lemmy sixx Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Spanska sapunica zvana Megadeth. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 chekamo josh da se chuck behler javi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 (edited) Dejv jeste seronja, al ne znam sta se sad javlja ovaj Jeff Young koji kurac posle 20 i kusur godina... Ako postoji osoba na ovom svetu koja treba da isproziva Dejva onda je to Friedman... Kad budem video njegovo pismo, onda cemo pricati.... Edited December 18, 2009 by El Pistolero 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 al ne znam sta se sad javlja ovaj Jeff Young koji kurac posle 20 i kusur godina.. Marketing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Nije nikakav marketing, čoveku očigledno leže neke stvari na duši, koje nije mogao više da potiskuje. Neka mu je rekao! I dalje stoji da je Mustaine jedan od najjačih gitarista ikad, though. Uzgred, šta beše ''spider chord?'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Jump in the fire rif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 U wake up dead imas spider prepoznatljiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Ddzef mi nista nije jasan stvano. I sve ovo sa Megadetom stvarno jeste spanska serija. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Covek zeli paznju,malo i on kajmaka da zahvati,da se izvuce iz naftalina...jbg sad su dede u centru zbivanja,novi album je visoko kotiran i ima pozitivne kritike,prilicno dobru prodaju,Dejvu bas krenulo,zastitno lice Deana,Marshall pravi njegove kabinete,eto sad koncert velike cetvorke,i rastereceno moze da pljuje po kome god hoce(nekada iz frustracije,sada zbog imidza i marketinga,da se pokaze kako je jos zilav i nezgodan).Mislim da je sad Dzef u ulozi Dejva iz osamdesetih i devedesetih godina,kad se sve vrtelo oko mjetal'ke. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 fart 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 (edited) Covek zeli paznju,malo i on kajmaka da zahvati,da se izvuce iz naftalina...jbg sad su dede u centru zbivanja,novi album je visoko kotiran i ima pozitivne kritike,prilicno dobru prodaju,Dejvu bas krenulo,zastitno lice Deana,Marshall pravi njegove kabinete,eto sad koncert velike cetvorke,i rastereceno moze da pljuje po kome god hoce(nekada iz frustracije,sada zbog imidza i marketinga,da se pokaze kako je jos zilav i nezgodan).Mislim da je sad Dzef u ulozi Dejva iz osamdesetih i devedesetih godina,kad se sve vrtelo oko mjetal'ke. Dejv zeli paznju od cuvenog raskida sa metalikom pa sta? on samo od paznje i zivi..slusajte mene i gledajte mene inace cu umreti ili pokusati opet da se ubijem! kad bi malo svu tu energiju preokrenuo sa frustracija ka stvaranju, ne bi pravio onakva govna od albuma kao sto je Endgame! Kad Dejv sere po bivsim clanovima benda i otvoreno ih vredja to se prima sa simpatijama, a kad njega neko oplete e to je onda svetogrdje! bilo bi lepo da se stvarno marti pojavi i pocne malo da prica kakav je dejv u stvari covek! Edited December 20, 2009 by Ozziris 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Dejv zeli paznju od cuvenog raskida sa metalikom pa sta? on samo od paznje i zivi..slusajte mene i gledajte mene inace cu umreti ili pokusati opet da se ubijem! kad bi malo svu tu energiju preokrenuo sa frustracija ka stvaranju, ne bi pravio onakva govna od albuma kao sto je Endgame! Kad Dejv sere po bivsim clanovima benda i otvoreno ih vredja to se prima sa simpatijama, a kad njega neko oplete e to je onda svetogrdje! bilo bi lepo da se stvarno marti pojavi i pocne malo da prica kakav je dejv u stvari covek! Pa isto sad i Dzef zeli malo paznje,nista tu nije lose.Nikakvo svetogrdje nije u pitanju,ne prozivam ga sto je to ucinio,samo rekoh mislim da istu taktiku ima.Od paznje se danas i zivi u muzici,u stvari svugde sto predstavlja javni posao,javne licnosti...Ako izazivas paznju i reakcije,bices pozivan i trazen,a to donosi priliku za sto vise nastupa i razne promocije,gostovanja,intervjue...a to opet dovodi do novaca.Neko paznju izaziva dobrim radom,neko sokantnim ponasanjem,izgledom,neko duzim jezikom i prozivkama,ili kombinovanjem svega ovoga.Naravno ima tu i onog-alo Dejve,prestani bre da seres vise Marti nece da se spusta na taj nivo,niti je poznat po tome.Ima status boga u Japanu(sem Sikoku ostrva,tamo je Makoto Nagano nambr 1),i u potpunosti uziva u svemu sto radi i prozivanja mu nisu potrebna 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Dejv zeli paznju od cuvenog raskida sa metalikom pa sta? on samo od paznje i zivi..slusajte mene i gledajte mene inace cu umreti ili pokusati opet da se ubijem! kad bi malo svu tu energiju preokrenuo sa frustracija ka stvaranju, ne bi pravio onakva govna od albuma kao sto je Endgame! Kad Dejv sere po bivsim clanovima benda i otvoreno ih vredja to se prima sa simpatijama, a kad njega neko oplete e to je onda svetogrdje! bilo bi lepo da se stvarno marti pojavi i pocne malo da prica kakav je dejv u stvari covek! Opusti se. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 a jel primetio neko osim mene da su mechanix i four horsemen iste? a? a? 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 нису исте. немају исти текст Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Mechanix je brza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 thanks, captain obvious! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Isto kao što nismo primijetili da Am I Evil i When imaju jedan identičan dio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 haha da. ja sam poceo da pevam my mother was a witch... kad sam slusao prvi put when Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 haha da. ja sam poceo da pevam my mother was a witch... kad sam slusao prvi put when Gle cuda, ja takodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 a jel primetio neko osim mene da su mechanix i four horsemen iste? a? a? to si dobro primjetio, ja ne znam kako to nismo prije uvidjeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Što vam je srce na vr' guzice? Momak se zajebava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Što vam je srce na vr' guzice? Momak se zajebava. me too 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Реално, ''Четири коњушара'' боље звуче, иако је спорија ствар. Много вади онај потентни риф који креће на 2:40. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Meni je Mechanix sto puta bolja. Valjda zato sto sam nju prvu cuo, pa ne mogu da se naviknem na tekst i sporiji tempo The Four Horsemen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts