Ozziris Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 KAKAV KRALJ hahaha :D Jbg tad kad je poceo da je proziva nestao je ton ali imam snimljeno gde se vidi dave-ova faca gde pita ono WHAT?!?! :D Quote
Jabba the Hutt Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Metal needs a really good oldschool record again. I believe I have delivered. It ain't RIP2, but it could be the record that makes me forget about everything in-between. O bogo, ovo mirise na dobro Quote
MegaDex Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Nadam se da ce ispuniti obetjanje Quote
MegaDex Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 E jebiga sad...nisu oni ko ekipa iz SF-a Quote
blondie Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Love to all of you that I saw at NAMM, and that saw me on the net thanks to the interviewing pianist. :) boze, sto volim ovog covjeka Quote
Ozziris Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) MEGADETH TO PLAY ON HEAVEN AND HELL TOUR! Megadeth will be joining Black Sabbath w/ Ronnie James Dio, and Down for a cross Canada tour this March! Vise informacija na www.megadeth.com Ajooooj blago kanadjanima! Edited January 23, 2007 by Ozziris Quote
RNA Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Black Sabbath ponovo sa Diom... JUPIIIIIIIIIIIIIII! Quote
Radnaskela Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 @RNA: ti više gotiviš sabbathe sa diom?! sramota. kakav ti ukus imaš ja sam baš mislio da više gotiviš sa ozijem. šalim se. ali jesam iznenađen. baš sam bio ubeđen da ih više gotiviš sa ozijem. meni su oba dobra. ali ja više gotivim ozija solo nego sabbathe. dia solo nisam puno slušao tako da ne mogu još da kažem. slušao sam holy diver (album) i onaj gde je rock n roll children i malo dream evil. Quote
Geozee Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ozzy je keva... mislim solo Ozzy... Quote
RNA Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 @RNA: ti više gotiviš sabbathe sa diom?! sramota. kakav ti ukus imaš ja sam baš mislio da više gotiviš sa ozijem. šalim se. ali jesam iznenađen. baš sam bio ubeđen da ih više gotiviš sa ozijem. meni su oba dobra. ali ja više gotivim ozija solo nego sabbathe. dia solo nisam puno slušao tako da ne mogu još da kažem. slušao sam holy diver (album) i onaj gde je rock n roll children i malo dream evil. Mislim da sam vise puta napominjao da mi se vise svidjaju albumi sa Diom (omiljeni mi je "Dehumanizer") i tri albuma sa Tonijem Martinom iz 80-tih. Ozija ne volim kao pevaca, ima odvratan glas, a i pesme iz ovog kasnijeg perioda mi vise leze. Quote
Vic Rattlehead Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Sve sem srbije molim Ma doći će oni nama sa Gigantourom! Quote
RNA Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Je l' to bese onaj odeljak turneje na kome je i Overkill? Ako da, onda bi stvarno bilo lepo videti! Quote
lemmy sixx Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 @RNA: ti više gotiviš sabbathe sa diom?! sramota. kakav ti ukus imaš ja sam baš mislio da više gotiviš sa ozijem. šalim se. ali jesam iznenađen. baš sam bio ubeđen da ih više gotiviš sa ozijem. meni su oba dobra. ali ja više gotivim ozija solo nego sabbathe. dia solo nisam puno slušao tako da ne mogu još da kažem. slušao sam holy diver (album) i onaj gde je rock n roll children i malo dream evil. Ozzy je nenadjebivi car.I ja vise volim solo radove (pogotovo one sa cika Zakk-om) od Sabbath-a,ali naravno da je i Sabbath apsolutno uvek prisutan u blizini player-a.Ali samo radovi do "Technical Ecstasy"...sve posle toga je meni neslusljivo ("Heaven And Hell" moze da prodje,dobar je album,ali nije dovoljno Sabathovski). Ali,kakvi sve ovo veze ima sa Megadeth-om? Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Samo utoliko sto ce svirati zajedno, nista vise. Sve ostalo sam izneo na njihovoj temi. Quote
Vic Rattlehead Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Je l' to bese onaj odeljak turneje na kome je i Overkill? Ako da, onda bi stvarno bilo lepo videti! Quote
RNA Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Mora potencijal, posto pretpostavljam kolike su sanse da se to dovuce ovamo. Quote
darthmoog Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 vruca vest...novi cover...veca rezolucija trenutno ne postoji: Quote
The Watchtower Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 veca rezolucija trenutno ne postoji: Jos bolje. Quote
darthmoog Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 da se ne lazemo...novi cover je 80x bolji od starog. Quote
blondie Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 nek mi neko opise sta je na slici, ja corava. hvala. Quote
Recommended Posts