ja cu samo reci,sranje!!! Quote
Apostol Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Meni je so far so good so what najbolji mada nisam neki fan megadetha... Volim jos 10-15 pesama sa ostalih albuma i to je to. Quote
vudun Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 KIMB je najobicnije raspadnuto govno od albuma. Veoma, veoma je loša produkcija na tom albumu - a Mastejn ga je otpevao u fazonu ''baš me briga''. Meni je so far so good so what najbolji mada nisam neki fan megadetha... Volim jos 10-15 pesama sa ostalih albuma i to je to. Pa dobro, to je sasvim dovoljno da poštuješ i ipak povremeno odslušaš tih 10-15 pesama...a vremenom ti se možda dopadnu još toliko. Quote
blondie Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 smarate.. sta je bolje, sta volim sta ne volim.. koga boli. ta vrste diskusije je vise za temu Metallica Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 A za Megadeth temu su diskusije koje zapocinju sisate plavuse... Quote
Totamealand Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 recicu samo the mechanix Mislim da nisi rekao dovoljno. Naslovna numera je takođe skroz OK, ali ostatak je skoro ispod proseka. Po meni vrlo detinjast album, još uvek daleko od Peace sells, koji je stvarno imao šta da kaže. Interesantno je koliko su sazreli u roku od par godina... Metallica takođe, Ride the lightning je ogroman napredak posle Kill 'em all. Quote
_powerslave_ Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Po meni vrlo detinjast album Po chemu to zakljuchi? KIMB je bre prava threshurgija... odlichan album... nema tu nicheg detinjastog... Quote
Hudini Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Mislim da nisi rekao dovoljno. Naslovna numera je takođe skroz OK, ali ostatak je skoro ispod proseka. Slažem se da je daleko od "Peace Sells", ali se ne slažem da je ispod prosek. Ima na tom albumu još itekako dobrih stvari, recimo "Skull Beneath The Skin", "Rattlehead", "Looking Down The Cross"... Quote
Tower... Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 ma kao sto rekoh najbolji njihov album je KIMB i tu nema rasprave.........sve pesme razbijaju (sve ih drzim u fonu) i ostali su im dobri..........ali ovaj razbija........ znam da se vecina nece sloziti ali sta je, tu je.......... Kako mi je drago što postoje ovakvi ljudi... KIMB je najobicnije raspadnuto govno od albuma. Hajde ćuti i slušaj Slayer. Veoma, veoma je loša produkcija na tom albumu - a Mastejn ga je otpevao u fazonu ''baš me briga''. Jaooo... -.- Mislim da nisi rekao dovoljno. Naslovna numera je takođe skroz OK, ali ostatak je skoro ispod proseka. Po meni vrlo detinjast album, još uvek daleko od Peace sells, koji je stvarno imao šta da kaže. Interesantno je koliko su sazreli u roku od par godina... Metallica takođe, Ride the lightning je ogroman napredak posle Kill 'em all. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! KIMB detinjast? Nije ti to Kill 'em All, care. Aranžmani, riffovi, pevanja, konstrukcija pesama, mnogo su napredniji nego na Peace Sellsu, koji je meni jedno hladno sranje bez ikakvih emocija. Pogledajte vi samo te pesme: Loved to Deth ~ MAMA. Uvodni riff neprejebiv, ritam na strofi neprejebiv, drugi deo pesme neprejebiv. Killing is my Business ~ MAMA. Koji blues od pesme. Skull Beneath the Skin ~ MAMA. Ovo je jedino što je na ovom albumu THRASH, actually... Ono sranje od Sinatre smara. Rattlehead ~ MAMA. Powerica šatro... lol Chosen Ones ~ MAMA SVIH MAMA. Ovo je hard rock kakvim ga ja volim. Looking Down the Cross ~ TATA SVIH TATA. Ovo je heavy metal kakvim ga ja volim Mechanix ~ MAMA. Mnogo bolja pesma nego The Four Horsemen, nema one buđave delove koji se totalno ne uklapaju u pesmu, bolje je odsvirana i brža. Quote
Aces High Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Kako mi je drago što postoje ovakvi ljudi... Loved to Deth ~ MAMA. Uvodni riff neprejebiv, ritam na strofi neprejebiv, drugi deo pesme neprejebiv. Killing is my Business ~ MAMA. Koji blues od pesme. Skull Beneath the Skin ~ MAMA. Ovo je jedino što je na ovom albumu THRASH, actually... Ono sranje od Sinatre smara. Rattlehead ~ MAMA. Powerica šatro... lol Chosen Ones ~ MAMA SVIH MAMA. Ovo je hard rock kakvim ga ja volim. Looking Down the Cross ~ TATA SVIH TATA. Ovo je heavy metal kakvim ga ja volim Mechanix ~ MAMA. Mnogo bolja pesma nego The Four Horsemen, nema one buđave delove koji se totalno ne uklapaju u pesmu, bolje je odsvirana i brža. jaooooooooooooooooo zar je moguce da se neko slaze sa mnom u KIMB.......... pa ZIVEO TOWER bre.............. e ovo sto si rekao totalno podrzavam...............TO VOLIM DA CUJEM........... i meni je drago da ovakvi ljude postoje......... :pijepivo: CARE!!!! Quote
Hudini Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Loved to Deth ~ MAMA. Uvodni riff neprejebiv, ritam na strofi neprejebiv, drugi deo pesme neprejebiv. Killing is my Business ~ MAMA. Koji blues od pesme. Skull Beneath the Skin ~ MAMA. Ovo je jedino što je na ovom albumu THRASH, actually... Ono sranje od Sinatre smara. Rattlehead ~ MAMA. Powerica šatro... Chosen Ones ~ MAMA SVIH MAMA. Ovo je hard rock kakvim ga ja volim. Looking Down the Cross ~ TATA SVIH TATA. Ovo je heavy metal kakvim ga ja volim Mechanix ~ MAMA. Mnogo bolja pesma nego The Four Horsemen, nema one buđave delove koji se totalno ne uklapaju u pesmu, bolje je odsvirana i brža. Slažem se za sve, jedino ću te ispraviti u jednom. "These Boots Are Made For Walkin'" u originalu peva Nensi Sinatra. Inače, i meni je jako drago što "Mechanix" nema one Lynyrd Skynyrd delove. Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Hajde ćuti i slušaj Slayer. Cutati necu,a slusati Slayer hocu.Sve samo ne ovo govno od KIMB. Quote
Tower... Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Slažem se za sve, jedino ću te ispraviti u jednom. "These Boots Are Made For Walkin'" u originalu peva Nensi Sinatra. Pa, nisam ni rekao drugačije... Quote
In The Flesh Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Prvi album benda koji postoji 25 godina je i najbolji? Tuzno ,ali stvarno....(ako je tako,a mislim da nije). Quote
Recommended Posts