El Pistolero Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 joj, to je ona pesma Sin... otkad je samo nisam cuo... bruka... Quote
Aces High Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 She-Wolf,Vortex,FFF,Mastermind,Sin su zakon pesme.................... Trust mi se bas i ne svidja!!!!!!!!!...................... Quote
Routasydän Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Kada je izasao album to je bila prva pesma koju sam cuo i bas mi je nestoprirasla za srce, mnogo je volim Quote
Andrija Smith Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 De ti se Trust ne svidja covece, jedna od najjacih Megadeth pesama ikad! Quote
Sandman Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Ja volim She-Wolf iako je narodnjak. Da ne bude zabune ja vrlo cenim narodnjake. Quote
Aces High Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 eh oni znaju sta su nasi narodnjaci...........................(to gomila sranja,najgorih na svetu)................. jest da She-Wolf ima nekih kao povezivanja sa njima,al nije to to....................... Nemojte povezivati tu pesmu sa nasim prostacima!!!!!!!! Ne znam, Trust nikako ne moze da mi stane uz dusu (ako je uopste imam)........................al mozda ce to doci vremenom....................... Quote
vudun Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 De ti se Trust ne svidja covece, jedna od najjacih Megadeth pesama ikad! Ubedljivo najupečatljivija na albumu! Quote
Totamealand Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Trust je odlična stvar, pogotovo refren. Jedna od mojih omiljenih na albumu. Quote
lemmy sixx Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 eh oni znaju sta su nasi narodnjaci...........................(to gomila sranja,najgorih na svetu)................. jest da She-Wolf ima nekih kao povezivanja sa njima,al nije to to....................... Nemojte povezivati tu pesmu sa nasim prostacima!!!!!!!! Zavisi sta smatras pod tim pojmom narodnjaci...ako mislis na ove novokomponovane cobane iz Granda,onda se slazem,iako to sa narodnom muzikom veze nema. A kakve veze "She-Wolf" ima sa bilo kakvim oblikom nase narodne muzike,stvarno ne vidim. Quote
Aces High Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 pa na to i mislim, al ne znam ni ja sto je povezujete...................... Quote
Vic Rattlehead Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 http://mediaportal.ru/concerts/61284-megadeth-unplugged.html Unplugged, Quebec 2001, odlican je. Quote
Andrija Smith Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Jbt nisam znao da su radili unplugged koncerte!!! Ovo se skida pod obavezno! Sta su svirali? Quote
Andrija Smith Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Taman sto sam pomislio da je koncert odlican, debil je poceo da pljuje po Marty-ju Ako se to zanemari ovo je super, samo je malo losiji zvuk na snimku. Quote
vudun Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Jbt nisam znao da su radili unplugged koncerte!!! Ovo se skida pod obavezno! A Buenos Aires, Argentina iz 1997 ? Quote
Andrija Smith Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 A da da da da da, gledao sam nesto od toga na jutubu, ali ne nadjoh da skinem... Quote
blondie Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 propale mi dvije karte za megadeth..... razbolio mi se vozac radovah se cijeli mjesec dana koncertu.. children of bodom, in flames... megadeth.. pukoh 100 dolara na karte.. ravno 100. i do posljednjeg momenta se nije znalo da li idemo.. i ne odosmo. najtuzniji dan u mom zivotu.. a mogla sam ih gledati po 4 put. Megadeth bez Marty-ja je obican muski polni organ ja mnogo volim muski polni organ. da znam da me ovaj moj ne bi oplavio, imala bi punu kucnu muskih polnih organa ukljucujuci svaku postavu megadetha. Quote
Routasydän Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Mozda ga odobrovoljis ako mu prvo kupis par zenskih polnih organa na naduvavanje, sa ruckama sa strane ..... pa ti on dozvoli da kupis sebi kolekciju muskih ..... Inace ja sam slusao unplugged Argentina i onako, nije mi nekako zanimljivo, Megadeh ipak treba da przi uz mnogo distorzije na Jacksonkama, jebes akustiku Quote
Andrija Smith Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 (edited) Mozda ga odobrovoljis ako mu prvo kupis par zenskih polnih organa na naduvavanje, sa ruckama sa strane ..... pa ti on dozvoli da kupis sebi kolekciju muskih ..... Vesele li situLacije u kuci... :) Inace ja sam slusao unplugged Argentina i onako, nije mi nekako zanimljivo, Megadeh ipak treba da przi uz mnogo distorzije na Jacksonkama, jebes akustiku PRZILI su na Jacksonkama, sad se Musavi prodao Dean-u i ESP-u Edited June 2, 2008 by Piper... Quote
Routasydän Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Pa dok su przili Jacksonke imali su do jaja zvuk Quote
Tower... Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 PRZILI su na Jacksonkama, sad se Musavi prodao Dean-u i ESP-u To je zato što je Fender kupio Jacksona... Dok je Jackson bio samostalan, Dave je dobijao 12 gitara godišnje, a Fender mu je ponudio samo jednu godišnje, te ih je ovaj oterao u qrac i prešao na ESP, pa sada na Dean... Quote
Andrija Smith Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 To je zato što je Fender kupio Jacksona... Dok je Jackson bio samostalan, Dave je dobijao 12 gitara godišnje, a Fender mu je ponudio samo jednu godišnje, te ih je ovaj oterao u qrac i prešao na ESP, pa sada na Dean... Vi's, nisam to znao... Quote
Recommended Posts