rattlehead Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Evo i mene da se javim, da ostavim komentar na 13. Nisam hteo ranije da kenjam, hteo sam da mi se slegnu pesme. Generalno se slazem sa vecinom komentara ovde (po kvalitetu 13 je bolji od UA, losiji od ENDGAME, wrecker je govno pesma, vokal ovog puta umeren... ). Opsti utisak je da su prve 4 jako dobre i pretposlednja. Ne komentarisem nwo i milenium, one su stare. Trinaestica nit' smrdi nit' mirise. Drugs i wrecker - sranje. Labuda su pokvarili, bolji mu je bio pocetak od pre, a pesmu kao da su usporili i uopste nije dinamicna kao sto je bila. Posebno jak utisak su mi ostavile dve pesme: "Deadly Nightshade" - ovo je vrhunska pesma, a stil gitare je definitivno nov za megadeth. Da je cujem bez vokala, sa sve onim introm zakleo bih se da je Rob Zombie u pitanju. "We the People" - mnogo zajebana pesma, bes izbija na sve strane! Definitino meni najbolja sa albuma. U zivotu mi se samo jednom pre ove pesme desilo da me pesma toliko unervozi, i to je bila youthanasia. Pun pogodak. Quote
MegaDave90 Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Potpuno se slazem sa We the people, odlicna je. Quote
El Pistolero Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Fast Lane si zaboravio, ona je super! Quote
LukaHM Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 ljudi, sestra mi je javila da megadeth dolazi sledece godine na exit, ne znam odakle joj informacija, jel znate nesto o tome????? Quote
biohazard Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Ko ce da se cima do NS-a, joj zivote. 1 3 Quote
MegaDave90 Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Oh, ljudi ta informacija nije zasnovana ni na kakvim izvorima, tako da nema od toga nista. Quote
ShinigamY Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/megadeths_dave_mustaine_claims_he_healed_a_fan_suffering_from_cancer.html?no_takeover And i was like Quote
lemmy sixx Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Nema veceg degenerika u svetu metal muzike. 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Dejv Mastejn vozdize iz mrtvijeh. Quote
Vic Rattlehead Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Nema veceg degenerika u svetu metal muzike. Mojne su ljubomoran na njegova iscjeljiteljske moći. Ko zna, ako i tebe dotakne, možda ti prenese makar malo sluha u glavu. 2 1 Quote
biohazard Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Nema veceg degenerika u svetu metal muzike. Zapravo ima, to je jedina stavka u kojoj su momci iz Metalike bolji. 2 2 Quote
lemmy sixx Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 (edited) @balija Tebra,ja bez sluha mogu ziveti,ali ti sa tom kilazom ne mozes hodati.A i te tri sise bi ti skinuo bolje od plasticnog hirurga.Tako da,tebi je potrebniji pa ti ga prepustam.Drugarski. Zapravo ima, to je jedina stavka u kojoj su momci iz Metalike bolji. Eto ga,stigao dezurni kompleksas. Copy Mustaine,paste biohazard. Edited December 5, 2011 by lemmy sixx 2 2 Quote
biohazard Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Pa jeste, Mustaine je iskompleksiran. Ali bar je dovoljno inteligentan da zakljuci kad se sjebao, ne izdaje 'NUNU' sa Kventinom Tarantinom i ne peva da je luster. 1 1 Quote
In The Flesh Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 On ne pjeva da je luster, on liječi narod u stvarnom životu. Quote
biohazard Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 On ne pjeva da je luster, on liječi narod u stvarnom životu. Ma jeste. Pisalo na tarabi picka... Quote
Grobodan Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 ...i na Mustaine-u Metallica... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 On ne pjeva da je luster, on liječi narod u stvarnom životu. Dejv Mastejn ne leci narod,od isceljuje sledbenike svoje. Quote
Pavao Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 ljudi, sestra mi je javila da megadeth dolazi sledece godine na exit, ne znam odakle joj informacija, jel znate nesto o tome????? Za Exit ne znam, ali znam da će Megadeth biti u Europi od kraja 5. mjeseca 2012. i nadalje. 1 Quote
Ozziris Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Dejv Mastejn ne leci narod,od isceljuje sledbenike svoje. Jel to novootkrivenom verom uspeo da uradi? mozda pocne da mnozi hleb i ribu pa da hrani gladne... Quote
biohazard Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 hahahahahaha prso dejv mustejn i prica gluposti jao koma neverujem iks de Pa pre bih poverovao njemu da leci ljude nego Metaliki da im se dopao LULU. Quote
lemmy sixx Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Pa kada si zaljubljen covek.Jos da se uclanis u LDP,i kompletiraces se. 2 2 Quote
Talvi Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=167413 Quote
Јарослав Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 seemingly non-crazy Christian Јел овај уопште знао кога интервјуише? Али слика... Морам цео интервју да прочитам. Quote
Recommended Posts