SkullKrusheR Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 ja skidam sam nashao na demonoidu. Quote
Vic Rattlehead Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ljudi, hvala za info, ja nisam ni znao da ovo postoji. Je li ovo official? Elem, skinuo sam ga, nisam još pogledao čitavog, ali djeluje perverzno dobro!!!!! Quote
Wendigo Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Snimljen je na ovogodisnjoj Gigantour turneji, i koliko sam shvatio emitovan je na nekoj tv stanici. Quote
AstralliS Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 broderick stvarno sabija! Prosto ne znaš da li taping radi levom ili desnom, haha. Quote
Vic Rattlehead Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 OVO JE NAJBOLJI MEGADETH KOCERT IKAD !!!!!!! Quote
SkullKrusheR Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 ja josh nisam skinuo ceo, jedva chekam da odgledam. moze li neko da napishe set listu? Quote
Wendigo Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 ja josh nisam skinuo ceo, jedva chekam da odgledam. moze li neko da napishe set listu? 01 - Sleepwalker 02 - Wake Up Dead 03 - Take No Prisoners 04 - Skin o' My Teeth 05 - Washington Is Next! 06 - Kick the Chair 07 - In My Darkest Hour 08 - Hangar 18 09 - Burnt Ice 10 - A Tout Le Monde 11 - Tornado of Souls 12 - Ashes in Your Mouth 13 - Symphony of Destruction 14 - Trust 15 - Peace Sells 16 - Holy Wars Quote
Totamealand Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Odlična lista, mada me čudi da nema United abombinations ili još neka stvar sa poslednjeg albuma. Interesantno da su svirali Burnt Ice. Quote
Wendigo Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Link za torent: Megadeth - Blood in the Water Quote
SkullKrusheR Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 u, jebote, koje savrshenstvo od set liste!! Quote
Night Prowler Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 01 - Sleepwalker 02 - Wake Up Dead 03 - Take No Prisoners 04 - Skin o' My Teeth 05 - Washington Is Next! 06 - Kick the Chair 07 - In My Darkest Hour 08 - Hangar 18 09 - Burnt Ice 10 - A Tout Le Monde 11 - Tornado of Souls 12 - Ashes in Your Mouth 13 - Symphony of Destruction 14 - Trust 15 - Peace Sells 16 - Holy Wars Solidna setlista, mada moze i bolje. Umesto Kick The Chair ( ), Burnt Ice i Ashes In Your Mouth bi stavio npr. Mechanix, Never Walk Alone i She-Wolf... Ove ostale su na mestu. TAKE NO PRISONERS! Quote
vudun Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 E jebeš liste bez Five Magics-a. Quote
Wendigo Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Jbg, kako god da sastave set listu uvek ce biti nezadovoljnih fanova. Ja npr ne volim bas nesto Trust, ali ovde pesma zvuci strava. Quote
Night Prowler Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 E jebeš liste bez Five Magics-a. A jebes ga, ima vec 4 pesme sa Rust In Peace. Quote
Vic Rattlehead Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Solidna setlista, mada moze i bolje. Umesto Kick The Chair ( ), Burnt Ice i Ashes In Your Mouth bi stavio npr. Mechanix, Never Walk Alone i She-Wolf... Ove ostale su na mestu. TAKE NO PRISONERS! Ne smiješ izostaviti Ashes In Your Mouth. Ne. Quote
SkullKrusheR Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 nemash ti pojma, niknade. i kick the chair je prejaka pesma. Quote
Sandman Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 E jebeš liste bez Five Magics-a. Dobro sad,nije baš jebeš setlistu bez nje,ali svakako bi bilo premocno cuti je uzivo. Quote
Bernard Panasonik Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Bas gledam 'cert... Dave je sebi zadao jako tezak domaci sa Rude Awekening DVD-ijem i postavom. Cini mi se da su ovaj koncert i postava malo bolji od Buenos Aires ekipe i koncerta, ali jos uvek slabiji od Rude Awekening postave i one iz 90-ih (Warchest DVD). Set lista mi je tako-tako, on nema nesto previse pesama koje moze izvuci kao koncertne favorite, a i izgleda da ga mrzi da nesto mnogo obnavlja set listu, sem sa novim pesmama. Lepo je sto se setio Take No Prisoners. Dave nastavlja tradiciju objavljivanja puno boljih DVD-ija nego studijskih albuma . Quote
Wendigo Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Cini mi se da su ovaj koncert i postava malo bolji od Buenos Aires ekipe i koncerta, ali jos uvek slabiji od Rude Awekening postave i one iz 90-ih (Warchest DVD). Ne znam brate... Jimmy DeGrasso je tehnicki bolji bubnjar od Shawn Drover-a, ali ovaj drugi se po meni mnogo vise uklapa u Megadeth. A sto se Al Pitrelli-a tice, po onome sto se da videti i cuti na Rude Awakening-u, pola solaza nije skinuo kako treba, mislim previse je improvizovao (verovatno je imao malo vremena da ih nauci, ali opet...). I on mi se uopste nije uklapao u Megadeth, iako ga cenim kao gitaristu. Broderick je maltene u originalu skinuo solaze. Meni je ova postava skroz ok (mada iskreno, vise bih voleo da je Ellefson basista), ali se bojim da nece dugo opstati. A postava iz 90-ih je verovatno omiljena kod velike vecine Megadeth fanova. Quote
In The Flesh Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Eh....kako ne vidi da sa ovim studijskim vokalima kvari sve. Quote
Andrija Smith Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Cini mi se da su ovaj koncert i postava malo bolji od Buenos Aires ekipe i koncerta, ali jos uvek slabiji od Rude Awekening postave i one iz 90-ih (Warchest DVD). Upravo je kod mene u tome problem. Posle Odgledanog Warchesta, nijedan drugi megadeth koncert mi se ne gleda, da ne pokvarim utisak. Quote
Routasydän Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Lik ladno svira Fender Jazz Bass Marcus Miller signature hhahahahahahahaha Quote
Vic Rattlehead Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Čini se mi se da je ova postava najbolja posle one iz 90-ih, legendarne. Quote
Recommended Posts