rattlehead Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Kiko prvi put uzivo sa dedama licno mi se vise svidjao Broderik Quote
azal Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 brate ovo je bar 20 puta bolje od brodericka. lepo je cuti neki vibrato i bending koji nije robotski. najblize martyu moguce. Quote
Vlaja Buraz Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 У, хвала за видео. На Блаебермауту се појавила вијест о наступу нове поставе али су закачени вишеструки снимци "Trust" и "A Tout Le Monde"... мис'им. Одлично је ово одсвирао Кико, само, јес' да су ови сви снимци чисти шрот, нисам нарочито одушевљен Адлером. Реално, одсвирао је... али то је то, ништа више. Додуше, немам појма какав је бубњар обзиром да не слушам LoG, ал' опет, велики је ово бенд, велика су очекивања. Quote
Лука Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Sve do duše padne u vodu kad Dave otvori usta i izađe ova nemoć. Quote
Demon Seed Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Ma šta ti je, stigle ga godine malo, ali je pokidao. Quote
Лука Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Šta je pokidao, ne može vrat da pomeri. Ja sam baš realan kad su veterani u pitanju, praštam kad malo ode glas i to, ali stvarno mi mnogo kad se neko ovoliko muči kao on. Quote
Demon Seed Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Šta je pokidao, ne može vrat da pomeri. Ja sam baš realan kad su veterani u pitanju, praštam kad malo ode glas i to, ali stvarno mi mnogo kad se neko ovoliko muči kao on. Brate ne zajebavaj, svaki pravi fan zna da vrat ne može da pomeri jer je imao operaciju pre par godinama, skrljao je sebi vrat godinama mahnitog headbanga, sad ne sme da mrdne, odma će glava da se otkotrlja ako pretera. A ja se zajebavam u prethodnom postu, a i u prethodnom, pomalo. Hihi Samo mi žao što sam imao dvojku iz fizike na polugođu u drugom srednje pa me mama nije pustila na koncert. Quote
Лука Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Koliko zapravo metal može da bude ružan posao, kad Mustane, Tate i slični moraju da ga peglaju ovako pod stare dane. Kad vidiš nekog Rod Stewarta negde da je izašao da peva i dalje radi to dostojanstveno, a ovi metalci radnički do kraja, nema veze koliko para da su napravili. Quote
Demon Seed Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Pričao je nekad Nergal ili neko kako će da bude zabavno gledati death metal heroje kako stare, da vidimo ko će duže da se drži u sedlu, a počeli su već uveliko bubnjari da ispadaju. Mada ima i onih gde je teži slučaj zanemoćavanje uglavu, nego telesno. Quote
Talvi Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 zato Nergal gospodin sprema onaj akustični solo fazon moglo bi i to uskoro da se pojavi, vidiš Quote
Demon Seed Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 pa ne znam, i ne gorim od želje toliko ne bih mu danas govno izio, kao što sam bio spreman pre 10 godina Quote
Јарослав Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 ko je gospodin Nergal? Neša Nergal, legenda Kruševca, mirca i yumetala Quote
tier_mfkr Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Bili ovde i Nazgul i Narsil... Sve ti je to isto Quote
Demon Seed Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Neša Nergal, legenda Kruševca, mirca i yumetala Quote
Vic Rattlehead Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Ljudi pričaju o Behemothu na ovoj temi. Quote
Demon Seed Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 (edited) A šta ćeš, dođu vremena kad je o svemu drugom bolje pričati nego o Megadethu Edited July 21, 2015 by Demon Seed 6 1 Quote
rattlehead Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Sad sam se upoznao s doticnim preko wikipedije i jutjuba. Nekad sam imao zivce za njih, i slusao sam dosta black i death metal bendova, bas me cudi sto nisam bio upoznat sa behemotom. Quote
Demon Seed Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 I mene čudi. Poslušaj Satanistu, živ bio! Quote
tier_mfkr Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Sad sam se upoznao s doticnim preko wikipedije i jutjuba. Nekad sam imao zivce za njih, i slusao sam dosta black i death metal bendova, bas me cudi sto nisam bio upoznat sa behemotom. Nemoj. U blek metalu je latentni homoseksualizam. Svi smo imali neke krize, jedan je tako postao LGBT aktivista. Quote
Angelystor Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Jebote u koliku ste se vi rupu zakopali kada ne znate za Behemoth. Quote
Recommended Posts