Vick Tim Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 samo sada cekam da dodje "Black Sunray//Delikvent" i da me skroz demantuje E to jedva cekam da procitam... Quote
Imenjak Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 E to jedva cekam da procitam... kako si samo zao! Quote
blondie Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Blondie vrati stari avatar... ne da mi `tata` Quote
Vick Tim Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 kako si samo zao! Ma bre...bash me interesuje kako pripoveda i kritikuje...pogotovo na ovoj temi... Mrzi me da trazim po forumu neke postove... E...Mustaine...sta mislis o tome da sviramo Rattlehead¿ Ono..shatro...nama naslovna pesma? Quote
Imenjak Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Ma bre...bash me interesuje kako pripoveda i kritikuje...pogotovo na ovoj temi... Mrzi me da trazim po forumu neke postove... E...Mustaine...sta mislis o tome da sviramo Rattlehead¿ Ono..shatro...nama naslovna pesma? ma mnogo je staro! Quote
kuruz Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Skinuo sam Die Dead Enough spot.Zlo i naopako. Quote
kuruz Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 A da je Tornado zajeban, jeste! Ima dosta zajebanih delova u solazi i tako... samo sada cekam da dodje "Black Sunray//Delikvent" i da me skroz demantuje poz ! Taj film nesh gledati.Chovek preshao na Metalserbia.com Birajte bolje,birajte MS. Quote
vudun Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Mastejn svojevremno dobio za onaj usrani album MD.45 samo 250.000 $ Sica! A ja mislio da chovek lezi na milionima... Quote
dethman Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Hmmmm...pa ja sam vise dob...DVESTA PEDESET HILJADA za ONO!? Citao sam negde sredinom 90-ih da je Mastejn vlasnik nekog preduzeca koje se bavi prodajom/proizvodnjom ski/snowboard opreme ako se ne varam; tada je to naveo jer su ga pitali zasto Megadeth vec neko vreme ne svira po stadionima, vec samo prave male svirke (za njih). Ko zna sta jos on poseduje...Uglavnom ja se uopste ne brinem za Dejvovu finansijsku situaciju Quote
blondie Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 ma ovdje je rock/metal prilicno profitabilna stvar.. a istina je da dave ima par preduzeca, jer je vlasnik diplome menadzera na univerzitetu u feniksu (gdje inace i zivi), pa siri covjek biznis. takodje je i vlasnik crnog pojasa u karateu! Quote
Imenjak Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 ma ovdje je rock/metal prilicno profitabilna stvar.. a istina je da dave ima par preduzeca, jer je vlasnik diplome menadzera na univerzitetu u feniksu (gdje inace i zivi), pa siri covjek biznis. takodje je i vlasnik crnog pojasa u karateu! ima on i neku firmu koja izradjuje choppere, sa ortakom je drzi! a ima i valjda crni pojas u dzudou! ne bih se ja kazio sa njim! Quote
blondie Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 I vlasnik mnogo dobre cerke. mislim da ima 3 sina i jednu cerku.. citala sam negdje izjavu da ce imati djece koliko mu zena mogne roditi.. do sada 4. nije los rezultat. btw, zena mu izgleda nikad bolje.. i ellefsonova je ok, ali daveova je (zove se pamela) za desetku! Quote
Vick Tim Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Pastuv... Al' Electra i kako mu se zove sin...Justice? bash je hteo deci da digne samopouzdanje... kako mu se zovu ostala deca? Opet grcka mitologija i sl.? A zena mu je MMMMmmmmmmmMMMMM...nije ni cudo sto imaju 4 komada,stvarno. E...sta mislite o Youthanasiji?Albumu,hocu reci... Quote
dethman Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Koliko ja znam Dejv ima samo njih dvoje... Youthanasia je odlican album, po meni ubedljivo najbolji zvuk...mada recimo ne volim Elysian Fields, ali GENIJALAN album!!! Quote
Imenjak Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Koliko ja znam Dejv ima samo njih dvoje... Youthanasia je odlican album, po meni ubedljivo najbolji zvuk...mada recimo ne volim Elysian Fields, ali GENIJALAN album!!! e brate to ti je odma minus kod mene, sto ne volish Elysian Fields no salu na stranu, zvuk je najbolji i to je pravi mega zvuk! Quote
Vick Tim Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Ja ne znam,meni je to izgleda njihov omiljeni album... A za Elysian Fields...jebi ga...meni je odlicna...jedino mi nisu bas nesto omiljene black curtains i blood of heroes...ostalo... Glas mu odskace od drugih albuma,koliko ja cujem...sto ga cini jos ZAJEBATIJIM...glas mu zvuci kao "prokisao",najozbiljnije... ma bre...Feeeeeeeeenomenalno!!! Quote
AntiDope Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 Pise se sYstem, i jeb'la vas piraterija. Kod mene pise ::MEGADEATH:: Quote
dethman Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Mustaine sorry za Elysian Ali kako ne volite Black Curtains -> ta pesma je TOLIKO teska da ti nije dobro kad je slusas. Ne znam sto je nikad ne sviraju uzivo. Inace, uvek sam zamisljao kako bi Rust zvucao da ima takav zvuk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Imenjak Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Mustaine sorry za Elysian Ali kako ne volite Black Curtains -> ta pesma je TOLIKO teska da ti nije dobro kad je slusas. Ne znam sto je nikad ne sviraju uzivo. Inace, uvek sam zamisljao kako bi Rust zvucao da ima takav zvuk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobar je ceo album! i zvuk je najmocniji tu! a rast sa zvukom jutanazije bi bio strasan, samo sto je rast mnogo brzi pa bi malo i teze bilo snimiti neke pesme sa zvukom sa jutanazije ali dobro.... ako je neko razumeo.... rast je pravi thrash, a jutanazija je nesto drugacije, nesto divlje! poz! Quote
AGGRESSOR55 Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Po meni je najbolja produkcija na Countdown, a najjace pesme na Youthanasia i Rust in Peace. Quote
AGGRESSOR55 Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Wow! Megadeth svira ovde 18.02. FUCK YEAH! Ne mogu da verujem! Quote
Imenjak Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 (edited) Wow! Megadeth svira ovde 18.02. FUCK YEAH! Ne mogu da verujem! odakle ti to!?!??! nema na killing road!?!?!? EDIT: ma ionako sviraju u luxemburgu 18. februara... Edited December 12, 2004 by Mustaine Quote
Recommended Posts