blondie Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 mogo je da ubaci i josh neki oldschool, ali i vako je ok http://www.youtube.com/watch?v=_5yQCZt4wt0 ko nije chuo "washington is next" e a pogledajte kakve zdepi u publici... ko da nisu zivi, nema ni jednog manijaka da benguje, a i aplauza jedva da ima... pusti kapitalisti postoji razlog za te stvari. nije u pitanju kapitalizam nego maksimalno obezbjedjenje. ko god krene GURKU a ne sutku, moze da bude izbacen sa svirke.. ne kazem da opet nema sutki, zavisi, ako `security` prati i ocjeni da je sve pod kontrolom, mozda i puste par minuta.. radi se o tome da ovdje podivljali manijaci u stanju su nekome glavu skinuti cizmom i tu nema granice ni kraja.. nije to kao kod nas, skupi se raja, pet-sest ortaka pa ajde da se sutamo.. ovdje se sutaju ljudi koji se nikad u zivotu nisu vidjeli pa jos ako su pod drogama (a vjerovatno jesu) - ko ce tome u kraj stati? da ne pominjem dio gdje recimo, ako se meni nesto desi - mogu da tuzim obezbjedjenje za povrede, tu osobu, organizaciju, bend, zavisi sta je bilo i sta se desava. sve na jednu stranu, ali sud i tuzbe i LOVA koja se tu vrti, na drugu stranu. ono jes, ponekad fali to neko `zrno` malo ljepse atmosfere, opet zavisi od dosta uslova, a s druge strane i kod nas se dosta pretjeruje.. prvo se nagura 3 `iljade ljudi u salu za 800 ljudi i onda se svi nagazaju, ko stoka. obezbjedjenje i organizacija su stotinama godinama u zaostatku za ovima na zapadu, pa tako imamo slucaj recimo na Motoheadu kad je onaj kreten zamalo zavalio Lemija flajkom posred glave. da se tako nesto ovdje desilo - ja ne znam sta bi bilo.. neko bi to morao dobro da plati. dolarima i radnim mjestom. gledala sam Megadeth u Las Vegasu prvi put, i odusevila me ekipa Indijanaca, onako mozda jedva punoljetni, ali u grupi, sve isto pleme (vjerovatno Navaho, po izgledu), pravili su kulturnu sutku, lijepo se zezali, dok medju njih nije uletio lik u invalidskim kolicima pa krenuo na jednom tocku da se okrece tu je vec obezbjedjenje uskocila, pa su samo izbacili invalida a ostalim pustili da se zezaju.. dok recimo u Sakramentu, u pitanju je bio festival, pa su se ljudi malo smorili od drugih bendova, a i temperatura taj dan je dostigla veselih 48 u hladu, pa dok smo Megadeth docekali uvece, vec smo bili sa sve cetiri u vis.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 O kako mi je lep novi avatar ... E da hoce li on podici jos koju pesmu na net? Polako, još malo pa će čitav procuriti. Sjećate li se kad smo čuli The System Has Failed? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Pa album jos nije objavljen,ljudi nisu upoznati sa novim materijalom,a da benguju samo zato sto ima dzdzdz je jako glupo. nema veze megadejv je megadejv postoji razlog za te stvari. nije u pitanju kapitalizam nego maksimalno obezbjedjenje. ko god krene GURKU a ne sutku, moze da bude izbacen sa svirke.. ne kazem da opet nema sutki, zavisi, ako `security` prati i ocjeni da je sve pod kontrolom, mozda i puste par minuta.. radi se o tome da ovdje podivljali manijaci u stanju su nekome glavu skinuti cizmom i tu nema granice ni kraja.. nije to kao kod nas, skupi se raja, pet-sest ortaka pa ajde da se sutamo.. ovdje se sutaju ljudi koji se nikad u zivotu nisu vidjeli pa jos ako su pod drogama (a vjerovatno jesu) - ko ce tome u kraj stati? da ne pominjem dio gdje recimo, ako se meni nesto desi - mogu da tuzim obezbjedjenje za povrede, tu osobu, organizaciju, bend, zavisi sta je bilo i sta se desava. sve na jednu stranu, ali sud i tuzbe i LOVA koja se tu vrti, na drugu stranu. ono jes, ponekad fali to neko `zrno` malo ljepse atmosfere, opet zavisi od dosta uslova, a s druge strane i kod nas se dosta pretjeruje.. prvo se nagura 3 `iljade ljudi u salu za 800 ljudi i onda se svi nagazaju, ko stoka. obezbjedjenje i organizacija su stotinama godinama u zaostatku za ovima na zapadu, pa tako imamo slucaj recimo na Motoheadu kad je onaj kreten zamalo zavalio Lemija flajkom posred glave. da se tako nesto ovdje desilo - ja ne znam sta bi bilo.. neko bi to morao dobro da plati. dolarima i radnim mjestom. gledala sam Megadeth u Las Vegasu prvi put, i odusevila me ekipa Indijanaca, onako mozda jedva punoljetni, ali u grupi, sve isto pleme (vjerovatno Navaho, po izgledu), pravili su kulturnu sutku, lijepo se zezali, dok medju njih nije uletio lik u invalidskim kolicima pa krenuo na jednom tocku da se okrece tu je vec obezbjedjenje uskocila, pa su samo izbacili invalida a ostalim pustili da se zezaju.. dok recimo u Sakramentu, u pitanju je bio festival, pa su se ljudi malo smorili od drugih bendova, a i temperatura taj dan je dostigla veselih 48 u hladu, pa dok smo Megadeth docekali uvece, vec smo bili sa sve cetiri u vis.. pa jeste to sa tuzbama deo trulog kapitalistickog sistema ko onaj tip sto je tuzio harli dejvdson za neku nesrecu, jer nije pisalo da stvari u ogledalu izgledaju manje nego sto jesu... to je ta fora mislim ok ne moraju da se sutiraju, ni ja ne volim uvek shutke, ali nema sanse bre da ne baguje niko, ono je skandal i josh aplauz na kraju nije bio nikakav pa slayer je u stuttgartu napravio 1000 puta bolju atmosferu a nije bilo ispada a kad smo vec kod vegasa jel zivis u vegasu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Polako, još malo pa će čitav procuriti. Sjećate li se kad smo čuli The System Has Failed? Hm, pazi ovako ja bih veoma rado kupio taj album, ali nemogu da cekam maj ... i zbog toga zelim da ih bar download-ujem ... mrzi me da gledam i slusam preko onog govneta youtube-a ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 sa ce jos malo pa ukinuti i youtube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 truper: ma ok, poznato je da ameri vise vole nastupati po evropi nego ljeba jesti. nije svaka svirka tako `mrtva` kazem, zavisi naravno.. (ne zivim u vegasu, bih tamo par puta na po par mjeseci - u sakramentu sam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ewo ko oce wasington is next na disku, da ne vuche sa youtuba, svaki cas videcu dal mogu da prebacim samo na mp3 http://rapidshare.com/files/21143608/washi...s_next.flv.html - 14032 KB treba vam FLV Player ili bilo koji drugi flash player ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 thanx trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Evo nove verzije a tout le monde (set me free) pa ko voli nek izvoli http://rs67.rapidshare.com/files/21508670/...et_Me_Free_.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 jebala ga Scabbia.. jedva izdrzah do kraja pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Pa ja se iskreno nadam da ga jeste pojebala ... mislim da je bar neko dobio nesto od ove pesme ... pesma je . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 uvod je grozan, izgubio se smek skroz.. ova mu krava nije trebala uopste, kad bolje razmislim - ja nju i ne cujem da nesto pjeva.. sve je u nekom groznom aranzmanu. jedini po meni, MALO svjetliji momenat je solaza. ova pjesma je k`o himna, jebi ga - nije trebao da je dira.. dave pjeva k`o da ima kamen u bubregu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEBENI MEGADETH SVIRA U MOM JEBENOM GRADU JEDAN OD DVA TERMINA U NEMACKOJ JE BASH KOD MEN ISPRED KUCE i to za 25 evra karta ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ poludecu.... ko ne veruje neka gleda http://www.eventim.de/cgi-bin/tinfo.dll?ke...ktion%2Ffun_suc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Evo nove verzije a tout le monde (set me free) pa ko voli nek izvoli http://rs67.rapidshare.com/files/21508670/...et_Me_Free_.mp3 je li a kako to uvek da procuri kod megadetha... nije losha verzija, samo je losh snimak, ... i mogla je da ne peva scabbia al ovo je stvarno strava... sad znam da cu sigurno kupiti album^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 uvek procuri kod svih... pesma mi se ne svidja nimalo... suvise je cisto i ispeglano sve, a i on peva bzvz... i ubrzano je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 covece ovaj novi tout le mond je disco pop goth verzija prethodne(naravno bolje) verzije pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 covece ovaj novi tout le mond je disco pop goth verzija prethodne(naravno bolje) verzije pesme. da al dobro sta da se radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 nista ... natrag za crtacu tablu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) http://www.canada.com/saskatoonstarphoenix...fe0&k=63123 evo ko oce da chita intervju sa dejvom @megadex:kaku tablu?? Edited March 18, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 iz crtanog filma...kad nesto zakenjaju kazu " Idemo natrag za crtacu tablu...."(tabla za crtanje planova)...Intervju moze da nosi onu parolu sve je isto samo njega nema...zezam se prvi deo mi je bio interesantan a drugi onako...lame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Truperu, stvarno nisi shvatio foru sa tablom? Chudno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 jednostavno mi je falio kontekst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 truperu: ponesi aparat na koncert.. makar telefon pa slikuj nesto. intervju je smor, ne zbog dave nego ovog debila koji ga je intervjuisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 (edited) truperu: ponesi aparat na koncert.. makar telefon pa slikuj nesto. intervju je smor, ne zbog dave nego ovog debila koji ga je intervjuisao. prosli put sam uspeo da unesem foto aparat u TU istu halu fontele cu da unesem sigurno a taj dan cekam cao dan isred hale za autogram^^ Samo me interesuje kako ce mutavi amerikanac da izgovori: "Good evening, Karlsruhe." Edited March 18, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 kao sto je i 92e u italiji reko bondjuuuurnuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts