dethman Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Ma nije ti to to ako ga ne smuvas u Srbiji. Quote
StarbreakeR Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 A taman se razveo...Blondie imas sansu Quote
blondie Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 (edited) A taman se razveo...Blondie imas sansu holi shit sto bi rekli amerikanci.. ja nista ne cuh za to... ali nadjoh sad: http://www.sandiego.courts.ca.gov/CISPubli...e=NC&applcode=D kao i ovdje: http://www.divorcegossip.com/ mada, ja sam mislila da oni imaju 3 djece?! inace, vidim da se svi izvori vode od ovog iz san dijega.. neko je debelo zabrljao.. nije lako izdrzati mustainea. Edited June 27, 2006 by blondie Quote
Feniks . Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 countdown to exctinction, na autoputu - gdje je prosjek 130 na sat - ali ja ne vozim, ja se samo dobro svezem Da znas da bi mogao ubaciti Countdown... Dugo ga nisam slusao. Danas sam slusao Panterin Vulgar... Quote
Lucio Holocausto Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Da znas da bi mogao ubaciti Countdown... Dugo ga nisam slusao. Danas sam slusao Panterin Vulgar... COuntdown dok vozis, i razvalis "High speed Dirt"! Quote
Feniks . Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 COuntdown dok vozis, i razvalis "High speed Dirt"! E to je dobro, a posle pustim This is my life(naslov se dobro nadovezuje na predhodnu pesmu) Quote
woman_of_dark_desires Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 cula sam da MEGADETH dolazi ponovo ovog leta u Beogradu! ali nisam sigurna..dali je neko cuo nesto o tome?? Quote
niking Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 ja sam cuo, jos odavno... ali ne pouzdano i ne verujem da je istina... ali se nadam Quote
blondie Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 niking i ova zena gore - mentoli jedni. potrebno je samo da procitate posljednju stranu i to je to (nikad mi nece biti jasno zasto ljudi ne vole da citaju, a onda postave hiljadu pitanja nepotrebno) Quote
Feniks . Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ja sam ubacio Countdown u kola, hm, mozda nisam trebao, sad bas vozim High, speed, dirt, to je prava Symphony of destruction, a ako napravim neki udes bice Ashes in your mouth! Sta cete, takav sam, ili This is my life! Quote
Lucio Holocausto Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 E to je dobro, a posle pustim This is my life(naslov se dobro nadovezuje na predhodnu pesmu) mislis "This was my life"? Tu pesmu obozavam... Nego kako u ceo kontekst da ubacimo "Holy Wars"? Ja sam nashao gde da lepo uklopim "1000 Times Goodbye" - mojoj bivshoj.... pogotovo onaj deo " You know what? YOU SUCK!!!" Quote
Feniks . Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 mislis "This was my life"? Tu pesmu obozavam... Nego kako u ceo kontekst da ubacimo "Holy Wars"? Da, This was my life, dugo nisam slusao album pa sam zaboravio tacan naziv pesme Ta pesma je odlicna, gitara ubija! Holy Wars cemo posvetiti svim nasim neprijateljima, onima koji nas ne vole, protiv njih krecemo u Holy Wars, na kraju ce dobiti Sw.. Bullets A kad se vozim pored groblja, onda je najprikladnija pesma Wake up dead Quote
Mega_Deda Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Wake up dead nije inspirisana grobljem, nego cinjenicom da ce da najebe od ribe ako skonta da ju je varao. I wonder, will she find out, About the other, other lover, Diana. Quote
Grobodan Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Evo linka za Mechanix sa Kerryjem iz '84.Uzivajte http://www.youtube.com/watch?v=aCkRGEFyc-Q Quote
Lucio Holocausto Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Wake up dead nije inspirisana grobljem, nego cinjenicom da ce da najebe od ribe ako skonta da ju je varao. I wonder, will she find out, About the other, other lover, Diana. Meni je ipak najdraze "Now I lay me down to sleep Blah, blah, blah my soul to keep If I die before I wake I'll go to hell for heaven's sake" Spot za ovu pesmu mi je odlican... za "No more mr. nice Guy" mi je takodje dobar, jer se pojavljuju scene iz Shockera Quote
StarbreakeR Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 "Now I lay me down to sleep Blah, blah, blah my soul to keep If I die before I wake I'll go to hell for heaven's sake" Enter Sandmakhmmm...khmmm...zabole me grlo Quote
Lucio Holocausto Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Enter Sandmakhmmm...khmmm...zabole me grlo Da, ja kontam da je tu NEKO podjebavao NEKOG znas na koga mislim... Quote
StarbreakeR Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ma da... ...meni se Megadethova pesma ipak vise svidja od Sandmana... Quote
GEORGE_SOAD Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 upravo odgledah megadeth unplugged,znaci nije normalno koliko je ono dobro Quote
Tatyannahhh Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=aCkRGEFyc-Q i know...I know...I KNOW!! vr' Quote
blondie Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 da je jos jednom morao ponoviti, zaklao bi nekoga u publici zubima - toliko je zvucao iznervirano Quote
Wleikko Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Stvarno bi bilo trulo da ih opet stave u SKC kad budu dolazili. Mislim da su najmanje JNA zasluzili! @blondie - evo mail za one slike, ako nije problem: [email protected] Hvala unapred Quote
Lucio Holocausto Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Ma da... ...meni se Megadethova pesma ipak vise svidja od Sandmana... Aha.. blah blah my soul to take... koja carina... sandman je vise mainstream, ali opet je i thrash... blek mi je onako, ima ok stvari, ali ima i loshijih, ali ja sam ipak za ranu fazu metalike... jbg, Justice je opak, progresivan u nekim trenutcima, tezak i jebeno dobar... inace Metallica ima najbolju produkciju prvenca od svih thrash grupa... Quote
StarbreakeR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Ja samo And Justice for All slusam ponekad...ostali su mi nesvarljivi... Quote
Recommended Posts