Packy Posted Monday at 01:03 PM Report Posted Monday at 01:03 PM Nije Megadeth toliki magnet da privuce vise od 7000-8000 sem ako ne pricamo o nekom velikom trzistu. A negde je max 3000-4000. Ne mirisu ih nesto mladje generacije, dok Disturbed obozavaju. Poredjenja radi, letos su nastupali u Barba Negri koja prima 3500. 1 Quote
vudun Posted Monday at 01:14 PM Report Posted Monday at 01:14 PM 10 minutes ago, Packy said: Ne mirisu ih nesto mladje generacije, dok Disturbed obozavaju. Debili realno... 1 3 Quote
Packy Posted Monday at 01:21 PM Report Posted Monday at 01:21 PM A ono, svaka generacija ima takve primere koji ne izlaze iz odredjenih vremenskih okvira i hoce muziku njihovog doba. Samo to izgleda gore sto su kasnije rodjeni kad se pridrzavaju tog "pravila" jer ne dobijaju puno kvaliteta na tacni ili sto uvazavaju/slusaju matore bendove koji su opsteprihvaceni. Quote
perzekjušn menijak Posted Monday at 01:31 PM Report Posted Monday at 01:31 PM 2 hours ago, Chicken Little 420 said: Naravno da je realno, bili su predgrupa i za 5FDP 1 Quote
Angelystor Posted Monday at 02:01 PM Report Posted Monday at 02:01 PM U Ams sviraju Ziggo Dome, kapacitet 15k+, a Megadeth prošle godine rasprodao prostor od 2-3k. Mislim, nije ni to loše realno, ali njima nešto ne odgovara. Quote
HUMAN Posted Monday at 02:03 PM Report Posted Monday at 02:03 PM 45 minutes ago, vudun said: Debili realno... To svakako.. nego mislim da je Dejv tolko omatoreo da mu vrv i odgovara de se šlepa kao predgrupa bilo kome samo da ne mora da drnda i krešti tri sata Quote
Totamealand Posted Monday at 04:32 PM Report Posted Monday at 04:32 PM 2 hours ago, HUMAN said: To svakako.. nego mislim da je Dejv tolko omatoreo da mu vrv i odgovara de se šlepa kao predgrupa bilo kome samo da ne mora da drnda i krešti tri sata Mislim da je ovo jedan od krucijalnih aspekata. Megadeth je bio predgrupa i Maidenima, Scorpionsima pa i Five Finger Death Punch poslednjih godina, i očigledno im leži to da izrokaju sat vremena i paljba. Pritom sigurno komotnije i bolje plaćeno nego solo turneja. Quote
kuruz Posted Monday at 09:40 PM Report Posted Monday at 09:40 PM ne znam šta očekujete od drugorazrednog benda 1 1 2 Quote
azal Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago Megadeth su uvek previse napredni bili za siroke narodne mase. nije to Walmart metal kao Metallica, Disturbed, FFDP 2 3 Quote
kuruz Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago toliko su napredni da sviraju kao predgrupa Disturbedu i FFDP 2 1 1 Quote
kuruz Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago nisi, ti si rekao da su napredni a u stvari su toliko bedni da su predgrupa za Disturbed, nema tu nikakve zvezdane veličine Quote
azal Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago napredni su u smisli da nije muzika za maloumne kao disturbed, metallica, FFDP Quote
kuruz Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago u smislu da je muzika za iskompleksirane bednike 3 Quote
HEFEST Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago Metalika za plebs, a patricije samo Megadeth. Quote
HEFEST Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago Moja plava krv ne volipodnosi jenkijevsko rednek unjkanje. 1 Quote
HUMAN Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago 3 hours ago, kuruz said: toliko su napredni da sviraju kao predgrupa Disturbedu i FFDP 3 hours ago, kuruz said: nisi, ti si rekao da su napredni a u stvari su toliko bedni da su predgrupa za Disturbed, nema tu nikakve zvezdane veličine 2 hours ago, kuruz said: u smislu da je muzika za iskompleksirane bednike Čovek im napisao prva dva albuma a ti tako... ccc 2 Quote
perzekjušn menijak Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago 22 hours ago, Totamealand said: Mislim da je ovo jedan od krucijalnih aspekata. Megadeth je bio predgrupa i Maidenima, Scorpionsima pa i Five Finger Death Punch poslednjih godina, i očigledno im leži to da izrokaju sat vremena i paljba. Pritom sigurno komotnije i bolje plaćeno nego solo turneja. Jedno je biti predgrupa Maidenima i Scorpionsima a nešto sasvim drugo FFDP-u i Disturbed-u. Barem kada je Megadeth u pitanju. Quote
vudun Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago Garaža Rona MekGovnija krije mnoge mračne tajne... 1 Quote
kuruz Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago 2 hours ago, HUMAN said: Čovek im napisao prva dva albuma a ti tako... ccc jeste, zato je posle i svojim albumima postigao iste uspehe kao albumi koje je navodno napisao not 3 Quote
Recommended Posts