SkullKrusheR Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 uzas je otpevao + se broderik ne chuje, a lomenzo pojachan maksimalno. Quote
rattlehead Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Istina. Jedva cujem broderika dok svira solo, a bas je dosta pojacan. Morace da angazuju bolje tehnicare Quote
bloodchild Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 The album has been getting cracking reviews including the following, for example: “…classic Megadeth, right down to its juddering thrash framework and Dave and Chris’s sabre-like guitar slashes. “ 9/10 Metal Hammer “’Endgame’ may well prove to be the finest album of Mustaine’s career…’ 9.5/10 Terrorizer Tacka!!! Quote
Talvi Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Metal Hammer. Jel' to onaj isti Metal Hammer koji je povodom 6.6.2006. napravio specijalno izdanje casopisa u kojem su na listu top 20 "naj-zlih" albuma u istoriji stavili Red Hot Chili Peppers? Quote
Sadomator Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Cuj Metal Hammer i Terrorizer, phhhhh. Zar neko ozbiljan cita ta govna Quote
The Jester Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Metal Hammer. Jel' to onaj isti Metal Hammer koji je povodom 6.6.2006. napravio specijalno izdanje casopisa u kojem su na listu top 20 "naj-zlih" albuma u istoriji stavili Red Hot Chili Peppers? Ahahaha...jao ozb? Quote
Talvi Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Najozbiljnije. A na naslovnoj strani bio Ville Valo. Quote
In The Flesh Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Ja vidjeh i Butcherian Vibe sa Bon Jovi-em na naslovnici. Kakav je to šok bio,jer odavno nema distributera za CG,a sjecam se onih prvih izdanja,nikad-cuo-bendovi i to. Poslije nekoliko godina podjem u Mordor ili u Mamut,ne znam dje je bilo,kad Bon Jovi,šmeka li šmeka. Quote
Totamealand Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 evo i najsvezijeg snimka iz emisije Late night with Jimmy Fallon Megadeth-Head Crusher-Endgame Šta je sa Dejvovim glasom na ''Now let the torture begin''? Bitno da je Jimmy zadovoljan. Quote
bloodchild Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Covek mutira )) Al svejedno ubijaju Quote
rattlehead Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Ubijaju, ali ne znam zasto forsiraju headchrusher, kad imaju How the story ends i 44 minutes. To su mnogo bolje pesme. 1 Quote
Wendigo Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Odavno nisam čuo toliko različitih mišljenja o jednom albumu kao o Endgame-u. Namerno nisam hteo da komentarišem na osnovu onih nekoliko pesama koje su iscurile pre izlaska albuma, radije sam sačekao ceo materijal. Ovom albumu definitivno treba dati vremena, ali posle dosta slušanja mogu reći da je MENI ovo najbolje Megadeth izdanje koje je izašlo posle Youthanasia-e. Izuzetno mi je drago što u novim pesmama čujem uticaje sa starih albuma (pa čak i sa Killing Is My Business-a), i sviđa mi se kako su kombinovali brze i žestoke rifove sa melodičnim delovima (neke neobične melodije su me baš prijatno iznenadile). Ovi, što toliko pljuju Endgame, neka naprave svoj bend, pa neka snime bolji album, sa boljim pesmama, boljim refrenima, boljim solažama i boljom produkcijom... P.S. Nekolicini likova (prepoznaće se već) koji redovno vise na ovoj temi pljujući Megadeth: Dobri ste, al’ nemojte više! 3 2 Quote
Talvi Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Ma evo, cim si ti rekao od sada ce se na ovoj temi samo pisati hvalospevi. Sto lepo Sha rece, svi vi koji ste protiv negativnih komentara na temi o nekom bendu ocigledno ni ne shvatate poentu foruma. 2 1 Quote
Ozziris Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Upravo tako! Jel tabu tema pisati o megadethu u negativnom kontekstu? svetogrdje? meni je megadeth jedan od omiljenih bendova (mozda i omiljeni) ali kad mi se nesto ne dopada ili smeta ja to iznesem. To je isto kao kad bi imao bend i neki ortak mi dodje i kaze brate ovo nije nista posebno ili ne valja ili ne svidja mi se..a ja mu kazem da mu se keva kresala sa cukundedom! samim tim sto je to izneo, ja mogu da se zapitam da li je u pravu ili ne (ako sam po njemu ranije radio bolje) i uvazim to ili ne..ali on ima potpuno pravo da kaze kad mu se nesto ne svidja...sto mi radimo i ovde! Edited September 20, 2009 by Ozziris 1 Quote
Drogarito Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Zbog negativnih komentara na metallica temi se dobija ban 1 Quote
Drogarito Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Manowar i Metallica su gej.(Ajde picko) Edited September 20, 2009 by Drogarito 3 3 Quote
rattlehead Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Na zalost, moram da se slozim sa ozzirisom. Treba biti realan, premalo je dobrih pesama na endgame-u. 2 dobre+balada+instrumental. Ove ostale nisu dobre. Na rust in peace su sve pesme genijalne. I sve su bolje od svih na endgame-u. Nece vise ni jedan njihov album biti dobar kao prvih 8 (tu racunam i hidden treasures). I ova balada je simpaticna, ali a tout le monde je ipak remek delo. 1 Quote
МегафаН Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Odavno nisam čuo toliko različitih mišljenja o jednom albumu kao o Endgame-u. Namerno nisam hteo da komentarišem na osnovu onih nekoliko pesama koje su iscurile pre izlaska albuma, radije sam sačekao ceo materijal. Ovom albumu definitivno treba dati vremena, ali posle dosta slušanja mogu reći da je MENI ovo najbolje Megadeth izdanje koje je izašlo posle Youthanasia-e. Izuzetno mi je drago što u novim pesmama čujem uticaje sa starih albuma (pa čak i sa Killing Is My Business-a), i sviđa mi se kako su kombinovali brze i žestoke rifove sa melodičnim delovima (neke neobične melodije su me baš prijatno iznenadile). Ovi, što toliko pljuju Endgame, neka naprave svoj bend, pa neka snime bolji album, sa boljim pesmama, boljim refrenima, boljim solažama i boljom produkcijom... P.S. Nekolicini likova (prepoznaće se već) koji redovno vise na ovoj temi pljujući Megadeth: Dobri ste, al’ nemojte više! uze mi reci iz usta jedno je reci ne svidja mi se a drugo je reci ne valja qrcu, e za ove druge je to sa kevom i namjenjeno Edited September 20, 2009 by megafann 2 1 Quote
Guest HEFEST Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Slazem se sa Wendigom i i Megafannom!!! 1 1 Quote
МегафаН Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 i mislim da je Endgame u cijelosti bolji za nijansu od Drek Fagnetic-a 1 1 Quote
Recommended Posts