Jump to content

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ili u fazonu Killing is my buissines...

Odrekao bih se svih albuma Megadetha (osim KIMBa) da bi oni snimili tako nešto... Naravno, to bi značilo povratak Chrisa i Gara (R.I.P.) i ogroman Jazz uticaj... KIMB je uz Bijelo Dugme 1984. moje omiljeno muzičko ostvarenje ikada.

Posted

U jebo te kakav flesh...ove izjave su blago jezenje...mada dobro ako je to vase misljenje postujem ipak ja malo drugacije gledam na stvari...slazem se da je stara faza bolja ali bijelo dugme nein...Peace sells po meni je jedno od najboljih ostvarenjai naravno killing

Posted
U jebo te kakav flesh...ove izjave su blago jezenje...mada dobro ako je to vase misljenje postujem ipak ja malo drugacije gledam na stvari...slazem se da je stara faza bolja ali bijelo dugme nein...Peace sells po meni je jedno od najboljih ostvarenjai naravno killing

Ne mislim ja da je taj album od Dugmeta los, i ja ga volim, ali kombinacija Dugme/Megadeth mi je malo morbidna. Svako ima pravo na svoje misljenje.

Posted

Jest vala, ni ja ne bih ovako udario.

Imao sam svojevremeno prijedlog za bend da radimo medley "Metal Thrashing Mad/Pediculis Pubis", ali ovo je malo zajebanija stvar.

Nego, biće ovo dobar album.

Posted
Ne mislim ja da je taj album od Dugmeta los, i ja ga volim, ali kombinacija Dugme/Megadeth mi je malo morbidna. Svako ima pravo na svoje misljenje.

Pa o kombinaciji sam i pricao...slazem se sa tim da je morbidno i da ce ljudima to biti tesko kad slusaju

Posted
Od tebe se, vala, tome ne bih ni iznenadio. A kako bi uklopio ta dva razlicita tempa?

Odradi se "Pediculis Pubis" a onda kreće: 'Got my foot pinned to the floor...', nešto kao što imaš u "Elimination" od Overkilla, brz i još brži dio.

Posted (edited)

To su sve perfektna ostvarenja ali ih produkcija jebe. Zamislite te albume u TWNAH produkciji....  icon_rockdevil.gif  icon_rockdevil.gif

Kada bi bilo tako, ja bih sebi oduzeo život. Moderna produkcija je smeće, KIMB produkcija je skoro savršenstvo.

Peace sells po meni je jedno od najboljih ostvarenja

Ne volim taj album... Sviđa mi se The Conjuring, Good Mourning i My Last Words.

Najjača bi kombinacija bila Za Esmu/Mechanix... laugh.gif

Ili Looking Down The Cross/Meni Se Ne Spava... icon_biggrin.gif

Edited by TowerdetH
Posted
Kada bi bilo tako, ja bih sebi oduzeo život. Moderna produkcija je smeće, KIMB produkcija je skoro savršenstvo.

Ta produkcija je sa tehničke tačke gledišta loša, ali ima svoju draž, naravno.

Posted
Imam utisak da si nepismen.

Takodje icon_smile.gif

Cisto sumnjam da ce biti jednolican, Cicha Dave je ipak preveliki perfekcionista da bi tako nesto dopustio. Ma ima da jebe keve kao i svi ostali Megadeth-ovi albumi sa izuzetkom Risk-a

U to ime pivopije.gif