Stansfield Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 kako je dobro kad balavi dave na tom koncertu......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Sad se vratih sa koncerta...Bilo je odlicno...I vise nego odlicno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 ja sutra palim u san francisco.. bice to treci put. baci set listu ako te ne mrzi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=80447 MEGADETH: Columbus Show To Be Streamed Live On YeboTV.com - Sep. 10, 2007 Edited September 11, 2007 by Vlaja Buraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Jebo TV :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 kako je dobro kad balavi dave na tom koncertu......... Mislis na Dread And The Fugitive Mind ili ima jos negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Znaci niko ne zna gde mogu da nadjem dobar torrent za ovaj DVD??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 one rude awakening coming up pa sem toga sto sam dao link, ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 pa sem toga sto sam dao link, ne Hvala lave, ali ne pustaju me na Demonoid, bar ne bez registracije, a meni se nesto ne registruje....... Hvala jos jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 cekaj sad su napravili potpuno privatan racker? nisam znao, ranije je moglo da se skida i ako nisi registrovan kad ti neko ovako da direktan link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 (edited) auh, koji koncert.. ovaj treci je bio najbolji do sada. ni u Vegasu, ni u Sacramentu nisu zvucali tako dobro ko sinoc u San Franciscu. prvo su malo smorili The Confession i In This Moment (ovaj drugi treba zakonom zabraniti), a Megadeth je izasao malo poslije 10pm. od novih stvari svirase United, Never Walk Again, Gears, Washington.. od starih SheWolf, Countdown, System Has Failed, Tout le Monde, Peace Sells, Darkest Hour, Skin O`MyTeeth, i jebes ga, ne mogu da se sjetim sta ono jos, boli glava. bis je bio Holy Wars. Warfield je bio krcat, cijenim oko 5000 dusa minimum, ako ne i vise, parter je bio naguran, ko sardine, plus sljedeci nivo, plus balkoni. bilo je mnogo vise ljudi nego na Dimmu, a kazu da je tamo bilo 5000 navodno. Dave je razbio. ono nije zdravo. covjek ko da je mladji svake godine. nijedne matore kosti ko da nema u tijelu. strasna energija, strasan kontakt s publikom, i nije sto bi ja pojela svako govno koje oni iseru, ali ruku na srce - bend zna znanje. Mustaineu svaka cast i svaka mu dala. nijedne sekunde nije izgledao ko da mu je smor, ili ono - aj da odradimo i palimo..profesionalac covjek. imao je par mudrolija vezano za 9/11 gdje se nastavio na Washington`s Next. neki idiot je non stop nesto dobacivao, vristao tokom kratkog govora, da bi mu Dave opusteno spustio u fazonu - don`t fuckin interupt my speech dude.. didn`t mama told you it`s rude.. negdje tamo na sredini svirke, opet se desilo ali s drugom budalom - i tek njemu Dave - didn`t you learn anything from that idiot ? SKORO izmedju svake pjesme je imao neki komentar i bio je strasno nepristojan simulirajuci drkanje - jebi ga, bilo je tona male djece tamo basista se lijepo uklopio.. steta sto brat drover nije imao solo na bubnjevima ali jebi ga.. ne moze sve. bend cista desetka stvarno. evo slidza.. 1 2 3 4 5 6 7 8 Kolega iz klupe, preko puta.. slidze nisu lose uopste ispale obzirom na jadan aparat.. prvi put da ga ZAMALO ne prosvercujem - sekunda je falila da me uhvate.. nakon sto sam ga dekoncentrisla s tonom praznih flasa u torbi, jaknom, sminkom, parfemima, kremama, knjigama, i boga pitaj cime jos, covjeku se smucilo pred kraj da zarovi dublje.. a dole dublje, srmdile su bijele moje pogane carape, i u njima kameraaaaa i to mu ja kazem - dirty socks... zgadio se i pustio me.. ljudi su uglavnom snimali telefonima, iphone i sl. imam pristojna dva video snimka - Peace Sells i Tout Le Monde.. samo dok okacim pa bacam linkove. Edited September 12, 2007 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Naravucenije, nosite smrdljive carape i prosvercovacete aparat/kameru. Ili jos bolje, ne kupajte se izvesno vreme, nece vas uopste pretresti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 cuti, prije smo natapali ulozak kecapom pa onda stavimo aparat u celofan i zamotamo natopljeni ulozak okolo.. ili u kosu motali. ko partizanke kurirke evo ga TOUT LE MONDE zipovan je. trebalo bi par minuta da uzme ko ima (a)dsl vezu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Eh plavuso, ni ja te ne bih pretresao. Sta ti je zrtva i ljubav prema bendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 prva ljubav zaborava nema.. evo ga PiS SELZ BAT HUZ BAJIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Naravucenije, nosite smrdljive carape i prosvercovacete aparat/kameru. Ili jos bolje, ne kupajte se izvesno vreme, nece vas uopste pretresti ja kameru okacim oko vrâta i uvek prodjem jer samo pretresaju dzepove... debili a kad mi je u dzepu, lepo pitam i to je sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 pa jebi ga, ovdje ti ne daju da prodjes.. nema koga sta da pitas, pravila ima da se postuju a i nema sanse oko vrata da se okaci, mene prvo vataju za sise da izvines, povuku me za zice, bretele, ispipaju me dok ne.. da ne psujem. jednom sam svercovala u kapuljaci i prosla sam, ali poslije sam vidjela neke likove kako su ih uhvatili i natjerali da vrate kameru u auto.. ma najbitnije, dejv razbija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 prva ljubav zaborava nema.. evo ga PiS SELZ BAT HUZ BAJIN Apsolutno! Prvi Megadeth album koji bejah kupio, a uz njega ( u pozadini ) sam svojevremeno i izgubio nevinost! Tako da sam sentimentalno, nostalgično, kako god...na poseban način vezan za njega! Solaže sa tog albuma stvarno pospešuju erekciju ( probajte u praxi ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Kolega iz klupe je car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 cuti, zaustavila sam cijeli red dok sam uslikala.. cak mi je jedan lik trazio sliku jos ja kao pitam - oces i snimke s Megadetha.. kaze on meni - slusaj, ne interesuje me Megadeth, samo `kolega iz klupe` gitar solo manijak: hvala ti sto si podijelio s nama pricu o prvom seksualnom iskustvu. inace, ja sam probala to s erekcijom, ali nije radilo jebi ga. ( ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Jedino da te pošaljemo kod frankenštajna Dr Save Perovića, ako ti on ne pomogne vala niko neće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 jebi ga.. ja taman mislila da imam sanse kod tebe. September 13, 2007 - CALL DAVE MUSTAINE AND HE MAY CALL YOU BACK TOO! CALL DAVE MUSTAINE AND HE MAY CALL YOU BACK TOO! Call Dave @ 619-717-2000 and leave him a message! Leave a voice mail or text message and you may just get a call or text back from Dave Mustaine himself! Here are four callers that Dave called back personally. Caller 1, Caller 2, Caller 3, Caller 4. And he may call you back too! Check out more of what Dave has to say, what other callers have to say, and be sure to call in and leave your own voice mail! do jaja.. mozda ovi nasi mogu da ga pozovu s njegovog mobilnog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dethman Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 jedino ako se pre toga nisu predozirali njegovim lekovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Interesuje me da li je neko citao Megadeth strip/ove koji su izasli 90-tih?Trazio sam po netu skenove ali nista od toga...jel ima neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 To postoji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts