Najtmerinjo Najgori Posted April 29 Report Share Posted April 29 On 4/28/2024 at 12:58 PM, rattlehead said: El on to 'ladno nije odsvirao solo???? Jeste,gde kod Dejva da se napravi tako nesto. Bacio bi ga s bine posle svirke... 😄 Nego je Dejv pizdeo na neke gluposti,ko gde i kad stoji,svetla moraju da ga prate svuda i slicno... izgleda da ga i odziv publike iznervirao za prvu svirku u Argentini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 31 Report Share Posted May 31 Dirk deluje kao baš kul tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted June 1 Report Share Posted June 1 20 hours ago, Haos sam ja said: Dirk deluje kao baš kul tip Vrhunski lik i uvek super-pozitivan!! Kad sam ga video kako svira u Death To All onda mi bilo vise nego jasno da covek moze da svira apsolutno sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted June 26 Report Share Posted June 26 https://blabbermouth.net/news/watch-megadeth-performs-kick-the-chair-for-first-time-in-15-years?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3XDRfdTIT8qExyIZ-NM5r9ZO81wQMKKKlCEZt_b_qXDNqqjJDbimpCOS8_aem_dpk6TWJQSX1K-HEmra4NCQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HADES Posted June 26 Report Share Posted June 26 De nadjose to sranje pored onoliko hitova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted June 26 Report Share Posted June 26 Kojih hitova 😄 Inače, čitao sam u Metal Hammeru da su dosta keša odvajali za drogu. Koliko je istine u tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 1 Report Share Posted July 1 Misliš sav keš? Dejva su apsili sa 13 različitih vrsta drozi u krvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 7 Report Share Posted July 7 Drogirao se otkad su ga izbacili iz Metalike, pa sve do pada Berlinskog zida... Sedam godina privatnog pakla... Ovolikom iglom! Pa i nije mu neki staž... No, bila je to epoha kolosalne kreativnosti, mora se priznati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 8 Report Share Posted July 8 Malo si pobrkao godine. Dejv se drogirao aktivno sigurno bar do 1995-1996. godine. Moj komsa se bode od 2000. godine. Vec 24 godine ne gasi. Svi drugovi mu pomrli. Velika legenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinarski Ratnik Posted July 8 Report Share Posted July 8 Jel to onaj isti komša što si reko da bi branio Batušku za 50 eura i gajbu pive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 8 Report Share Posted July 8 Nije taj. Taj je u Americi inace u Patersonu. Videh ga neki dan došao na odmor. Najjači čovek u Srbiji bez konkurencije i dalje. Kako je samo tukao obezbeđenja po diskotekama, koncertima i žurkama. Čoveku bukvalno to bio hobi. Taj čovek je izdržao više od sat vremena tuče sa celom ekipom interventne iz Kragujevca pod punom ratnom opremom, štitovi i dugačke palice, plus svi pripadnici policije iz Arandjelovca. Da nije bio mrtav pijan ne bi ni uspeli da ga savladaju. Tuča se odigravala u sred policijske stanice jer je inspektor udario šamar njemu i onda je nastao pakao. Zvali KG da dođe interventna tako da je ukupno događaj trajao oko 3 sata. Jedva inspektora spasli. Mogu zamisliti 3 sata njegovog užasa sa pomahnitalom gorilom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 8 Report Share Posted July 8 (edited) 15 hours ago, HEFEST said: Malo si pobrkao godine. Dejv se drogirao aktivno sigurno bar do 1995-1996. godine. Pa, nemoguće, Rust in Peace je izašao ' 90. godine... Hm, sad ću da mu pro... prosledim poruku da mi objasni tačnu hronologiju događaja... Edited July 8 by vudun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 9 Report Share Posted July 9 (edited) Vidi se po diskografiji. Do Youthanasie besprekorni i ufiksani do koske, posle toga krece malo nizbrdo sa Cryptic Writings i onda do danas skoro pa ravna linija. Svakako bolje i to nego totalni ambis zvani Metallica. Spoiler I`ve seen man use the needle, seen the needle use the man. I`ve seen man use the needle, seen the needle in my hand. Edited July 9 by HEFEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 12 Report Share Posted July 12 Reload sila kosmosa... A ima i ona numera pod rednim brojem 12. Victory. Not even close Not even close To overdose Had fingers in my eyes, had needles in my veins A knife right through my heart, I am a victory Had fingers in my eyes, had needles in my veins A knife right through my heart, I am a victory 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEFEST Posted July 12 Report Share Posted July 12 Jedan od mojih najomiljenijih Megadeth delova ikada. Inace sam kao klinac bio fanaticni Megadetlija, a u Youthanasia majici neretko i spavao. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted July 16 Report Share Posted July 16 Ko bi rekao da Kirk ovoliko voli Megadeth Dobra montaza je u pitanju ali i jaka fora. On 7/9/2024 at 7:57 AM, HEFEST said: Vidi se po diskografiji. Do Youthanasie besprekorni i ufiksani do koske, posle toga krece malo nizbrdo sa Cryptic Writings i onda do danas skoro pa ravna linija. Svakako bolje i to nego totalni ambis zvani Metallica. Reveal hidden contents I`ve seen man use the needle, seen the needle use the man. I`ve seen man use the needle, seen the needle in my hand. Cim prestala droga,prestale i vrhunske ideje,jbg. Svakako Megadeth volim,imaju dosta dobrih albuma,i dosta kvalitetnih muzicara je proslo kroz taj bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts