MegaDex Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 I mene to isto interesuje al u mp3 formatu Quote
dethman Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Ne, ne, na taj video sam mislio... Quote
MegaDex Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Pa da vido sam ali ocu mp3 za komp Quote
Tower... Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Pa loze nas da se odusevimo kad izadje Half-Life 2 sindrom... Quote
StarbreakeR Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Subota 18.11 u 10 na MTV2 Headbangers Ballu u 10:00 PM ce emisiju voditi Dave i bice snimak Gears of War-a...pa koga zanima... Quote
MegaDex Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Da da i ja sam to vido...odgledacu pa u grad Quote
RNA Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 E, pa, super... jos da ja imam MTV2. Je l' moze to neko da snimi? Quote
Vlaja Buraz Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Ljudi, postoji programčić za skidanje video snimaka sa YouTube, Google Video i sličnih: http://www.google.com/search?hl=en&q=vdownloader Ako nekome slučajno treba, pošto se spominje YouTube. Znači, gledah i ja "Gears of War", ali, starost ili šta li je već, slabo šta skontah. Nije mi frka sačekati album. Quote
MegaDex Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Hvala za programcic...You tube je najebo :) Quote
blondie Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 da si ziv i zdrav, odavno postoji vec par nacina da se snimci skidaju koliko jos bijase do albuma? Quote
MegaDex Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 ziv sam i zdrav sam hvala bogu :) Quote
Vlaja Buraz Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Gears of War wma download: http://www.mtv.com/music/downloads/#/music...amp;view=detail (ПОТРЕБНА ЈЕ РЕГИСТРАЦИЈА ЕЛЕКТРОНСКОМ ПОШТОМ.) Quote
dethman Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 doooobro, 2 od 2 pesme mi se ne dopadaju... Quote
Vlaja Buraz Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Perspektivno. Ni meni se ova ne doima. Quote
MegaDex Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 OPet kazem gledo sam...fino je Quote
Vic Rattlehead Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 U martu valjda izlazi novi album... P.S. šta je sa postal kodom na MTV registraciji, unesem 387 ili +387 za BiH i kaže mi da je nevažeći??? Quote
Vlaja Buraz Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 http://www.megadeth.com/gow/gears_of_war.mp3 Quote
lemmy sixx Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Ce da skinem sutra.Nadam se da ce album biti barem priblizno dobar kao "The System Has Failed". Quote
The Trooper Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 (edited) cuo sam gears of war, napokon.. imam osecaj da je stvarno hteo da napravi nesto malo tvrdje u ime starih dana, ali se prosrao nevidjeno @Vic Rattlehead: mocan signature brate, steta sto nisam bio na tom koncertu imam osecaj da je bilo pakleno dobro jel ima neko bar bootleg neki iz bg-a za upload ili neke fotke? uzgred mnogo vas hvale http://www.megadeth.com/index.php?section=journals Edited November 27, 2006 by The Trooper Quote
Vic Rattlehead Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 @Trooper: koncert je bio fenomenalan, ali na zalost, nema nikakvih kvalitetnijih video snimaka, a fotke imas na nekoj od proslih strana teme. Boro, HVALA!!!! Quote
StarbreakeR Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 E, pa, super... jos da ja imam MTV2. Je l' moze to neko da snimi? Mislim da je moj drug snimio...provericu pa cu ti javiti... Quote
MegaDex Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Ne ljudi bez zezanja Gears of War je tvdo i mnogo, ali mnogo vuce na stare dane, sto je u ovim "MODERNIM" vremenima i te kako pozitivno...Objektivno gledano pesma je dobra, ali nije vrh. Al' postoji i druga strana, a to je ona gde ce 'tallica npr., da izda shit album i onda dodje Megadeth sa finim thrash, al ipak thrash pesmama i razbije poso.Svi bendovi lagano razocaravaju novim stvarima, ali Megadeth je sve bolji i bolji sto i treba da bude.Kratko ali jebitacno.Ako i druge stvari budu u ovom fazonu bice opusteno.Nista extra, ali opusteno.Tekst mi je previse providan na Gears of War-u i to mi je slabasna tacka, a svirka je dobra. Izgleda da smo se navikli na velika razocarenja od velikih bendova u poslednje vreme pa Megadeth malo vadi fleke. :) :) ta na na Gears of war...ta na na Gears of War...ta na na Gears of War...ta na na ali smart bombs i precision guided automats(ako ne gresim) bas smesno :) Quote
The Trooper Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 (edited) Ne ljudi bez zezanja Gears of War je tvdo i mnogo, ali mnogo vuce na stare dane, sto je u ovim "MODERNIM" vremenima i te kako pozitivno...Objektivno gledano pesma je dobra, ali nije vrh. Al' postoji i druga strana, a to je ona gde ce 'tallica npr., da izda shit album i onda dodje Megadeth sa finim thrash, al ipak thrash pesmama i razbije poso.Svi bendovi lagano razocaravaju novim stvarima, ali Megadeth je sve bolji i bolji sto i treba da bude.Kratko ali jebitacno.Ako i druge stvari budu u ovom fazonu bice opusteno.Nista extra, ali opusteno.Tekst mi je previse providan na Gears of War-u i to mi je slabasna tacka, a svirka je dobra. Izgleda da smo se navikli na velika razocarenja od velikih bendova u poslednje vreme pa Megadeth malo vadi fleke. :) :) ta na na Gears of war...ta na na Gears of War...ta na na Gears of War...ta na na ali smart bombs i precision guided automats(ako ne gresim) bas smesno :) kao sto rekoh probali su malo da ozive stara dobra vremena-... uopste ne mislim da je megadeth sve bolji i bolje, bodro napravili su mali korak unazad od riska, ali mislim da je text, a narochito kako je text otpevan porazavajuche losh sto se drugih bendova tiche i da i ne... mislim da slayer uopste razocharao, cak su napravili nesto po mom ukusu mnogo dobro... jbg offtopic smart bombs precision ... sucks VS. military intelligence, two words combined that cant make sence... fali im onaj stari sound.. delom i zbog produkcije ja mislim Edited November 28, 2006 by The Trooper Quote
Recommended Posts