dethman Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Ja sam slusao DDE iz Klivlenda i zvuci ODLICNO, jedino sto je prateci vokal malo brljav. Quote
Fantomni Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Takva stvar mora zvuchati odlichno! Quote
Imenjak Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 e' date='24. 11. 2004, 12:07'] Jesi li zato ostao samo pri gitari u MegaTrip-u ?!?! Ma koliko to zvucalo smesno, jesam! Dobro, nisam ja mashina da mogu da sviram i pevam u isto vreme, mislim mogu Balasevica i Cukica ali Mustainea ne! A i zamisli nekog poput mene da je frontmen Megadeth tribute benda!?!!?!? Nemam kosu i sl... i nisam debeo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tek sam sada svatio sta si teo reci!!!! Djavo si ti, nema sta! No ja s'vatam shalu pa... Dodji obavezno na svirku, bitje shurenje! Quote
dethman Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 DDE zvuci kao da slusam recimo demo, jaaako dobro ga sviraju s tim da im se nesto desilo na par mesta te se jedna gitara tako iskljuci odjednom...Cuo sam i Symphony...klasika-dobro zvuci (mada nisam jos cuo solo), zvuk gitara je OPASAN (za razliku od Riska, TWNAH i Rude awakenings)... Toliko od mene Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Djavo, a ?!?! Sklanjam danas stvari sa stola i slucajno mi ispadnu neke babine novine i otvore se na strani sa tumacenjem snova - slovo P Odmah snimim: "Polni organ (zenski) - kukavno cete se poneti" Sta bi Nolle rekao na sve to ?!?! Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 odakle to skidas? dc++ Quote
blondie Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 bend odlicno zvuci uzivo, dave pjeva bolje nego ikad i kazem - jedino u train of cosequences je malo skripao - sve ostalo.. bez primjedbi! Quote
dethman Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Nadam se da visoke tonove ne peva kao na Rude awakenings (npr. Devil's island) vec kao do Cryptica... Quote
Vick Tim Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Nego moram da budem uzor coveku koji je tek dosao na Yum , da se ne oslobodi odma, pa da udari sa psovkama i po babu i po stricevima! hahahahaha...e nemo' da kakish...nisam jaaaaaaa...prvi put na nekom forumu...uostalom sta,ovde vlada anarhija neka,pa nema slobode govora? Pa necu ja da psujem takvim intenzitetom da ce to da bude strahota...:P Quote
Imenjak Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 hahahahaha...e nemo' da kakish...nisam jaaaaaaa...prvi put na nekom forumu...uostalom sta,ovde vlada anarhija neka,pa nema slobode govora? Pa necu ja da psujem takvim intenzitetom da ce to da bude strahota...:P ma opusteno! Quote
Imenjak Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 e' date='24. 11. 2004, 21:52'] Djavo, a ?!?! Sklanjam danas stvari sa stola i slucajno mi ispadnu neke babine novine i otvore se na strani sa tumacenjem snova - slovo P Odmah snimim: "Polni organ (zenski) - kukavno cete se poneti" Sta bi Nolle rekao na sve to ?!?! ma kazem ja, Djavo! Nisi valjda to sanjo, nevaljali decace!?!?? I kako se nosish? Quote
blondie Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Da ti vjerujem...! vjeruj a uvjerices se i sam kad ih vidis u bgd-u. ovdje je sala bila srasno akusticna, naravno, pripremljena je iskljucivo za rock - metal desavanja, e sad .. zavisi gdje ce tamo nastupati. pricitaj review ostalih koncerata u USA, svi ce ti reci da Dave pjeva bolje nego ikad.. Quote
blondie Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 (edited) Its twilight and I wake up hot My body's soaked in a cold, cold sweat I re-enact the lurid scenes And clawed engravings in my head Oh, I can't punch hard enough and I run I can't kick high enough and I run I can't shoot straight enough and I run I can't hold on enough and I run Oh, I can't stay down enough and I run I can't take pain enough and I run I can't bleed fast enough I can't die dead enough ......... Edited November 25, 2004 by blondie Quote
Imenjak Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Its twilight and I wake up hot My body's soaked in a cold, cold sweat I re-enact the lurid scenes And clawed engravings in my head Oh, I can't punch hard enough and I run I can't kick high enough and I run I can't shoot straight enough and I run I can't hold on enough and I run Oh, I can't stay down enough and I run I can't take pain enough and I run I can't bleed fast enough I can't die dead enough ......... koja koincidencija, bas je sada slusam Quote
blondie Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 http://megadeth.rockmetal.art.pl/lyrics_killing.html odlican sajt, za utvrdjivanje gradiva ........ Quote
blondie Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 http://forums.megadeth.com/showthread.php?t=89088 nightwish verzija symphony... http://www.roadrunnerrecords.com/bl...ewsitemID=29636 Quote
C.A_R.I.A. Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Ma kakve sam ja live-ove cuo od megadetha,ne verujem da se mustaine ne krevelji dok ne cujem Quote
vudun Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 http://megadeth.rockmetal.art.pl/lyrics_killing.html odlican sajt, za utvrdjivanje gradiva ........ Link ovog poljskog sajta se nalazi negde na pocetku ovog topica o Megadethu....strava je! Quote
Imenjak Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Link ovog poljskog sajta se nalazi negde na pocetku ovog topica o Megadethu....strava je! da da, to je jedan od najboljih mega sajtova... naravno nije oficijelni ali eto, a i nudi mnogo vise nego megadeth.com ! Quote
blondie Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Ma kakve sam ja live-ove cuo od megadetha,ne verujem da se mustaine ne krevelji dok ne cujem ako ja kazem da se ne krevelji - onda se ne krevelji Quote
Imenjak Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 ako ja kazem da se ne krevelji - onda se ne krevelji dobro verujem da pravi face ko da kenja ali sta se moze!? Quote
blondie Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 dobro verujem da pravi face ko da kenja ali sta se moze!? ni to nije istina Quote
Imenjak Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 ni to nije istina mislim na otezano kenjanje... ali ako to nije tacno, onda on nije stari Dave... pao je u mojim ocima... to mu je bila do jaja fora! Quote
dethman Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Ima li kakvijeh novosti sto se tice koncerta kod nas? Quote
Recommended Posts