Night Prowler Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 All in all, I think that we have approximately 40 songs we can do on this next month's tour. ... We will return to the Endgame Tour after that, and may play any of the RIP tracks over the coming years. We already play several songs off of RIP; Holy Wars, Take No Prisoners, Tornado Of Souls, and Hangar 18. It will be fun to have some new gems added to our set list, and also the possibility of us revisiting songs that I mentioned were added to our playlist for potential songs to perform from KIMB or PSBWB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 E to mi treba... E onda da svrate u Srbiju, pa da cujemo i Peace Sells i svracuge sa KIMB-a (Looking Down The Cross i The Skull Beneath The Skin ali malo je verovatno...) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 E to mi treba... E onda da svrate u Srbiju, pa da cujemo i Peace Sells i svracuge sa KIMB-a (Looking Down The Cross i The Skull Beneath The Skin ali malo je verovatno...) to majstore, najzad neko ko otkida na KIMB i pomenute pesme... plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Da me Dave nesto pita, rekao bi da sviraju ceo Killing... na svakom koncertu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 i My Last Words sa psbwb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Svirace oni sa Gunsima u Areni pazite sta vam kazem )))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Nešto mi se ne dopada ideja da se gužvam u Areni sa 20 hiljada ljudi koji su došli samo zbog GnR i koji će jedva čekati da Megadeth završi nastup. Ipak je inostranstvo bolja opcija, samo još da se vidi koje inostranstvo. Za sada je Budimpešta najverovatniji izbor. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 (edited) Joj, kad vidim da je Kerry King u izboru za najboljeg gitaristu, pa dodje mi da pucam u koleno onome sto je to uradio Edited February 16, 2010 by Zoidberg 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 /\ hahaha ziva istina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Smatrajte da vas pola foruma mrzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Ja ne sporim uticaj ostalih ljudi.Imali su uticaj,ostavili neki svoj pecat u vremenu,i to je to.Ali covek ovog benda je Musavac,apsolutna alfa i omega.Realno,Fridmen je za njega suvi kurac.Mozda je Fridmen tehnicki bolji gitarista,ali je po pitanju kreativnosti,vizije i liderstva cist kurton za Musavog.A to je neuporedivo bitnije od tehnikalija i sibanja solaza.I zbog toga je povratak i Elefsona u principu potpuno nebitan sa te neke kreativne strane.Sa marketinske je pun pogodak,ali to je vec neka druga prica. Kuku lele Lemi pa ti skroz pošandrcao!!! Marty je jedan od najkreativnijih gitarista na svetu i jedan od tehnicki najpotkovanijih. Necu da pricam o njegovom udelu u gitarskim deonicama Megadeth-a nego na primer kada poslusas njegove solo albume(sem zadnjeg) ostajes bez teksta. Najjaci instrumental albumi svih vremena. Jebeno neporedivi sa bilo kojim drugim albumima u galaksiji. Kreativnost prsti ko meteorska kisa. Kukuuuuuuuu!!!!! Joooooojjjj!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Ako procitas jos jednom,videces da sam napisao da je Fridmen po tom pitanju kurac na biciklu u odnosu na Musavog.I to je cinjenica.On jeste kurton u poredjenju sa Musavim.Bez diskusije.Svaka cast za instrumentale,kurac/palac...ali mi ovde pricamo o pesmama,a ne instrumentalima.Neuporedivo je teze druze napisati pesmu koja ima formu,tekst,refren,pocetak,sredinu i kraj,nego sibati solaze.To je prava umetnost. 3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Po meni Musavom nesto i ne ide bas posebno u pravljenju pesama od kada mu tu nije helpi hend Martija i od kada je bend izgubio kicmu ili ti Menzu. Dobri su oni i sada i ja ih slusam, ali dok Menza ne uradi tupa, tupa tu Megadeta nema ni do podne. Marti udari svoje orijentom inspirisane solaze i to je Megadet, a ne neki bezzivotni sreding Broderika ili sta ti ja znam koga. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Ako procitas jos jednom,videces da sam napisao da je Fridmen po tom pitanju kurac na biciklu u odnosu na Musavog.I to je cinjenica.On jeste kurton u poredjenju sa Musavim.Bez diskusije.Svaka cast za instrumentale,kurac/palac...ali mi ovde pricamo o pesmama,a ne instrumentalima.Neuporedivo je teze druze napisati pesmu koja ima formu,tekst,refren,pocetak,sredinu i kraj,nego sibati solaze.To je prava umetnost. + 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 LLLLeeellleeeee, sta je ovo ljudi? Odem na put 10 dana i vidi, junior se vratio, lemi otkida na megadeth, svi provalili da je drover ipak za neki drugi bend, koncerti, turneje svuda oko srbije, hefest vise nije banovan... Samo mi nije jasno sto ne gotivite broderika, moze iz njega dosta toga da se izvuce talentovan je ( mada stvarno malo sirov). A da, i standardna prica kako je musavi ispao licimur i seljacina, ali na to smo i navikli 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Na to nas je on navikao. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Ja ću jedini da se izdvojim i kažem da ne bih terao Broderika, veoma nadaren momak, mada mu zameram što ponekad solira van tonaliteta, ali jebiga, niko nije savršen kao Marty. Keep on rockin', Chris! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 sta f'ali Droveru, stalozen, miran, tih (taman ono sto dejvu treba ), solidno lupa, timski igrac, a i hedkraser je njegova pjesma s tim sto je dejv malo doterao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Sve Satriani do Satrianija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaHM Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Ja ću jedini da se izdvojim i kažem da ne bih terao Broderika, veoma nadaren momak, mada mu zameram što ponekad solira van tonaliteta, ali jebiga, niko nije savršen kao Marty. Keep on rockin', Chris! gde si to cuo da ispada iz tonaliteta??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Toga ima na kilo. Malo malo pa mu se tonovi koje ubacuje posebno kad shreduje ne uklapaju sa pratnjom. Zvuči disonantno, svako ko ima sluha može i sam da primeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Jbt ako ne sviraju u Beogradu onda su veliki smradovi...Vrzmaju se i sunjaju oko i kroz nasu zemlju a nece da sviraju..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Svaka cast Broderiku, stvarno je genije, ali sad dok slusam Martija na solo albumima jednostavno se pitam kako ni jedan gitarista dok je svirao pesme iz Martijevog perioda nije provalio kako treba da zvuci Megadeth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts