-Abraxas- Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 duke nukem joj opet napisao pogresno. to mi se uvek desava jer sa levom rukom sviram a sa desnom kucam Quote
dethman Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Ako cemo vec da zakeramo, ne sviras SA levom rukom vec levom rukom... ...sem naravno ako leva ruka nije neciji nadimak...ali bi onda bila velika slova. Ah, kad ce opet Megadeth kod nas Quote
blondie Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ne znam. kod mene ce 26. jula javicu vam kako je bilo mislim, ako vas interesuje.. Quote
srnde2 Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Zar ne bi trebao Megadeath da bude u Death metalu ?! Quote
Vic Rattlehead Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ne znam. kod mene ce 26. jula javicu vam kako je bilo mislim, ako vas interesuje.. Svaka čast za sliku u potpisu! Quote
dethman Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Ej, sta je bilo sa onim cobanom iz Blica??? Da li ste ista uspeli? Quote
Imenjak Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Zar ne bi trebao Megadeath da bude u Death metalu ?! ne... Megadeth je kultni bend.. i on spada u podvrstu zvanu "DETH" Quote
blondie Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 da je blondie tamo - coban iz blica bi ostao bez posla. ali posto tamo svi sklanjaju guzicu u stranu, onda vjerovatno nista. vic: hvala srnde: mi jesmo spameri manje vise, ali nemoj nam na ovoj temi ostavljati imbecilne postove kakve imas na metallici. hvala! Quote
dethman Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 E pa, ljudi, ja odoh malo da letujem pa se vidimo negde u avgustu... Znaci, nista nije bilo sa onim? Steta...sad je vec jaaako kasno...videcemo sta ce biti kad Dejv opet dodje... Quote
Vic Rattlehead Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 U novom broju Metal Hammera pročitao sam jednu od najvećih gluposti u svom životu: "Svjestan da je oduvijek bio u sjenci Friedmana, Mustaine odlučuje da napravi najbolji album u svojoj karijeri, Rust In Peace." Samo što je Rust In Peace napravljen prije bilo kakve pomisli o Friedmanu... Quote
THE WIZARD Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 a josh bolje je shto sam negde procitao da je umesto tog tvog citata to fighting spirit ... rekao neshto u fazonu da posvecuje nastradalima negde kod nas... jebesh ga neznaju svi engleski... Quote
dethman Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 A vala NEZNAJU ni srpski Metal Hammer - strasno...kakvih gluposti mozes naci...neverovatno... E ljudi, sad odoh, pa do avgusta... Quote
Anno Mundi ! Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Ne seri da su to napisali?I to za metal hammer?kakvi mungosi... Quote
blondie Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 the wizard - dosta ljudi je na temi koncert megadetha napisalo/culo ovo sto Vicu stoji u potpisu.. mozda su u pravu. ko je pisao to u metal hammeru? ako se potpisao.. detheman: lijepo se provedi. Quote
Vic Rattlehead Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Recenziju za koncert je pisao neki Damjan D. Tatić, (u kojoj je pogrešno preveo Daveove riječi iz mog potpisa, i rekao da su Wake Up Dead i Tornado of Souls "prava iznenađenja" što su svirane), a onaj što je rekao da je Dave oduvijek bio u sjenci Martyja nije potpisan. Quote
blondie Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 predlazem ti da svratis na temu metall hammera sa sve skeniram tim textom i podvucenim crvenom bojom Quote
Imenjak Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Recenziju za koncert je pisao neki Damjan D. Tatić, (u kojoj je pogrešno preveo Daveove riječi iz mog potpisa, i rekao da su Wake Up Dead i Tornado of Souls "prava iznenađenja" što su svirane), a onaj što je rekao da je Dave oduvijek bio u sjenci Martyja nije potpisan. sta si ocekivao... ko bi uopste i mogao da potpishe tako nesto... inace Dave & Dave su se plasili da ih neko ne pokrade - mislim na njihove ideje (vec skoro gotov RIP...) tako da su audiciju za friedmana vrshili sa starim pesmama jebiga i ja bih se plasio da mi drugi mr. Lars ne mazne josh nesto sto je lepo Quote
Imenjak Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 kako mozesh da kazesh to covece? ja sam u bash povecem bedaku shto zbog svoje gluposti nisam bio na certu... lepo... Quote
blondie Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 mustaine nece da kvari utisak btw, ja da sam bila - ziva se vratila ne bi Quote
THE WIZARD Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 lepo... pa kad si "odrastao" u 38om!!! da si ovde u 33em zalio bi za slejerom! Quote
blondie Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 mustaine je ozracen jos od koncerta megadetha. Quote
Recommended Posts