Feniks . Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Dosta mu je trebalo da nadje, mozda su mu neke pilulice pomogle u tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ne bi me cudilo.Kao covek on je za mene pateticni iskompleksirani kreten.Ali to je to totalno nebitno,muzika valja i to je jedino vazno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Dosta mu je trebalo da nadje, mozda su mu neke pilulice pomogle u tome Мислим да ће пре бити да су му оне сметале у проналажењу. Чим их је оставио, одмах га је нашао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sava savanovic Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Na zalost, vise puta je ostavljao drogu pa je opet pronalazio, tako da mi je sumnjiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 A možda ga je našao kada je sa pilula prešao na špric? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 jebaga, niko od nas ne zna tachno i zasigurno sta je sa njim i njegovom drozom sta da se radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ništa. Hajde da promenimo temu sa njegovog fiksanja na nešto drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Hajde da promenimo temu sa njegovog fiksanja na nešto drugo. U pravu si. Da se vratimo na to kako je on pateticni iskompleksirani kreten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 U pravu si. Da se vratimo na to kako je on pateticni iskompleksirani kreten otprilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 (edited) Ja sam bio clan Metalike, izbacili su me, smrc, sada su oni vece face od mene, smrc, ne postuju me, smrc, ja bih da se vratim u Metaliku a oni me nece, smrc, kako je to tuzno, smrc, oni su pederi ali ja bih opet sa njima, smrc, hocu da budem kao oni popularan, smrc, ... Svaka slicnost sa Dejvom je slucajna Edited June 17, 2007 by Strahinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Zar je još uvek toliko očajan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Пази, човек је читаву каријеру посветио томе да надмаши Металику, па ти види. Нисам сигуран, али мислим да се сада напокон више окренуо себи, јер достићи Металику неће никада, а кад видим у шта су се они претворили ни не треба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ja lično volim većinu muzike made by Megadeth i ne bih voleo da se zajebu kao Metallica poslednjih godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Управо о томе и причам. Са оваквом музиком никада неће постати као Металика, али ће и даље моћи да вози Мерцедеса (или шта већ вози, Елефсон има Мечку кабриолет). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ja lično volim većinu muzike made by Megadeth i ne bih voleo da se zajebu kao Metallica poslednjih godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Пази, човек је читаву каријеру посветио томе да надмаши Металику, па ти види. Нисам сигуран, али мислим да се сада напокон више окренуо себи, јер достићи Металику неће никада, а кад видим у шта су се они претворили ни не треба. Dave je dokazao da je bolji od Metlice samim tim sto je ostao veran fanovima tokom cele karijere... detaljno sam preslusao zadnji album, i 70% materijala je odlicno, a ostatak je dobar, mada nista posebno... jedino sto sam popizdeo za A TOUT LE MONDE. Ta pesma je svetinja i ne bi trebala da je ukalja prasica mrs. Scabbia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Meni je novi album isprva zvučao sasvim prosečno,ali svaki put kada ga čujem sve je bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ma dajte,sa "Risk" je probao da uradi isto sto je i Metallica uradila...samo sto mu nije uspelo. Nikada nije uradio nista govnjivo kao "St.Anger",to je cinjenica,ali reci da se nije prodao i slicna sranja je stvarno debilno.Dokle vise sa tim prodajama,vernosti prema fanovima...bullshit.Ako radis nesto zbog drugih a ne zbog sebe,onda si budala.Prvo treba zadovoljiti sebe,a onda druge. Ako zelite da zadovoljite druge,svirajte turbo folk (koji je mrtav ali nema veze),a vecina ljudi ovde zbog sebe svira metal ili slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Nemoj tako nije turbo folk mrtav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Turbo folk je mrtav.Cim je propao Juzni Vetar propao je i turbo folk.Ovo grandovsko sranje nema veze sa turbo folkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 A šta misliš o thrash i speed folku? Ja mislim da je vrh muzike upravo heavy folk koji forsira Ceca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 turbo folk (koji je mrtav ali nema veze), Nemoj ti meni turbo folk da diras TF nije mrtav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Dobro je ima još fanova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Nemoj ti meni turbo folk da diras TF nije mrtav! Ne diram,volim ga i ja kad sam mrtav pijan.Ali je cinjenica da je mrtav ko crknuta kobila.Pregazise ga Grand sranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Dobro Lemmy samo se zezamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts