MegaDave90 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 DaveMustaine : ,,Played guitar, sang, & did minor adjustments yesterday to songs 1-4. Mixing has begun & you’ll have something soon to hear! I’m so pumped!!" Quote
El Pistolero Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Malo je reci da nista ne ocekujem, prebrzo objavljuje albume u poslednje vreme i vidi se da su sklepani, bezidejni i prilicno dosadni. Mogao je da izdvoji najbolje sa poslednja 3 i napravi jednu bombu od albuma. Ali pare kapiram... Od kad su se okupili ponovo, TSHF najbolji i jedini vredan pomena. Sa ova poslednja 3 jako malo materijala bih sad ponovo preslusavao. Quote
El Pistolero Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Hahah... Juce si me unakazio, ali prihvatam izazov. Quote
MegaDave90 Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 UA i Endgame su odlicni, jedino ovaj poslednji mi je nja. Ali nesto mi palo na pamet, oni vise nisu sa Roadrunnerom, i imali su obavezu, po ugovoru, da jos jedan album urade, pa su uradili 13. Moguce je da ce ovaj album biti znatno bolji. Quote
El Pistolero Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Gledao sam neki snimak gde Mustaine prica o novom albumu, ali nije smeo da otkrije novog izdavaca iz nekog razloga. I ja se potajno kao nadam da bi samo taj mizerni razlog mogao da utice da album bude bolji od prethodna 3 sranjeta. Ali sve nesto ipak verujem da ce biti jako slican njima nazalost, nadam se da gresim. Quote
Bata Trokrilni Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Ja se iskreno nadam da će biti na nivou prethodna dva. Naravno, voleo bih da bude i još bolji, ali treba biti realan. Quote
lemmy sixx Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 UA i Endgame su odlicni, jedino ovaj poslednji mi je nja. Upravo to. Quote
Vic Rattlehead Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Meni je posljednji odličan, a Endgame najgori album u karijeri. 1 4 Quote
biohazard Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 hahaha, violina... mozda jos i bude nesto od ovoga 1 Quote
Vic Rattlehead Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Biće neka balada tipa Promises. Quote
MegaDave90 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Nemam neka ocekivanja, ali mislim da ce biti bolji od prethodnog. Quote
MegaDave90 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Bolji ce biti od prethodnog,osecam. Quote
rattlehead Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Meni je 13 bio mnogo vise od ocekivanog, tako da ne verujem da ce biti bolji od istog. Nadam se pesmama kao sto su "we the people" ili makar tekstu kao Washington sa UA. Moja zelja je neki Droverov solo na bubnju, videlo se da moze covek da odsvira bukvalno sve. Kad bi me jos on iznenadio kao Menza ili Gar sa kreativnoscu... Uh!!! Ostali su se dokazali vec. Ono sto sam gledao na ovim klipovima mi se cini kao veliko eksperimentisanje. rekao je bolji, ne gori. Ukusi, jbg! Meni je TSHF bio najvece razocaranje, I kad sam video da gostuju sa 'nekom levom' postavom u bg.... Generalno nek nastave u istom stilu, i bicu zadovoljan sa '14'. Quote
Bata Trokrilni Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Samo neka bude pesama poput Sudden Death, Black Swan i naravno 13. I nema greške. Quote
Ozziris Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Sve od system has failed do poslednjeg je smece! 2 3 Quote
Ozziris Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Ne trazim..nista pogresno nisam rekao 1 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Da li je fanove zabolela strasna istina pa su zateceni bez odgovora ili su porazbijali tastature.... 1 3 Quote
lemmy sixx Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 istina je da covek lupeta gluposti.Jedini los album je 13,sve ostalo valja. 2 1 Quote
biohazard Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Mene nije zabolela uopste, ja to govorim odavno. Samo, i dalje su bolji od Metalikinih albuma u tom periodu. 1 Quote
lemmy sixx Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Od St.Angera jesu.Od svega ostaloga jesu malo kurca. Quote
Recommended Posts