SkullKrusheR Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 hahaha! pa ti nisi normalan. uzmi slushaj prva 4 albuma, od toga bolje ne postoji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Meni je novi album super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 nakon prvog slushanja zakljuchujem da je album sasvim solidan, chak shtavishe vrlo dobar. chini mi se da je bolji od tshf. videcemo dalje shta ce da bude... za sada pesme skroz dobre, par kojih se izdvajaju (1320, the right to go insane, endgame, pa i how the story ends) i bodies kao jedina losha za sada. ostale su manje-vishe ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Nakon prvog slusanja,nista posebno.Ok je album,ima nekoliko dobrih pesama,"How The Story Ends","Headcrusher","Bite The Hand" i "Bodies",ali u gloablu album je nista posebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 jao, ja sam se zajebao, hteo sam da napishem bite the hand, kao jedinu loshiju. bodies je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Bite The Hand je dobra...onaj glavni rif je bas kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 http://paralelniuniverzum.blogspot.com/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Carski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Ovako, dok sam slušao Endgame, pred očima mi je promicao zajapureni Mustaine koji svira neke solaže od pre Isusa Hrista, vrh jezika mu viri iz usta, sav je naložen na sebe i svoje najnovije epohalno čedo, a kroz glavu mu sevaju misli: Uh, kako sam odsvirao ovu solažu, kako sam samo zajeban, oni dripci iz Metallice mogu da se jebu, bolje sviram od njih, aha, Kirk, jesi čuo ovo, a, kako sam pokidao, hajde sad da vas vidim, je l’ se kajete što ste me izbacili iz Metallice, naravno da se kajete, i treba, uh, al’ dobro sviram, a još bolje izgledam...“ Dakle, Dave, nemoj više, majke ti. Smorio si. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Sasvim mi je dobar album na prvo slushanje. Ali svakako ce se vrteti josh ovih dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Ovako, dok sam slušao Endgame, pred očima mi je promicao zajapureni Mustaine koji svira neke solaže od pre Isusa Hrista, vrh jezika mu viri iz usta, sav je naložen na sebe i svoje najnovije epohalno čedo, a kroz glavu mu sevaju misli: Uh, kako sam odsvirao ovu solažu, kako sam samo zajeban, oni dripci iz Metallice mogu da se jebu, bolje sviram od njih, aha, Kirk, jesi čuo ovo, a, kako sam pokidao, hajde sad da vas vidim, je l’ se kajete što ste me izbacili iz Metallice, naravno da se kajete, i treba, uh, al’ dobro sviram, a još bolje izgledam...“ Dakle, Dave, nemoj više, majke ti. Smorio si. :) Ok je album na prvo slusanje,samo to..otprilike sam ocekivao ovako nesto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Svakim novim slušanjem album mi je sve bolji. Dave, svaka čast, više nisam ni očekivao Edited September 1, 2009 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Preslusao sad...i nikad vise! stvarno volim megadeth i ranije albume pa se zaista suzdrzavam da okarakterisem ovaj album kao DJUBRE! Edited September 1, 2009 by Ozziris 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 http://paralelniuniv...m.blogspot.com/ Osoba koja je pisala ovaj tekst ima smisao za humor ravan Voji Nedeljkoviću Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Osoba koja je pisala ovaj tekst ima smisao za humor ravan Voji Nedeljkoviću Izvini što ne svršavam na novi Megadeth 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Nitko to ni ne očekuje, album sam po sebi nije ništa posebno revolucionarno. Jedino ne znam po čemu su to njihova prva 4 ili 5 albuma savršeni. Peace sells ima vrlo loše pjesme poput Devils island, a Countdown grozotu ili bezvezariju poput High speed dirt ili užas zvan Sweating bullets. Već zaista dosta dugo ovlim Megadeth, ali neću nikada reći da su mi njihovi albumi (pogotovo stari) svi odreda savršeni niti ću glorificirati RIP ili CTE. Na CTE imamo i Captive honour koja počinje odlično, da bi se kasnije sve svelo na prenemaganje. Taj album ima ultimativne 4-5 stvari, ostalo je ništa posebno. Po meni je jedina pogreška novog albuma što ima previše digitaliziran i pomalo umjetan i ispoliran sound. Stariji su albumi imali siroviju i prirodniju produkciju. I ne mora značiti da su ti albumi bolji samim tim što su stariji. Ovaj novi album pojede puno toga što je band napravio u zadnjih 10-godina, možda i više. Meni je važno što album ima pravi metal sound, bez kompromisa i naprosto te tjera da uzmeš air guitar u ruke i upadneš u trans i oduševljenje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Preslušao sam album još dva puta, i već je polako krenuo da mi se sleže, utisak se postepeno poboljšava. Mada sam primetio još jedan minus, a to je činjenica koliko su Broderickove solaže falš uzimajući u obzir pratnju, mada opet jesu precizne. Koliko čovek svira van tonaliteta, bolje da se drži prirodnih skala nego što se pravi važan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Jedino ne znam po čemu su to njihova prva 4 ili 5 albuma savršeni. Peace sells ima vrlo loše pjesme poput Devils island, a Countdown grozotu ili bezvezariju poput High speed dirt ili užas zvan Sweating bullets. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Devils Island je pesma koja je bolja od svih pesama zajedno sa ovog albuma! za ispoliran zvuk se slazem! Edited September 1, 2009 by Ozziris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Jedino ne znam po čemu su to njihova prva 4 ili 5 albuma savršeni. Peace sells ima vrlo loše pjesme poput Devils island, a Countdown grozotu ili bezvezariju poput High speed dirt ili užas zvan Sweating bullets. Povuci reč za Devils Island. A za Sweating Bullets se donekle slažem,pesma je bezveze,ali je volim zato što je jedna od prvih Megadeth pesama koje sam čuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Au brate... Devils Island, Sweating Bulltes i High Speed Dirt su meni licno odlicne pesne (narocito prve dve), a sad mi objasni koji su to sve promasaji na Rust in Peace-u. Ukusi... Meni se Killing is my Bussines uopste ne svidja, volim Peace Sells, ali zato obozavam So Far, Rust i Countdown. Ovaj album me mozda najvise podseca na taj period pa mi se sve vise lezi (sigurno mi je najbolje legao od Youthanasia-e, oticicu toliko daleko, ali to je moj stav). Nisam ni ocekivao revoluciju, Rust in Peace 2, nesto dosad nevidjeno...vec mi se izdvojilo par mnogo dobrih pesama, ima snagu, dobrih rifova, dobri aranzmani...produkcija mi je malo izvestacena, poneke solaze me umaraju, ali sve u svemu meni se album svidja. Edited September 1, 2009 by hate squad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Kao što sam rekao Megadeth imaju pjesama koje mi se NE SVIĐAJU, i to iz njihovih različitih perioda, novog, starog.Slušam taj band već poprilično dugo i imam potpuno pravo reći da mi je nešto smeće, a Sweating bullets mi je smeće. Stvarčica jest simpatična, ali ju naprosto ne podnosim i nikada mi nije u potpunosti legla. S druge strane, spot je fenomenalan. A Devils island isto izbjegavam. Totalno mi je stvar rasklimana i loši su vokalni aranžmani. Al mislim da sam otišao skroz u offtopic sada. Neću raspravljati o ukusima. Over & out! Edited September 1, 2009 by Pavao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 http://rapidshare.com/files/273869018/ME-mediaportal.ru.rar Da postujem link i na ovoj strani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Ja ne mogu da smislim So Far, So Good...So What!, ma kol'ko ga preslusavao. Sa njega jedino slusam In My Darkest Hour i Anarchy. Dave zvuci vrlo lose i bubnjevi su sranje. Jedino mi je Risk gori od njega... Endgame mi je za sada odlican, ali cu konacan sud dati kad ga jos koji put preslusam... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts