niking Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 ta prica nije drzala vodu vec cirka 2 strane... cak sam i link za demant stavio... Quote
MegaDex Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ha ha ha ... bas profi!Link za demant! Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Meni se Need A Hero nikada nije svidjao...jedino Dread and Fugitive Mind...ostalo mi je nekako...pa...ne znam kako da se izrazim ali jednostavno mi ne ide na uho... Quote
Mega_Deda Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Recipe for hate... Warhorse mogu da slusam svaki dan i nece me smoriti nikada... Quote
MetalThrone Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Nesto sam svrljao po forumu i primetih da je ovo tema sa mozda najvise strana... Quote
MegaDex Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Nije Metallica ima vise ali je ovo sadrzajniji topic! :-D Quote
Mega_Deda Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 S obzirom da je pola metalikine teme potroseno na prepucavanje izmedju metallice i megadetha, sve ti je jasno... Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 (edited) Nazalost ta rasprava nikad nece da se zavrsi(Megadeth je Bolji ) Edited April 21, 2006 by StarbreakeR Quote
MegaDex Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Pa naravno! Ko sto bi Mustaine rekao...This is the song from my new recorrrrrrrrrrrd it's called Skin o My teeth Quote
StarbreakeR Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Iliti There are two ways to hear this song...Our way and Their Way Quote
Mega_Deda Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Skinuo Arsenal, sada se drogiram... Quote
Peti.Maj Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Sjecam se kad je Negativ svirao u pg i posle dugotrajnog skandiranja jedne grupe metalaca Megadeth!Megadeth! oni su zaprzili svoju neobjavljenu pjesmu Megadeth, a u publici nastaje totalno ludilo, haos, delirijum.... Quote
Vic Rattlehead Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Sjecam se kad je Negativ svirao u pg i posle dugotrajnog skandiranja jedne grupe metalaca Megadeth!Megadeth! oni su zaprzili svoju neobjavljenu pjesmu Megadeth, a u publici nastaje totalno ludilo, haos, delirijum.... Quote
blondie Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 da li se pjesma zove megadeth ili su oni svirali nesto od megadetha.. NEOBJAVLJENO? Quote
Patheren od Bosne Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Megadeth moj dobar drugar Jedina grupa koja nema losu pjesmu,bar meni.Heh,mozda ona Black Curtain.......... ali i ona dere. Quote
dethman Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Nemojte Black Curtains da mi dirate!!! Dugo vremena mi je uvodni rif bio zvuk za start Windowsa (sad je onaj default )...Elem, pesma mi je jedna od najboljih i steta sto je nikad ne sviraju uzivo...toliko od mene. It's good to be back Quote
Lucio Holocausto Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Jedina grupa koja nema losu pjesmu,bar meni. Znaci nisam jedini sa ovim misljenjem... Quote
Vic Rattlehead Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Meni najmanje leži Burning Bridges, mada je sve osim refrena dobro. Rfren je katastrofalan. Quote
niking Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 This record will come out hopefully before Gigantour 2 and at least by the end of this year. We have dates on the horizon, starting around August or September, with a possible festival appearance, and some out of NA Gigantouring at the end of the year. (kad bi dosli kod nas opet...) This is lead guitarist David Gilmour of Pink Floyd's previous home, whom also considered using the name Megadeath. I have a surprise for you gorim od zelje zbog tog iznenadjenja... Another video clip of Megadeth from the studio will be posted today at the MegaFanClub! Blondie... Quote
blondie Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 evo nek deathman postavi klipove.. mene mrzi da se logujem Quote
Lucio Holocausto Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Meni najmanje leži Burning Bridges, mada je sve osim refrena dobro. Rfren je katastrofalan. Ne znam, mene je bash refren privukao... Quote
Recommended Posts