The Trooper Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Ih brate ti nasao da poredis najprodavaniji metal band sa Megadeth-om ... ni jedan band ne moze da se poredi sa Metallica-om po broju prodatih ulaznica ... jer pazi tu ce doci i sabani koji slusaju pop, ali se loze na mama said ili unfogiven ili nothing else i slicne pesme ... Metallica da se pojavi na pesmi evrovizije 100% bi pobedila ... o tome i pricham Quote
MegaDex Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Metallica ne moze na Evroviziju zato sto je iz Amerike...ali zato Kreator ili Lemmya nista ne sprecava :) Quote
The Trooper Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Metallica ne moze na Evroviziju zato sto je iz Amerike...ali zato Kreator ili Lemmya nista ne sprecava :) mogu ako nastupe za neku evropsku zemlju kokliko ja znam, mada boli me kurac oni su odsvirali svoje^^ Quote
Anarki StarScream Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Odsvirali svoje ... pa mogu da izbace album sa 22 verzije nothing else matters i da postane platinast ... iako bi se pesme razlikovale samo po kolicini nota i tempu ... Quote
Imenjak Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 mogli bi da dodju u bastu skca... prosli put je bilo odvratno, ali to nema veze jer je bila skrnava oprema... neka ih dovedu ovaj frubi ili tera nostra... ali u skc Quote
MegaDex Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Pa procitaj par postova navise i shvatices Quote
The Trooper Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 jao danas bio da kupim kartu za megadeth kad ono dolazim u 19h 30minuta i 30 sekundi, a on tip zatvara u 19.30 i nije hteo da mi odstampa kartu, da bog da ga strefio megadeth... Quote
MegaDex Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 (edited) ili samo Death ( RIP CHUCK ) Edited March 26, 2007 by MegaDex Quote
darthmoog Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Nije losha ova a tout le monde (Set me free)...da nije scabie 200x bi bolje zvucala ova verzija nego original...koji mu qrac bio da je pozove... Quote
The Trooper Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 RIP ziveo death... mene ce strefiti megadeth jednom ove godine... neke nijednom... a nek crkne majmun Quote
Imenjak Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Pretera ga sad :) brate, volim megadeth ali brateee jeste bilo loshe... :) a to sto sam ja bio nalozen kao majmun to je moj problem Quote
Ozziris Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ostalo je jos samo 3 TBD mesta i 3 TBA mesta u junskom roku Ako ne bude jula..imamo velikih sansi da kazemo pa-pa megadeth! Quote
Ivan_Creed Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 brate, volim megadeth ali brateee jeste bilo loshe... a to sto sam ja bio nalozen kao majmun to je moj problem Cuti, Dejv nam je spomenuo kako se potpisao nekom na grudima, i napalio se... Kaze 'lekovi, mobili, i najgore morao sam da podnesem JOS 2 megafana..'... Elem, ovaj novi duo sa Kristinom (dal bIJese Agilerom...) je los - probao je choek da pJeva, ne moze to tako, na drugaciji nacin... sa vibratom... Aj dont tink so... Mada, prica se po avliji da ta Kristina pravi dobru sarmu... Quote
MegaDex Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Pa verovatno se Dejv zeni Kristinom Agilerom... Quote
Anarki StarScream Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Znaci jos srce-cepajucih pesama u buducnosti ... ... Quote
DragonHeart Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Sta vam je, nece biti srceparajucih pjesama. To je samo prepjev za "A Tout Le Monde" uz pomoc Christina Scabbia-e. Quote
Anarki StarScream Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Njah ... nije on skapirao ... previse je mator ... Quote
DragonHeart Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ja sam slusao Megadeth, dok ste vi bili u pelenama i zato molim respect Quote
Recommended Posts