blondie Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 da. evo, dajem ti sansu da ispravis recenicu. dakle? Quote
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 necu da pricam sa tobom... plavusho :XD Quote
Vic Rattlehead Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 naravno. cek' a sta bi sa Sodom i Destruction ? inace... pogledah spot za A TOUT LE MONDE... grrr Scabbia nije svesna koliko je jadna i ruzna... Mogu da zamislim kakva bi tek bila bez sminke... inace, spot je... njaah!? Ne seri. Quote
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 ti ne jedi pa ja necu morati srati Quote
The Trooper Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 ljudi koncert je bio super ton je bio los, tako da se i dave lichno zalio bila je paklena vrucina, bend je kasnio a uprkos losem tonu, raspolozenje u hali odlichno jos samo da nije svirao ona emo predgrupa... evo najbolje slike koju sam uspeo da napravim, ostale cu da poshaljem ako ima interesa ako ovo nije usluga ja ne znam sta je ziveli Quote
blondie Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 ima interesa, posalji jos.. i koliko bilo raje? shitbuster: ili ne znas mozda pravi odgovor? razlika izmedju black albuma i risk albuma je skoro 9 godina.. jel sad kontas? Quote
Lucio Holocausto Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 So? Za neke stvari nikad nije kasno Quote
The Trooper Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 (edited) jel moguce da je ovaj Dave chitao Fausta "another heart beat in my own" vs. "zwei Herzen schlagen, ach, in meiner Brust" . "dve srca biju sad u grudima mojim" ??? Edited June 21, 2007 by The Trooper Quote
Lucio Holocausto Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 jel moguce da je ovaj Dave chitao Fausta "another heart beat in my own" vs. "zwei Herzen schlagen, ach, in meiner Brust" . "dve srca biju sad u grudima mojim" ??? hmm, ne mozes ti da poverujes sta ti ljudi sve citaju... Quote
blondie Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 pa koliko sam ja skapirala iz intervjua, ocigledno je da lik nije ulicar.. nacin na koji se izrazava i radi, govori da je prilicno pismen i usmen. Quote
Lucio Holocausto Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 cek' zato sto je metalac (i jos thrasher) automatski znaci da je ulicar i nepismen\neobrazovan??? ne znam da li si malo "studirala" ali vecina rokera\metalaca su visoko obrazovani ljudi... hmm recimo gitarista Queen-a (ne slusam, tako da ne znam ni kako se zove) je recimo diplomirani astronom... Quote
blondie Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 joj brate koji si ti SMOR ODAKLE TI TO DA JA UOPSTE MISLIM DA AKO JE NEKO TRESER, DA JE AUTOMATSKI GLUPAN NEOBRAZOVANI? aj ne smaraj.. Quote
RNA Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 cek' zato sto je metalac (i jos thrasher) automatski znaci da je ulicar i nepismen\neobrazovan??? У принципу, то правило је важило 80-тих година, посебно у Америци. Quote
lemmy sixx Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 ne znam da li si malo "studirala" ali vecina rokera\metalaca su visoko obrazovani ljudi Ajde ne lupetaj...sigurno da medju svima njima ima,ali reci da je vecina visoko obrazovana je cista glupost. Quote
Lucio Holocausto Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 joj brate koji si ti SMOR ODAKLE TI TO DA JA UOPSTE MISLIM DA AKO JE NEKO TRESER, DA JE AUTOMATSKI GLUPAN NEOBRAZOVANI? aj ne smaraj.. bar nisam plavusha, pa mogu brzo da kapiram stvari Ajde ne lupetaj...sigurno da medju svima njima ima,ali reci da je vecina visoko obrazovana je cista glupost. khmm, gde nisi procitao onaj deo VECINA... dakle ne svi... a kad kazem vecina, ne mislim na 90% , vec na 40-60% sto je sasvim dovoljno... vise gluposti sam procitao iz komentara Dzordz Busha, nego recimo Kerry Kinga Quote
lemmy sixx Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 U pravu si,ali to ne znaci da je Kerry King nadprosecno inteligentan magistar prirodnih nauka.Dajte,pravite od tih ljudi najinteligentnija bica na planeti.A to nisu definitivno. Na kraju krajeva,to je potpuno nebitna stvar.Vazno da pilaje riffovi,zabole me ko je od njih kakvu skolu zavrsio i koliko je inteligentan. Quote
Sandman Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Naravno Lemmy je u pravu. Ako slušaju i prave dobru muziku ne znači da su najpametniji,mada se nadju takvi. Quote
RNA Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 U pravu si,ali to ne znaci da je Kerry King nadprosecno inteligentan magistar prirodnih nauka.Dajte,pravite od tih ljudi najinteligentnija bica na planeti.A to nisu definitivno. Фора је у томе да је већина њих баталила школу после средње зарад бављења музиком. Неки су завршавали колеџе после престанка бављења музиком, кад су морлаи од нечег да живе. То је једноставно тако. Quote
Lucio Holocausto Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 U pravu si,ali to ne znaci da je Kerry King nadprosecno inteligentan magistar prirodnih nauka.Dajte,pravite od tih ljudi najinteligentnija bica na planeti.A to nisu definitivno. Na kraju krajeva,to je potpuno nebitna stvar.Vazno da pilaje riffovi,zabole me ko je od njih kakvu skolu zavrsio i koliko je inteligentan. Sudeci kako King izgleda ne bih rekao da je ikad zavrshio bilo sta mada, nisam nesto odusevljen njegovim umecem na gitari... previse mi je nekako... Quote
lemmy sixx Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Ako cemo gledati po izgledu,polovina nasih ministara izgledaju kao opancari i autoprevoznici lunaparka.To nije merodavno.King je svoje umece dokazao albumima Slayer-a... Фора је у томе да је већина њих баталила школу после средње зарад бављења музиком. Неки су завршавали колеџе после престанка бављења музиком, кад су морлаи од нечег да живе. То је једноставно тако.Istina.I tu nema nista lose. Quote
Kali Agna Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 tek pre neki dan mi je dosao u ruke the system has failed i mogu samo da kazem - bljak... izgleda da je staro ipak najbolje. Quote
Recommended Posts