Jump to content

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Lars i Kirk piju crno vino u zamračenoj sobi i pričaju pakosne viceve. 😄

A u stvari, tužno je sve ovo što se dešava. 😟 No, kad su već stasale generacije debila...

Edited by vudun
  • Like 1
Posted

Meni nijesu jasne ove kombinacije. Megadeth je valjda dovoljno jak da ide sam. Sve i da ovako prikupe vise ljudi, vecina para ide glavnom bendu turneje.

Ovako je bilo onomad kad je Sepultura otvarala za In Flames.

Posted

Jel uopšte bila neka potvrda da je Dave sposoban da se vrati na turneju?

Mislim, sa jedne strane kul ako su već posle par meseci stvari krenule intenzivno nabolje, ali sa druge strane kakav udarac u prepone je da posle te životne borbe doživiš da budeš predgrupa FFDPu.

Posted

doduše nešto mislim, možda ovo i jeste zbog Dejvove bolesti, da bi imali kraći set. možda mu se ne preporučuje da baš guli po 2 sata svaku veče

• Upvote 1
Posted

Megadeth već godinama nastupa kao opener. Otvarali su za Maidene, za Scorpionse, i ko zna za koga još. Mislim da im odgovara da sviraju kraće setove i da im je svejedno uz koga se šlepaju. Turneja je turneja, plata je plata. 

Posted

gaga je institucija za ffdp braćo

16 hours ago, vudun said:

Lars i Kirk piju crno vino u zamračenoj sobi i pričaju pakosne viceve. 😄

realnost.

• 4 weeks later...
Posted

Zna li se otprilike koliko vremena tu svira megadeth? Ko zna da li ce oni ikada vise samostalno svirati... Ja sve mislim da je taj death punch gost megadethu, a kad sam usao na sajt za ulaznice imah sta da vidim... Pise kocncert ffdp, SPECIAL GUEST: MEGADETH. 

Posted
On 8/23/2019 at 11:39 AM, Chicken Little 420 said:

Ja jesam u modernom metalu ali takodje ne znam nijednu osobu koja slusa FFDP.

Izgleda je Kikinda dobro mesto za zivot, mi smo imali na Mortal Kombatu 20 ljudi na koncertu. Uspeh!

Mortal Kombat je zesca govnetina, ako cemo realno, kakav je to uspeh? To sto ima samo 20 maloumnika sto se pale na to? Ne znam da li sam dobro shvatio.

Posted
18 minutes ago, Milos Pink Floyd said:

Zna li se otprilike koliko vremena tu svira megadeth? Ko zna da li ce oni ikada vise samostalno svirati... Ja sve mislim da je taj death punch gost megadethu, a kad sam usao na sajt za ulaznice imah sta da vidim... Pise kocncert ffdp, SPECIAL GUEST: MEGADETH. 

Mislim da to trenutno ni Megadejv ne zna. Mora sačekaš kad krene turneja, negde početkom 2020-e, jedino ako ti nije baš zapelo da ideš u helsinki.. al kontam da neće više od čuku vremena svirati u najboljem slučaju.

Posted

Dave ima rak, sumnjam da moze svako vece da zigura ceo set od 1,5h recimo. Kontam da nije slucajno da su "gosti" a ne glavne zvezde, lakse je 50 min svirati nego sat i po bolestan. Ako sve bude islo po planu videcu ih u Becu, nadam se da ce Dave biti kolko tolko dobar.

Posted

Radi se o tome da bi ja 19-og na Megadeth u Bec pa sutradan na Tetsament/Exodus/Death Angel isto Bec, a tog dana su u Pesti Megadeth zato sam izabrao ovako, spojaena dva koncerta. Na Ozzy idem 100% uzeo fanpit prvog dana. Za Ozzy ima org