RNA Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 (edited) Ima, zato sto iz tvog prethodnog posta ispada da oni ne znaju da sviraju, sto je veoma daleko od istine! Edited December 5, 2006 by RNA Quote
MegaDex Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Pa dobro mozda oce da kaze da mu ne odgovaraju za megadeth...ustvari neka on odgovori sta je mislio inace System has failed je vrlo dobar album i za comeback je super Quote
LazaGNR Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 (edited) Gledam ja onaj booklet "Peace Sells"-a i tamo pise (izmedju ostalog):BOYKOTT NOISE METAL Nije mi jasno sta je Dave podrazumevao/mislio na "noise metal"?Pa zar nije svaki metal bucan? Nije mi jasan EDIT: Jel' zna neko misteriju toga? Edited December 6, 2006 by LazaGNR Quote
RNA Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Negde u to vreme su se pojavili Genocide/Repulsion... mozda je na njih mislio. Quote
darthmoog Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 kada se kaze noise ne misli se na jacinu zvuka...vec zvuci koji prave buku..kako sada da ti objasnim ovo Quote
MegaDex Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Pa ajd potrudi se bas i mene interesuje jer ne kapiram o cemu se radi Quote
The Trooper Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Jes' ti uopste slusao Eidolon, gde ta dva Kanadjanina inace sviraju? pa i jeff waters je kanadjanin pa je mochan Quote
MegaDex Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Jeff Waters je kralj inace i dobar Mustaineov prijatelj Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Mislim da je pominjano negde pri pocetku teme da je Mastejn i zvao Votersa da se prikljuci Megadethu pre snimanja "Rust In Peace" albuma, pre nego sto je Fridmen primljen. U kombinaciji je takodje bio i Darel Abot, ali su ga obojica odbili. Darel nije hteo bez burazera, a Dzef se taman bio zahuktao sa "Alice In Hell". Quote
Vic Rattlehead Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ma nabavicu novi album kakav god bude, naravno!!!! Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ja cu Dejvu da ukazem malo poverenja. Uglavnom ga je zasluzio. Quote
StarbreakeR Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Gledam ja onaj booklet "Peace Sells"-a i tamo pise (izmedju ostalog):BOYKOTT NOISE METAL Nije mi jasno sta je Dave podrazumevao/mislio na "noise metal"?Pa zar nije svaki metal bucan? Nije mi jasan EDIT: Jel' zna neko misteriju toga? Mozda je misleo na izdavacku kucu? Quote
MegaDex Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 @rna : za jeffa i ja znam istu pricu Quote
RNA Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Mozda je misleo na izdavacku kucu? Ne verujem, mali je bio Noise za njega, a i ne secam se da je ikad imao ista protv bilo kog od njihovih bendova. Quote
MegaDex Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Mislite da je za Noise izdavacku to napisao??? Cisto sumnjam Quote
The Trooper Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Mislim da je pominjano negde pri pocetku teme da je Mastejn i zvao Votersa da se prikljuci Megadethu pre snimanja "Rust In Peace" albuma, pre nego sto je Fridmen primljen. U kombinaciji je takodje bio i Darel Abot, ali su ga obojica odbili. Darel nije hteo bez burazera, a Dzef se taman bio zahuktao sa "Alice In Hell". Pa sigurno je bolje tako! bolje rust in peace I alice im hell nego samo rust in peace Ma nabavicu novi album kakav god bude, naravno!!!! ja cu da ga skinem sa neta, nema sanse da ga nabavljam Quote
MegaDex Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ja cu da sacekam par kritika pa onda da ga sigurno nabavim Quote
Jabba the Hutt Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ne znam zasto neki ljudi seru po System Has Failedu, po meni je taj album vise nego solidan!!! Jedini Megadethov album koji nesto ne gotivim je Risk, sve ostalo je zakon Ocekujem da ce novi zadrzati konstantu kvaliteta Quote
Radnaskela Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ne znam zasto neki ljudi seru po System Has Failedu, po meni je taj album vise nego solidan!!! Jedini Megadethov album koji nesto ne gotivim je Risk, sve ostalo je zakon Ocekujem da ce novi zadrzati konstantu kvaliteta system je odličan album. a ja jedino ne gotivim KIMB. Risk i World Needs A Hero nisam slušao na tenane. Znam par pesama sa albuma koje su odlične ali ne mogu još da ih ocenim dok ih ne odslušam ljudski. Quote
MegaDex Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 World needs a Hero ima par dobrih pesama ali mi je generalno atmosfera i dozivljaj albuma nekako bljutava...aok znate sta hocu da kazem Quote
RNA Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 system je odličan album. a ja jedino ne gotivim KIMB. Risk i World Needs A Hero nisam slušao na tenane. Znam par pesama sa albuma koje su odlične ali ne mogu još da ih ocenim dok ih ne odslušam ljudski. Bila je jedna dobra recenzija za "Risk" u Metal Maniacs, jedan deo je isao nesto ovako: Posto znam koliko gos'n MAstejn mrzi poredjenja sa Metallicom, bas cu takvo poredjenje napraviti. Dok je "Load" bio osrednji album sa dve solidne pesme, dotle je "Risk" los album sa dve podnosljive pesme. Quote
Amphitritê Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Bila je jedna dobra recenzija za "Risk" u Metal Maniacs, jedan deo je isao nesto ovako: Posto znam koliko gos'n MAstejn mrzi poredjenja sa Metallicom, bas cu takvo poredjenje napraviti. Dok je "Load" bio osrednji album sa dve solidne pesme, dotle je "Risk" los album sa dve podnosljive pesme. Sjajna recenzija! Mustaine je sigurno po*izdeo! Quote
lemmy sixx Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Poslusao sam ovu stvar "Gears Of War" i stvarno nije nista posebno...srednja zalost.Ali treba sacekati ceo album. Quote
RNA Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Sjajna recenzija! Mustaine je sigurno po*izdeo! Cisto sumnjam da ju je i procitao. Iako, u jednom od narednih brojeva objavljena je Elefsonova slika sa nekog potpisivanja autograma kako se slikao bas sa tim brojem casopisa. Ispod slike je bio komentar: "Dejv Elefson Nasmejan. Mora da nije procitao recenziju." Quote
Recommended Posts