Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 ma bre ok nego mnogo sam dirnut ovom pesmom!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA Quote
vudun Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 ma bre ok nego mnogo sam dirnut ovom pesmom!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA А на који си начин дирнут ? Та песма нема ама баш никакве везе са металом ... и једноставно морам додати да је сама ствар ГОВНО, какво се никада досада није чуло на овим просторима! Quote
Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 znam brate znam ja sam se upisao kada sam cuo txt a pocetak je obicne terce u nekoj "turskoj" skali Quote
Totamealand Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Da se malo vratimo na temu: Uzeh sad da slusham malo "The World Needs A Hero",jerbo odatle pochinje moje iskustvo sa ovim odlichnim bendom. Zapravo ne bash od tog albuma,vec od kompilacije "Still Alive...And Well?",ali na njoj se ionako nalazi pola ovog albuma,i pored toga i par live snimaka medju kojima je i "Holy Wars" koja mi se (ne znam ni sam zashto) nije u pochetku svidjala. Elem,taj album ne spada objektivno ni medju prvih 5 Megadeth albuma,ali meni ima veliku emotivnu vrednost (kao i Reload) jer me podseca na ceo jedan period zhivota. Dobar je album. Mnogo više oldschool nego što neki kažu, na više momenata vuče na Countdown to extinction. Fascinantne solaže na tom albumu, takođe. Quote
Vic Rattlehead Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 ... i meni najbolja Megadeth produkcija, radio je Dave sam. Ne znam zasto uopste zove druge producente kad moze sam da odradi posao Quote
Grob Bez Dna Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 dave je radio produkciju prvom albumu sanctuary-a Quote
lemmy sixx Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 I na pretposlednjem albumu Radeta Lackovica. Quote
Night Prowler Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 C, c, c, c, niko se nije setio da je danas Dave-u 47. rodjendan. E pa srecan mu rodjendan Quote
_powerslave_ Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 E pa srecan rodjendan Dave Quote
Sandman Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Pa ne znam ja napamet kada mu je rodjendan pa da se setim. Srecan rodjendan Mustaine,da si nam zhiv,zdrav i prgav josh dugo. Quote
Totamealand Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Happy B-Day, Dave. Nek' si ti nama živ i zdrav. Quote
vudun Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 I da još narednih 47 godina jebeš mame svim zlikovcima ovog sveta! Kako u muzici, tako i u šoubiznisu i politici! Quote
Routasydän Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 (edited) Srecan rodjendan Dave, svaka ti dala i na vreme dobila! Edited September 13, 2008 by Routasydän Quote
hypnos Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Srecan rodjendan Dave, svaka ti dala i na vreme dobila! i jos toliko Quote
RaVeN Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 "E hvala vam svima na cestitkama....pa se vidimo opet u Srbiji sledece godine" ... Dave Mustaine!! Quote
Mr.Hate Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 On vas je sigurno cuo da mu cestitate rodjendan i jako vam je zahvalan.Pomenuce vas kad bude iduci put pravio pesme za etnicko ciscenje. Quote
Routasydän Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Daj onda da napravimo neko etnicko ciscenje da nas ne spominje dzaba Quote
vudun Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Šta li će sa ovolikim palačinkama? Mislim, jest' da mu je rođendan, al' mlogo je kume! Quote
Vic Rattlehead Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Ostario, jeb'o te bog! Quote
RaVeN Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Al' i dalje krlja na bini k'o lud !! Dobra ova slika od gore :) Quote
Totamealand Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Mnogo gotivna slika. E da je meni jedna takva porcija... Quote
Recommended Posts