Tatyannahhh Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Jao skidam Megadeth - Behind the Music - Extended version! Ostalo mi je samo 11Mb! Sad ću odgledati pa ću da vam javim da li je vredno piraterisanja (za one koji to nemaju i/ili nisu gledali, je l' te!). me wanna :treptrep: Quote
THE WIZARD Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ajde kako ti kazes ma daj bre! kao ne secash se? pre neznam kolko stranica postovala si mejl koji si dobila od megamail-a... i tu kao neki dvd koji cesh ti da uzmesh... pa smo se mi from srbije javili da nam to poshaljesh ovamo a mi tebi kesh... i rekla si da si megamail stavila u spam.... pa sam ja pitao jel to taj dvd? Quote
Шарки Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Fillex & Dođavola: Sharkey nema rezač, i lap jebeni top na koji ne mogu niš' da budžim, sem ako neko ima iPod ili externi rezač da mi posudi da ispiraterišem ovo. Fajl je velik oko 800 mega pa bi iPod od pitaj-Boga-koliko mb bio bolja varijanta. To je inače kao video istorija, zapravo VH1 Behind The Music. I da, ne mogu da iznosim lap top jer nemam torbu nikakvu niti USB kabal nit' se razumem išta u povezivanje 2 kunfjutera. Ae, ko ima iPod od 4 giga? Quote
Tomislav Sawyer Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Jel imas USB port? moze i na usb flash od 1gb, zar ne? Ili da se splituje u 2 manja pa na 2 flasha od 512. Quote
blondie Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Jao skidam Megadeth - Behind the Music - Extended version! Ostalo mi je samo 11Mb! Sad ću odgledati pa ću da vam javim da li je vredno piraterisanja (za one koji to nemaju i/ili nisu gledali, je l' te!). moras biti dobro lud pa reci da taj dvd ne valja.. btw, ne zato sto je megadeth u pitanju, nego zato sto je prica vrh, i sto je autenticna krajnje i bez foliranja. elefson je bio totalno iskren, kao i sam mustaine.. ima jako puno zanimljivih detalja, a da ne pricam o nekim snimcima sto do sada nisam vidjela.. tu su i elefsonova majka, daveova sestra, citava prica iz njihovih usta a ne usta nekih nadrkannih novinara koji su podatke skupili s neta. btw, ono sto se meni najvise svidjelo jesu prikazivanje lokacija gdje su snimani odredjeni albumi, tipa countdown i sl. i gdje su prije zivjeli Elefson i Mustaine. to su moje sljedece turisticke destinacije Quote
blondie Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ja ovdje vise ne postujem Poster Posts blondie 340 Mustaine 321 Blacksunray Verb Delikvent 195 AGGRESSOR55 136 dethman 127 fillex 101 THE WIZARD 100 Marty F 95 Vic Rattlehead 84 Vick Tim 70 Fantomni 43 Zakk Fade To Black 41 Dodjavola! 40 bojan j. 29 MaNiAc_sub_Iove 28 rustik 27 Yngwie_Malmsteen 27 RNA 25 Boro 24 Vanish To Perfection 21 lemmy sixx 19 AgresoR 15 AGGRESSIVE_PERFECTOR 15 Ivan_Creed 15 diamond73 14 Maiden_Hell 14 SrndeTheUnforgiven 13 Rajo 13 MEGGY 13 WS 12 sharkey 12 dudi 11 Hellenoranotos 11 Rizzen 10 S 10 Quote
THE WIZARD Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 nekih nadrkannih novinara koji su podatke skupili s neta. shto me to podseca na nekog! samo mozda netreba rec nadrkana kao pridev... al dobro... u jebote ja 6. mesto? vauuu!! gruviii! blondi i mustejn su zasluzeno na prva dva mesta... Blacksunray Verb Delikvent i AGGRESSOR55 njih se nesecam kad su postovali ovde... dethman i fillex su tu negde... stizem vas! i prestici cu vas! Quote
Possessed Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 shto me to podseca na nekog! samo mozda netreba rec nadrkana kao pridev... al dobro... u jebote ja 6. mesto? vauuu!! gruviii! blondi i mustejn su zasluzeno na prva dva mesta... Blacksunray Verb Delikvent i AGGRESSOR55 njih se nesecam kad su postovali ovde... dethman i fillex su tu negde... stizem vas! i prestici cu vas! Ne Seri! Quote
Шарки Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 moras biti dobro lud pa reci da taj dvd ne valja.. btw, ne zato sto je megadeth u pitanju, nego zato sto je prica vrh, i sto je autenticna krajnje i bez foliranja. elefson je bio totalno iskren, kao i sam mustaine.. ima jako puno zanimljivih detalja, a da ne pricam o nekim snimcima sto do sada nisam vidjela.. tu su i elefsonova majka, daveova sestra, citava prica iz njihovih usta a ne usta nekih nadrkannih novinara koji su podatke skupili s neta. btw, ono sto se meni najvise svidjelo jesu prikazivanje lokacija gdje su snimani odredjeni albumi, tipa countdown i sl. i gdje su prije zivjeli Elefson i Mustaine. to su moje sljedece turisticke destinacije E stvarno valja! Sad će pasti piraterizacija, čim mi se neko javi sa nekom povećom prenosivom memorijom! Quote
Tatyannahhh Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Ok, let's do it then!!! JEJ! jel imas ti rezac onda da mi srezes kad pokupis to ili kako onda...? Quote
THE WIZARD Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 ej sharky ja bi rado pomogo al neznam kako... poshto nisam bash upucen u lap topove... jel moze on da se nekako otvara ili tako neshto? pa da onda spojish hard sa nekim drugim PC-om... ili ako si negde na novom bg-u(ja sam u 33-cem bloku..) mogu ja da uzmem moj mp3 plejer koji bitrebao da ima 256 mb ali ima oko 240 mb... pa ono iz vishe puta da se prenosi... sha mislish? to naravno ako nemoze da se vadi hard disk... ili ako ti se nejavi neko sa vecom memorijom od mene! Quote
Vic Rattlehead Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 moras biti dobro lud pa reci da taj dvd ne valja.. btw, ne zato sto je megadeth u pitanju, nego zato sto je prica vrh, i sto je autenticna krajnje i bez foliranja. elefson je bio totalno iskren, kao i sam mustaine.. ima jako puno zanimljivih detalja, a da ne pricam o nekim snimcima sto do sada nisam vidjela.. tu su i elefsonova majka, daveova sestra, citava prica iz njihovih usta a ne usta nekih nadrkannih novinara koji su podatke skupili s neta. btw, ono sto se meni najvise svidjelo jesu prikazivanje lokacija gdje su snimani odredjeni albumi, tipa countdown i sl. i gdje su prije zivjeli Elefson i Mustaine. to su moje sljedece turisticke destinacije A posebno onaj dio kad su pucali na koš u pauzama imeđu snimanja pjesama i tako im dolazile nove ideje! Quote
Vic Rattlehead Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 (edited) Dave sa Dream Theater: [/img] The Young Metal Attack: Edited August 13, 2005 by Vic Rattlehead Quote
blondie Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 A posebno onaj dio kad su pucali na koš u pauzama imeđu snimanja pjesama i tako im dolazile nove ideje! da, onaj studio - to moram da vidim, prvom prilikom..probacu da skiciram lokaciju, i pravac potraga a da mogu, kupila bih taj studio ili bar kos hah.. vic, bachi tu sliku na temu metallica - da ti je ja ne kradem. Nesho - si ti ovo slikao. btw, ubjedljivo najjaca slika koju sam vidjela s koncerta u BGD-u. Quote
Jellybelly Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Bogami drzim se po broju postova. Mada je blondie ipak u vrhu. Nego sharkey mozda bi moglo nekako USB-om da odes sa laptopom kod nekog ko ima rezac (I ain't got one, doro imam, al onaj za olovke ), pa da prebacis na hard tog kompa sa rezacem dalje zna se. Quote
Tatyannahhh Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 (edited) jebote koja zbrka..ko ima rezac???? :ocajna: Edited August 13, 2005 by Dodjavola! Quote
Jellybelly Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 (edited) Neko valjda ima, pa onda nek Sharkey dodje sa lap topom kod tog, USB kablom se uvezhu, kopiranje, rezanje. A mozemo da napravimo i neko okupljanje nas Megadeth fanova, sta mislite o tome? Edited August 13, 2005 by fillex Quote
Шарки Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Neko valjda ima, pa onda nek Sharkey dodje sa lap topom kod tog, USB kablom se uvezhu, kopiranje, rezanje. A mozemo da napravimo i neko okupljanje nas Megadeth fanova, sta mislite o tome? E može oqp odma sada odma!? Moraćemo da demoliramo nečiju gajbu... to je jedini bedak! Quote
blondie Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 ja bih vam rado pomogla, ali jebi ga.. probajte se iscimati s Mustaineom (OVIM S FORUMA) - mozda on moze da pomogne? Quote
Tomislav Sawyer Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Ako si kojim slucajem u novom sadu, svrati da to zavrsimo za 5 minuta. A ako ne, jebi ga... Quote
Jellybelly Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Blondie je ipak malo dalje, tj u USA. Quote
Recommended Posts