blondie Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 clanovi samo.. ako oces, ja cu biti na forumu u isto vrijeme, pa mozda uspijem neko tvoje pitanje da proturim - ako uopste dave stigne da procita i moje nesto Quote
feel this Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Tower je zakon.... Megadeth rulz...ne stvarno, bas su dobri...lepo sviraju.... Inace, koliko se voli Megadeth pokazuje zapanjujuca cinjenica da jedan pop-rock bend sa nazivom "The Lates"(strasno kakav pederski naziv benda) svira Symphony, a da se spremaju da na nekoj narednoj svirci odsviraju i himnu metala " holly wars ", pesmu koja nikog ne ostavlja ravnodusnim.... Ja sviram u tom bendu i moram Vam reci da je drugi gitarista, inace jedno vrlo kreativno stvorenje, izvrsio takav uticaj na nas da smo pomalo zavoleli Megadeth i spremamo se da, kao jedini bend u Srbiji, odsviramo Holly wars u potpunosti samo za fanove Megadeth-a i The LAtes-a.... Vise informacija o novom bendu "The LAtes" mozete pronaci u ne-metal muzici! Poz svima.... pisite nam [email protected] Quote
dethman Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 O da, to je bas originalno, JEDINI bend koji ce da odsvira Holy Wars u Srbiji...NIKO od nas to nije NIKAD odsvirao.... Quote
dethman Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 I da, posto sad vidim da niko nije objasnio zasto masa toliko smara o Megadethu...Ako dobro pogledas videces jednu naizgled nebitnu stvarcicu koja se zove "naziv teme", a pored toga pise nesto m...e...g...a...d...e.t...h. Tako da ako trazis recepte za kolace, sviranje narodnjaka ili popa - ovde to neces naci...JER SE OVA TEMA ZOVE MEGADETH!!!! Quote
Tower... Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Alo, bre, cak ni Al Pitrelli ne moze da odsvira Martyjeve soloe ii Holy Wars-a. Quote
Tower... Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) Izvinjavam se za neprikladno ponasanje mog prijatelja, on je novajlija. Symphony je naravno odsviran, ali ako si slusao nekad Holy Wars nekog domaceg benda, sigurno si primetio gomilu gresaka. Npr. clean solo. To sto feel this govori da cemo mi to da odsviramo u originalu, to mozda za tri-cetiri godine, ali sta da mu radis kad se lozi. Edited June 4, 2006 by TowerdetH Quote
dethman Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) Gomilu puta sam cuo bendove kako sviraju HW - bilo je i losih, kao sto kazes, ali cuo sam i nekoliko jako dobrih...Na kraju krajeva, cuo sam Hangar 18 koji je savrseno odsviran, a to je tehnicki puno teza pesma za sviranje. Onaj clean solo nije bas toliko tezak - u rangu je sa ostale 2 Martijeve solaze u pesmi....u svakom slucaju, puno je teze iskomponovati tako nesto, nego odsvirati kad ti je servirano na tacni, zar ne? Edited June 4, 2006 by dethman Quote
Tower... Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Pa naravno - Koja je razlika izmedju Boga i Marty Friedmana? Marty nije ljubomoran na Boga. Nikad nisam pokusao da odsviram Hangar 18. Juce sam gledao Rude Awakening CD2 i smejao sam se Al Pitrellijevim pokusajima da odsvira Martyjeve solaze. Quote
feel this Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Bravo, bravo...pa naravno da je teze iskomponovati nesto tako neko skidati sa tablatura ili vec kako se ko snadje....ali to nema veze sa stvarima koje sam ja rekao, a to su da cemo mi odsvirati holly wars!!!Za mog druga tower-a Quote
dethman Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 feel this: Stvar koju si ti rekao je da cete JEDINI odsvirati HOLY wars...Na to si dobio odgovor pre dva-tri posta...osvrni se oko sebe malo. Tower: Super fora za Martija i Boga!!! Al je imao dobar osecaj, ali stil sviranja daleko drugaciji od Martijevog, dok Glen svaki ton pogodi bas kako treba, ali nesto nedostaje...mozda Marty? Quote
dethman Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Bojane...mene samo nervira taj stav kad neko skine neku pesmu pa odmah misli da drzi Boga za jaja...A bar takvih "heroja" kod nas ima na bacanje, zar ne? Mozda bi trebalo da otvorimo temu "Pesme koje umem da sviram" Quote
Tower... Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Na svirci RattleHead-a na kojoj sam ja bio, MUSTAINE je svirao svoje solo-e, a ne Martyjeve... That made me a saad panda. Quote
dethman Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 HAHAHA, Tower Doduse, i Pitrelli je to par puta radio Quote
Tower... Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Drugi gitarista (that's you, right?) je svirao Dave-ov solo do jaja!!! Ne mislim da treba svirati stalno originalni solo, ali brate, to je THE PUNISHMENT DUE!!! Kada postoji nesto tako, to se ne menja... ili nesto. Quote
THE WIZARD Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 ako znash ko svira u retlhedu onda bi znao da nije mislio na tebe, nego na pravnika tj bojana j-a! enivej jeste da ne znam ko je feel this ali brate postovi su mu kranje prepotentni... mozda dechko nije hteo da tako to zvuchi ali jbga... zvuchi tako... ne samo na ovoj temi... neznam zashto mislite da je poenta uraditi copy/paste originalne pesme.... pa mora bend da unese neke svoje sitnice u pesmu koju obradjuje... tako ja barem gledam koji je dobar tribut band.... i jeste da neke pesme imaju karakteristichne solaze ali glupo ih je skrnaviti tj svirati ih loshe(jer jedan je marty!)... njah... nije ni bitno.... jel upao neko od vas u savu? da dodam u crew! Quote
dethman Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Wizarde, znam samo za Mustainea da svira tamo...A Rattlehead nije jos svetski bend da bih ja iz NS morao da znam postavu, biografiju, diskografiju... Quote
Tower... Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Kako se zove pesma Megadeth-a koja podseca na Sweating Bullets u smislu, DUM-DUM"Kenjam kako samo Mustaine moze"DUM-DUM"I glas mi zvuci kao da mi se kenja" Svirali su RattleHead na svirci u Devetoj. Jbg, ne znam te nove pesme. Slusam album po album. Trenutno slusam Killing Is My Business, Peace Sells i The System Has Failed (sve sa Polandom). Quote
bojan j. Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Kako se zove pesma Megadeth-a koja podseca na Sweating Bullets u smislu, DUM-DUM"Kenjam kako samo Mustaine moze"DUM-DUM"I glas mi zvuci kao da mi se kenja" Svirali su RattleHead na svirci u Devetoj. Jbg, ne znam te nove pesme. Slusam album po album. Trenutno slusam Killing Is My Business, Peace Sells i The System Has Failed (sve sa Polandom). Dread And The Fugitive Mind, sa World Needs A Hero. Quote
blondie Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) koga zanima i ko ima para: http://www.image-entertainment.com/detail....productID=43524 Edited June 4, 2006 by RNA Quote
Mega_Deda Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Boli tebe kurac, ti si se slikala sa Dejvom... Quote
blondie Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 (edited) ne samo da sam se slikala s njim.. nego se prosetah do cuvene lokacije........... ko pogodi, njemu gola slika davea (ako zensko pogodi), ili njegove zene (ako musko pogodi). pedere ne uvazavamo. http://smg.photobucket.com/albums/v673/blo...urrent=dave.jpg a ovo sve govorim iz razloga nekih ostalih BITNIH istorijskih lokacija - koje ja ne znam, a vi mozda znate, pa da podijelimo izmedju sebe (ja neznanje, vi znanje) Edited June 6, 2006 by blondie Quote
bojan j. Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ...siks siks fajv, Burindou, vic iz dzast of ov Melrouz Tu su se ubijali od droge a ponesto valjda i vezbali u ranim danima. Quote
blondie Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 nepotpun odgovor bojane j. preslisaj to jos jednom (behind the music) Quote
Tower... Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 nego se prosetah do cuvene lokacije........... ko pogodi, njemu gola slika davea Da nije mozda A Secret Place? Upravo sam skinuo Behind the Music s neta, sad su da gledam... Quote
dethman Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Tower, zabrinjava me ono sto si citirao... Quote
Recommended Posts