Sandman Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Set The World Afire razbija!!! Jedna od najboljih Megadeth pesama,i prva napisana. Ja sam stalno zaluđen Megadethom, meni je to neprolazno. Takodje. Album SFSGSW sabija, moze te vi prichati shta ocete ali to je jednostavno tako...prava thrashchina... Mene jedino s tog albuma smara glupa pesma Ses Pistolsa... Pa ne znam,sto se mene tice,i ona se fino uklopila,makar u Megadethovoj obradi. Quote
Totamealand Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Za mene je ta pesma strava samo iz jednog razloga - ''No dogsbody''. :) :) :) Quote
blondie Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 I sada cu,naravno,ponovo ja biti kriv sto se na ovoj temi pise o Slayer-u. uvijek Quote
Vic Rattlehead Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Konačno sam preslušao So Far, So Good... So What! Nikad jači album, dolazi mi odmah iza KIMBa po omiljenosti sada. Rast In Pis je na trećem mestu, a Pis Selz nešto ne volim, možda zato što je većina pesama sranje. Quote
hypnos Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ja ne podnosim So Far, So Good... So What!... kako mozes da ga ne podnosis.... Quote
Aces High Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 ovih dana varim prvenac njihov CEPAJ NAJBOLJI NJIHOV ALBUM!!!! :pivopije: :rockdevil: Quote
hypnos Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 kako mi je smijesan dave na onaj sajt askdave.com. pitam ga totalne nebuloze a on odg totalna druga pitanja ili no idea Quote
Шарки Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Ја волим "Risk" албум, шта ћете сад? Quote
Night Prowler Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Risk je mucenje za usi. Kad sam cuo The Doctor Is Calling... Quote
Totamealand Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Kazna za uši definitivno. Insomnia i Crush 'em me zabave s vremena na vreme, Breadline takođe mogu da odslušam ponekad, ali ostalo je idealno ako neko hoće da dobije glavobolju da ne bi išao u školu. Jedino mi zato služi Risk. Quote
El Pistolero Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Ja volim i Prince Of Darkness... ali sve u svemu, jedan od losijih albuma megadetha, mora se priznati... Quote
Routasydän Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Meni se svidja Risk. Ima par ultra glupih pesama, ali ima i par odlicnih. Obozavam Cryptic writtings, fantastican album. Quote
Routasydän Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 she- wolf bre da da, fantasticna stvar. Zatim i Trust, pa Vortex.....odlican album Quote
Totamealand Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 (edited) Uuu, Vortex, ona rifčina neparnog ritma posle sola me svaki put oduva. A na tom albumu je i moja omiljena Megadeth stvar, zaboravljeni klasik - The Dissintergrators. Edited October 13, 2008 by Totamealand Quote
Chicken Little 420 Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Meni se svidja Risk. Ima par ultra glupih pesama, ali ima i par odlicnih. Obozavam Cryptic writtings, fantastican album. upravo to! Quote
Vic Rattlehead Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Risk je mucenje za usi. Kad sam cuo The Doctor Is Calling... Jebi ga... meni je taj album odlican. Sta cu Quote
blondie Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Jebi ga... meni je taj album odlican. Sta cu isto sto i sharky.. sacekacete Rnu negdje iza coska, prije nego on vas.. Quote
andrijaking Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 meni je definitivno njihov perfect album No.1 Rust In Peace,pa Countdown to Extinction Quote
hate squad Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 meni je definitivno njihov perfect album No.1 Rust In Peace,pa Countdown to Extinction Quote
AstralliS Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Gotivim dosta "The World Needs A Hero", mnogo ga slušam u poslednje vreme. Quote
Recommended Posts