bloodchild Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Spot je odlican.Pokupio je sve fore koje je trebalo da pokupi.Lukav je a i smeska se kao??????? Quote
Ozziris Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Au ala su ga expresno skinuli sa youtuba! Jel zna neko gde jos moze da se nadje? Quote
Vlaja Buraz Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 nisam , nisam ga ni trazio, ne svidja mi se koncert... Ne sviđa se ni meni, ali to nije tema emisije. Nije to u redu. Šta ćemo onda? Quote
The Trooper Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Sa jednog drugog foruma: Megadeth - United Abominations Got an advance copy of this yesterday and I've only listened to it once, but I was pleasantly surprised. It's not going to make you forget Peace Sells, but it's probably better than anything they've done in the last 15 or so years. Mustaine seems to be trying to recapture his roots. I doubt he ever completely could, but I've gotta give the guy credit for trying. e to sam ja reko cim sam chuo i gears of war... picka... sto je on dobro album a ja nisam? Quote
GEORGE_SOAD Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Ne sviđa se ni meni, ali to nije tema emisije. Nije to u redu. Šta ćemo onda? Biraj neki drugi. Quote
overkill_vs Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Evo novih 5 pesama koje su iscurile za sada: 1. Sleepwalker 2. Play For Blood 3. Never Walk Alone 4. Gears Of War [Album Version] 5. A Tout Le Monde (Set Me Free) Sve su pesme sa bitrejtom od 320kbps sem Sleepwalker koji je 160 kbps. http://www.mediafire.com/?5mxiiyhzzon pass=http://www.evilsfunhouse.com Nije lose, poslusajte Quote
petruccci Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ko provali slicnost iz spota za"A tout le monde" i na ovoj slici ima od mene pivo I bonus pivo za onog ko provali ko je na ovoj slici,heehehehehe Quote
Anarki StarScream Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Nisam gledao sot, ali ovo Cipi ( Osvajac ). Quote
RNA Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Звонко Пантовић... само не знам у чему је сличност, можда избледеле фармерке и шуља... Quote
petruccci Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Sulja,sulja i to ona ista koju Mustaine ima u spotu...verovatno su kupovali na istoj tezgi na buvljaku Quote
Vlaja Buraz Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 (edited) U novom "A Tout Le Monde" spotu, Mustaine nosi sličnu košulju sa strateški postavljenim krstovima. Izmjena... Isti minut. Usput, ne znam baš da li je ista košulja, ali je taj fazon. Edited April 22, 2007 by Vlaja Buraz Quote
The Trooper Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 never walk alone mi tako ocajnicki zvuci poznato... ali dobro zvuchi Quote
The Trooper Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 provalio sam sta je uporedite Never Walk Alone (United Abominations) i Vortex (Cryptic Writings) Quote
blondie Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 I bonus pivo za onog ko provali ko je na ovoj slici,heehehehehe blacksunray? Quote
RNA Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Sulja,sulja i to ona ista koju Mustaine ima u spotu...verovatno su kupovali na istoj tezgi na buvljaku ОК, дођеш ми онда два пива. Quote
Vic Rattlehead Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Evo novih 5 pesama koje su iscurile za sada: 1. Sleepwalker 2. Play For Blood 3. Never Walk Alone 4. Gears Of War [Album Version] 5. A Tout Le Monde (Set Me Free) Sve su pesme sa bitrejtom od 320kbps sem Sleepwalker koji je 160 kbps. http://www.mediafire.com/?5mxiiyhzzon pass=http://www.evilsfunhouse.com Nije lose, poslusajte Jesu li to prave verzije ili one usranog kvaliteta? (osim Gears os War i Sleepwalker)? Quote
The Trooper Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Jesu li to prave verzije ili one usranog kvaliteta? (osim Gears os War i Sleepwalker)? relativno dobre... verovatno oficijelne Quote
lemmy sixx Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Je l' ima negde da se skine kompletan album?Glupo mi je skidati ovako pesmu po pesmu. Quote
Vlaja Buraz Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Meni nije frka da sačekam. Jebem li ga, jedino što me vuče da poslušam album jest što je Andy Sneap radio na njemu. Pored toga, očekujem da će biti kao ovaj prošli, red krajnje neinspirisanog roštiljanja, red sredovječnih melodija. Prošli mi je baš teško pao. Elem, da. Nova verzija ATLM nije tako loša. Mislio sam da će biti dno, ali, nije mi loša. Čak mi je i Kristina dobra, i to ne samo fizički ovaj put. Quote
The Trooper Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 http://www.roadrunnerrecords.com/unitedabo...ns/megadeth.htm oficijelni link sa studijskom verzijom washingtog is next i tout le monde Quote
Vlaja Buraz Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 (edited) "Washington Is Next" me nekako vuče na "1000 Times Goodbye". A i na "Hangar". A i na Iron Maiden. Onaj melodični solo gitarski komadić pred sami početak pjevanja - "Wasted Years". uh Edited April 26, 2007 by Vlaja Buraz Quote
The Trooper Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 "Washington Is Next" me nekako vuče na "1000 Times Goodbye". A i na "Hangar". A i na Iron Maiden. Onaj melodični solo gitarski komadić pred sami početak pjevanja - "Wasted Years". uh pa ja bih rekao da je slicnost sa wasted years sluchajna, dok je slicnost sa hangarom vise u zvuku gitare nego u rifovima, a 1000 times goodbye ne vidim neku slichnost.... sta znam Quote
Vlaja Buraz Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 "1000 Times Goodbye" vokalna linija - "Let me put pennies on your eyes..." taj dio, pokušaj uklopiti na refren, mene je to nekako podsjetilo. Quote
Recommended Posts