Perfection Of Vanishing Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Nakon shto sam chuo najgoru verziju "Tornado Of Souls" i "Holy Wars" ikad! Nadam se da nece doci.. Quote
dethman Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Ovo je najgluplji post od nastanka foruma...ma od pocetka interneta!!! Nece oni doci kod tebe kuci i na uvce da ti sviraju Tornado i Holy wars, vec dolaze (nadam se) zbog ljudi koji to cene i postuju. I jos nesto, cuo sam Tornado iz Detroita...jedna od boljih verzija koje sam cuo (a cuo sam doooooosta) jedino sto je Glen malo izbrljavio solo u sredini...Toliko Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Upravo tu verziju sam chuo. Upravo taj solo je sjebao. Eidolon rules. Quote
Imenjak Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Upravo tu verziju sam chuo. Upravo taj solo je sjebao. Eidolon rules. samo je jedan Marty, jel tako imanjace!?!? Quote
Mr. Smarty Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Ne znam kakav je taj lik gitarista ali mogu ti reci da je taj solo dosta zajeban ...barem meni Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Ne znam kakav je taj lik gitarista ali mogu ti reci da je taj solo dosta zajeban ...barem meni KOJI SOLO??? ja sam sada napokon napravio bend i prva pesma koju cemo svirat bice tornado of souls!!1 mada holy wars je skroz zajebana pesma Quote
Mr. Smarty Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Kako koji...pa Matry-jev...onaj dugacki Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 iz koje pesme? holy wars ili tornado of souls? Quote
Mr. Smarty Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Iz Tornada...ove solaze iz Holy Wars-a mi se bas i ne dopadaju Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 pa da ali video od hly wars je stavarno super Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 hehe znas onaj kratki,melodicni solo od martya u holy wars!! uopste ne traje dugo!!taj mali solcic mi se svidja!1mada holy wars sa nebdom sviratje stvarno zajebano Quote
Mr. Smarty Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Jebiga meni je lako...posto samo tu pesmu znam da sviram ...i da super je onaj spanski solo Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 pa dobro ja je jos nisam ni probao da skinem ali kada gledam video izgleca kao zajebana pesma za bend!1ima dosta pesama koji bih ja mogao sam da odsviram ali a bendom ne !!1makar ne na pocetku Quote
Mr. Smarty Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Kako to mislis...mislim ni ja to ne mogu da odsviram sa bendom ali sigurno ne svojom krivicom ...lepo uzmes CD i sviras sa Megadeth-om, tako je najbolje...oni nikada nece da pogrese i da ispadnu iz ritma ...u principu ako imas dobre ljude u bendu onda bi trebalo cak i da ti bude lakse Quote
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 pa da ! u pravu si!! ustvari mislim da na pocetkku ne bih mogao sigurno da sviram sa bendom to!1jedino kada bi imao iskusne ljude!1 ali ti si i ti rekao Quote
dethman Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Solo iz Tornada demonstrira skoro sve Martyjeve kreativne sposobnosti...GENIJALAN SOLO!!!!! Znate pricu kad je Dave cuo taj solo: kaze sedeli su u studiju i Dave je nesto nadrkan valjda dosao i seo da cuje novi solo za Tornado....nakon sto ga je cuo, ustao je, pruzio ruku Martyju i bez reci otisao. A inace najveca ironija kad sam slusao sta Marty pricao o Daveu negde pocetkom 80-ih...stvari tipa 'kakav genijalan muzicar, samo bolestan um moze da smisli onaj rif za Holy Wars (cini mi se da je mislio na onaj u sredini posle onog '...messenger of God')...Dva manijaka, steta sto se dream-team raspao Quote
WS Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Dva manijaka, steta sto se dream-team raspao Nema veze, dovoljno su odsvirali. Po stepenu intuitivne interakcije ne može da im priđe nijedan gitarski tandem. Quote
Vick Tim Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Ma ceo taj album je Tornado je nesto najbolje sto su mogli da naprave...po meni...zajedno sa holy wars...ne znam,meni deluje bas saren aranzman kod obe pesme...kod Tornada krece jedan rif pa refren pa opet prvi rif pa refren pa skroz neocekivano predje iz refrena u nesto 4-to...pa 5-to pa 6-to hehehe...FEEEEEEEEEEEEEEENOMENALNO...a Holy Wars...samo puca puca puca k'o i Hangar 18....covece... Quote
Imenjak Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 ma ceo Rust in ... je tehnicki veoma zajeban album... tu je Marty pokazao dosta svoga potencijala, i dokazao je da je najboliji solo gitarista u mega postavi, ikada.... Mustaine cas kaze da je ovaj najbolji, cas onaj, cas neki treci, ali po mom misljenju, postava sa Rusta... je najbolja postava Megadetha! A da je Tornado zajeban, jeste! Ima dosta zajebanih delova u solazi i tako... samo sada cekam da dodje "Black Sunray//Delikvent" i da me skroz demantuje poz ! Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 On je trenutno zauzet demantovanjima na metalserbia Quote
Imenjak Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 pametan neki decko izrazito! On je trenutno zauzet demantovanjima na metalserbia odma sam tamo! mora se cekira! Quote
Imenjak Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Blondie vrati stari avatar... razvukla sikeeee! jel ima neko dobar sajt sa slikama - raritetnim po mogucstvu! Quote
Recommended Posts