bojan j. Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Zasto pobogu? Sta znaci "previse" moderno? Quote
Vlaja Buraz Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Previše moderno... Kao da zaboravljate da pričamo o Megadethu... Mada, moram priznati da bi mi Risk II fino legao. Quote
Vic Rattlehead Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Paa, na primjer, zadnji album Into Eternity-ja, Sonate... to zvuči odlično kod njih ali je premoderno za Megadeth. Quote
Jabba the Hutt Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ja bi se licno obradovao necemu u fazonu System has failed, posto mi je taj album jedan od najjacih u proteklih par godina!!! Ili u fazonu Killing is my buissines... Ah pusti snovi Quote
RNA Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Mada, moram priznati da bi mi Risk II fino legao. Pu-pu, sotono, ajd' u vodu. Quote
Tower... Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ili u fazonu Killing is my buissines... Odrekao bih se svih albuma Megadetha (osim KIMBa) da bi oni snimili tako nešto... Naravno, to bi značilo povratak Chrisa i Gara (R.I.P.) i ogroman Jazz uticaj... KIMB je uz Bijelo Dugme 1984. moje omiljeno muzičko ostvarenje ikada. Quote
RNA Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Sine, kakva kombinacija, svaka ti cast. Quote
MegaDex Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 U jebo te kakav flesh...ove izjave su blago jezenje...mada dobro ako je to vase misljenje postujem ipak ja malo drugacije gledam na stvari...slazem se da je stara faza bolja ali bijelo dugme nein...Peace sells po meni je jedno od najboljih ostvarenjai naravno killing Quote
Vic Rattlehead Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 To su sve perfektna ostvarenja ali ih produkcija jebe. Zamislite te albume u TWNAH produkciji.... Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 U jebo te kakav flesh...ove izjave su blago jezenje...mada dobro ako je to vase misljenje postujem ipak ja malo drugacije gledam na stvari...slazem se da je stara faza bolja ali bijelo dugme nein...Peace sells po meni je jedno od najboljih ostvarenjai naravno killing Ne mislim ja da je taj album od Dugmeta los, i ja ga volim, ali kombinacija Dugme/Megadeth mi je malo morbidna. Svako ima pravo na svoje misljenje. Quote
Vlaja Buraz Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Jest vala, ni ja ne bih ovako udario. Imao sam svojevremeno prijedlog za bend da radimo medley "Metal Thrashing Mad/Pediculis Pubis", ali ovo je malo zajebanija stvar. Nego, biće ovo dobar album. Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Od tebe se, vala, tome ne bih ni iznenadio. A kako bi uklopio ta dva razlicita tempa? Quote
MegaDex Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ne mislim ja da je taj album od Dugmeta los, i ja ga volim, ali kombinacija Dugme/Megadeth mi je malo morbidna. Svako ima pravo na svoje misljenje. Pa o kombinaciji sam i pricao...slazem se sa tim da je morbidno i da ce ljudima to biti tesko kad slusaju Quote
blondie Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 aj` sto serete nego sad i razmazujete Quote
Vlaja Buraz Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Od tebe se, vala, tome ne bih ni iznenadio. A kako bi uklopio ta dva razlicita tempa? Odradi se "Pediculis Pubis" a onda kreće: 'Got my foot pinned to the floor...', nešto kao što imaš u "Elimination" od Overkilla, brz i još brži dio. Quote
Tower... Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 (edited) To su sve perfektna ostvarenja ali ih produkcija jebe. Zamislite te albume u TWNAH produkciji.... Kada bi bilo tako, ja bih sebi oduzeo život. Moderna produkcija je smeće, KIMB produkcija je skoro savršenstvo. Peace sells po meni je jedno od najboljih ostvarenja Ne volim taj album... Sviđa mi se The Conjuring, Good Mourning i My Last Words. Najjača bi kombinacija bila Za Esmu/Mechanix... Ili Looking Down The Cross/Meni Se Ne Spava... Edited October 20, 2006 by TowerdetH Quote
RNA Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 aj` sto serete nego sad i razmazujete Poruka ispod tvoje... pa ti vidi ko je poceo. Quote
blondie Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 (edited) samo vi razmazujte opusteno Edited October 21, 2006 by blondie Quote
darthmoog Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 imam utisak da ce ovo biti naj jednolicniji megadethov album do sada... Quote
MegaDex Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Pa jebem li ga ... mozda Davea uhvati napad kreativnosti Quote
Vic Rattlehead Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Kada bi bilo tako, ja bih sebi oduzeo život. Moderna produkcija je smeće, KIMB produkcija je skoro savršenstvo. Ta produkcija je sa tehničke tačke gledišta loša, ali ima svoju draž, naravno. Quote
RNA Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Je l' to ona ista produkcija od koje su pola para sto su dobili poduvali i pofiksali? Quote
Vic Rattlehead Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 imam utisak da ce ovo biti naj jednolicniji megadethov album do sada... Imam utisak da si nepismen. Quote
Jabba the Hutt Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Imam utisak da si nepismen. Takodje Cisto sumnjam da ce biti jednolican, Cicha Dave je ipak preveliki perfekcionista da bi tako nesto dopustio. Ma ima da jebe keve kao i svi ostali Megadeth-ovi albumi sa izuzetkom Risk-a U to ime Quote
Recommended Posts