sale 3sm Larry Flynt Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Vi očigledno pod imenom "MegadetH" podrazumevate onaj drugi bend što je snimio one albume Rust in Peace, Risk, Endgame i to.. Naravno,to su prave djede,tad i nikad vise.Najkulerskija postava http://www.youtube.com/watch?v=rxbTrOu-5P8 tako to zvuci kad imas facu za bubnjevima i legendu u kosuljici. bese jos nesto izmedju tog Riska...misim tog drugog benda...najboljeg...dalje ne vredi kurcu..a i ono pre njih sto je snimano odsvirase najbolje. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Znači, MegadetH je nastao, definisao se kao thrash metal sa džezerskim osećajem, snimio tri albuma, ali je sve to gola kurčina u odnosu na onaj pop rok koji je snimala treća postava benda u vreme kada je metal muzika potpuno propala? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ne, nego je Rust in Peace fenomenalan album! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ne, nego je Rust in Peace fenomenalan album! To je već stvar ukusa, meni je nula za prva tri. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotus Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Je li ovaj "Tower..." pevac u Space Eater? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 I gitarista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotus Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 I tuge ko je dosao na Boskovo mesto. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 (edited) Moze da nam se svidja ili ne, ali ako radi posao i ako su ostali iz benda zadovoljni time, ne vidim svrhu takvih komentara. A, btw, ni ja se ne slazem skoro ni sa cim sto prica Nego onaj Megadeth, opasan bend, dete mu jebem... Edited June 17, 2011 by Demon Seed 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 To je već stvar ukusa, meni je nula za prva tri. Ti ocigledno uzivas da drugi bacaju hejt na tebe. Kao neka modernija verzija Dzejmsa Forda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Pusti ga, ne vredi se raspravljati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ma troll klasični, ignorišite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ti ocigledno uzivas da drugi bacaju hejt na tebe. Kao neka modernija verzija Dzejmsa Forda. Pusti ga, ne vredi se raspravljati Ma troll klasični, ignorišite. Ja ne znam šta vama nije jasno? Zašto nekom ne može da se ne sviđa Rust in Peace? Ja sam Megadeth zavoleo kroz prva dva albuma, i kad sam čuo dotični, bio mi je veliko razočarenje, jer to nije to. Poštujem da neko voli "legendarnu postavu", i to je sasvim OK, ali ne može niko reći da je TO PRAVI MegadetH. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Jbg tako to ide.Neko zavoli te postave iz osamdesetih,neko ovu iz devedesetih,ovi zeleni pamte samo ovu novu,pa im je ona najbolja,kao i poslednji albumi. Ne pljuje niko killing is my....,peace sells ili so far so good...to su albumi,nego je realno najbolja postava sa Mencom i Martijem.tacka. "Prave djede" ne cine oni koji su mu ga svirkali godinicu dve ili bili prvi bubnjari i taNburasi kad je nastao bend,vec ekipa koja pravi madjiju i ostavlja bez daha.Pravu postavu mjetlica bi onda cinili jedino Hetfild,Lars,Dejv i Mekgovnar...a jel stvarno tako? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DFziKTrlEis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 UVEK MENZA NIKAD SVI OSTALI 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Dobar je Menza, ali, to nije to. http://www.youtube.com/watch?v=wbS_cLgax5M <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 O Garu bas i ne mogu mnogo da sudim - nema bas nekih kvalitetnih video snimaka sa njim. U svakom slucaju, meni je na drugom mestu. Sledi DeGrasso, pa Drover, ostale ne racunam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Ne znam dal se Vini racuna, treba i njega staviti tu negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Vini bas i nije metal bubnjar. Snimio je TSHF za 3 dana, verujem da se sad toga i ne seca... http://www.youtube.com/watch?v=u51BJySRfVI&feature=related Leva ruka mi je posebno cudna kod njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 On je samo svirao na albumu, nije bio clan benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 O Garu bas i ne mogu mnogo da sudim - nema bas nekih kvalitetnih video snimaka sa njim. U svakom slucaju, meni je na drugom mestu. Sledi DeGrasso, pa Drover, ostale ne racunam. Video snimak da bi sudio o muzičaru? Chuck Behler je bio odličan, samo jako loše realizovan na snimku. Drovera treba razapeti na krast. Vini bas i nije metal bubnjar. Snimio je TSHF za 3 dana, verujem da se sad toga i ne seca... Poseban idiotizam je to što je Dejv njega angažovao, pa trigerovao bubanj... Ali, taj album je nešto najpribližnijie starom MegadetHu, Chris Poland & džez bubnjar. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Video snimak da bi sudio o muzičaru? Pa snimak uzivo ili prisustvovanje svirci ti je i jedini pravi sud o tome kako neko svira....studijski snimak je uvek dosnimavan,peglan,smiksan i ulepsavan milion puta,uzivo tek stices pravu sliku,na koncertu oni ne pustaju taj disk na kome je sve super,nego je uzivo izvode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) Nova pesma Zanimljivo je to sto bi se pesma, u neku ruku, mogla prevesti kao "Drzavni neprijatelj broj kec" ... Edited July 5, 2011 by El Pistolero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts