МегафаН Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Ma ne znam da li su vjezbali ili ne, meni je ovo odlicno, i volio bih da sviraju jos pjesama sa prva dva albuma, a bubanj je prenaglasen konstantno. Quote
LukaHM Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 najvise gresaka ima kod bubnjeva, pogresni fillovi i jos stosta mada opet nije ni toliko katastrofalno....a dejv bi mogo da sedne i da ponovo lepo izvezba svoj najbolji solo u karijeri.. Quote
Vic Rattlehead Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Koliko je My Last Words dobra pjesma, to je strašno. Da čujem nju i Diadems uživo, pa da mrem. Quote
Mr.Murray Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Usta im se poserem ako na sledecoj turneji ne dodju u Srbiju! Quote
satanicmaster Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Usta im se poserem ako na sledecoj turneji ne dodju u Srbiju! doci ce sigurno, tolko su prsli i ni za kurac da im svaki dinar treba. svaki bend kad prsne dodje u srbiju posto je tu to jos uvek IN! kao i sve sto je propalo 90ih... na onim majicama pise... sta ono pise... Quote
biohazard Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Pozdrav svima. Jel neko nasao Mustaine knjigu u Beogradu, i prica li se o pojavljivanju iste? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 UK izdanje izlazi tek 30. septembra,pa onda ostala Jevropa,tako da jedini nacin da je dobijes sto pre,da narucis ili da ti neko uzme u Amerikama.A na domaci prevod,ako njega zelis, ima da cekas bar godinu dana,ako je nasi budu izdavali uopste. Quote
biohazard Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Nije mi ni palo napamet da bi to iko prevodio, nego nigde ne nalazim piratisani e-book da skinem, pa reko daj da kupim papirnu verziju. Ima li neko linkove, ili planira da naruci par knjiga pa da preprodaje? Quote
Thrasher Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Rust In Peace Live http://mediaboom.org/mp3/289406-megadeth-rust-in-peace-live-live-album-2010.html Quote
МегафаН Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Daj ima li iko link za video, je li ima vise? Quote
M-16 Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LwrDgQO5SbI&feature=player_embedded Quote
Grobodan Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Slušam ovaj live... dobro je da sam ih gledao pre par meseci pa sam čuo kako Dejv sada peva Quote
Drogarito Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 http://taringa.net/posts/musica/6965847/Megadeth---Rust-In-Peace-Live-_2010_-_DVD5_.html Ako neko nadje megaupload/rapidshare linkove,neka postavi ovde. Quote
El Pistolero Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Gledao sam neke delove sa novog DVDa... OK je, dobar je snimak, ali mi se ne svidja zvuk bubnja, prazan je nekako. Takodje i Dejv peva prilicno lose na pojedinim delovima... U sustini dobra je svirka, gitare zvuce odlicno, a to mi je nekako najvaznije. PS Drover je odsvirao uvod na Rust In Peace odvratnooooooooooo!!!!! Upropastio je pesmu! Quote
LukaHM Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 ne znam, sve mi je to nekako traljavo odradjeno na prvi pogled... Quote
Vic Rattlehead Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Bezobrazno očigledno je editovan glas. Quote
Zoidberg Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 (edited) Ovaj dvd kao da je radio neki amater u Vegasu...Iz aviona se primeti da je glas editovan. Sranje. I sto je najgore, editovali su vokale, a opet su sranje Edited September 14, 2010 by Zoidberg Quote
Mr.Hate Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Megadeth Rust In Peace Live (Blu-Ray, release date: 15.9.) Quote
Sale B.C. Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 ali opet kad uporedite vokale sa tog dvda i onog iz sofije - nebo i zemlja Quote
El Pistolero Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Chuck Behler i David Ellefson Quote
Control Freak Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 PS Drover je odsvirao uvod na Rust In Peace odvratnooooooooooo!!!!! Upropastio je pesmu! Drover je najgori bubnjar kog je megadeth ikada imao...secam se u beogradu kako je odvratno svirao, a jos sam uz njega mora da trpim i onog njegovog mutavog burazera na gitari...ja ne znam sto dave drzi shawna i dalje na bubnjevima, nek vrati de grassa, to bi mu bio pun pogodak... 1 Quote
Ozziris Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 jel ima neko komplet dvd izdanje celog desavanja? ja sam nasao samo megadeth..a i to su mrtvi linkovi. zahvaljujem Quote
Drogarito Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Zar taj dvd ne izlazi oktobra? Quote
rattlehead Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 (edited) Ovaj video rust in peace je stvarno tuga kako je doradjen Edited September 18, 2010 by rattlehead Quote
Night Prowler Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Daj brate, ovo uzasno zvuci. Bubnjevi su pegla, zasto Drover ne slomi nogu il' tako nesto, pa nek nadju nekog skroz novog bubnjara. Mustaine je verovatno sve vokale snimio u studiju. Quote
Recommended Posts