AGGRESSOR55 Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 (edited) Pa ja zivim u Luxembourgu Edited December 12, 2004 by AGGRESSOR55 Quote
LazaGNR Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 By the way,prodajem original (polovan) "Countdown To Extinction" (700 din.)... Quote
Guest Pit Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Megadeth su uvek bili veliki kult a za metallicu ne marim puno kad naprave ko rust in peace da se javi ono je remek delo!!!!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Countdown To Extinction rulez Quote
dethman Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Megadeth su uvek bili veliki kult a za metallicu ne marim puno kad naprave ko rust in peace da se javi ono je remek delo!!!!!! Kao sto rece co'ek... Quote
Imenjak Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 May the past "Rust In Peace" In "Hangar 18" And "Countdown To Extinction" Just be a bad dream kao sto covek rece u pesmi! Quote
Imenjak Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 (edited) Pa ja zivim u Luxembourgu pozdravi nam Dave-a i reci mu da navrati na jednu domacu, med i oras! Usput moze i nesto da nam odsviri! Edited December 15, 2004 by Mustaine Quote
AGGRESSOR55 Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Cu mu kazem, ne se sekiraj. Mog ga ja i ovde posluzim sas domacu! Quote
Vick Tim Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Cu mu kazem, ne se sekiraj. Mog ga ja i ovde posluzim sas domacu! Ahuh...ne znam koliko je to dobro po njega...po nas,slusaoce,jeste sigurno...vratice se opet alhoholizmu i ima da pravi samo takve rust in peace-ove,countdown to extinction-e i youthanas-ije po drugi put...al' kako ce on to fizicki da podnese...to je druga prica... samo da ne pandrkne pa da ne bude nishta na kraju Znas kako...ponudi ti njega sljivom,pa ako odma' pri'vati,nema razloga da se brinemo...to verovatno malo praktikuje i kuci pa casica ovde i tamo nece da skodi...a ako pocne da se misli da li ili ne...odm'a mu otimaju chashu iz ruke!!! ko zna u kom stanju mu je glava kad jos nije "conquered old demons"...ko ce onda da parira metallici ako on baci kashiku?! Quote
Imenjak Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Ahuh...ne znam koliko je to dobro po njega...po nas,slusaoce,jeste sigurno...vratice se opet alhoholizmu i ima da pravi samo takve rust in peace-ove,countdown to extinction-e i youthanas-ije po drugi put...al' kako ce on to fizicki da podnese...to je druga prica... samo da ne pandrkne pa da ne bude nishta na kraju Znas kako...ponudi ti njega sljivom,pa ako odma' pri'vati,nema razloga da se brinemo...to verovatno malo praktikuje i kuci pa casica ovde i tamo nece da skodi...a ako pocne da se misli da li ili ne...odm'a mu otimaju chashu iz ruke!!! ko zna u kom stanju mu je glava kad jos nije "conquered old demons"...ko ce onda da parira metallici ako on baci kashiku?! ma on je sa singlom Trust odavno dobio bitku sa metallica-om.... mada u stvari nije tako... ali ajde... Quote
Mr. Smarty Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Imenjace idi na Chat smesta!!! Quote
Imenjak Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Imenjace idi na Chat smesta!!! na čatu sam! Quote
Fantomni Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Jeste chitali intervju u Butcherian Vibe-u? Chovjeku skidam kapu! Totalno otvoren...Svaka mu chast! Quote
AGGRESSOR55 Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Ahuh...ne znam koliko je to dobro po njega...po nas,slusaoce,jeste sigurno...vratice se opet alhoholizmu i ima da pravi samo takve rust in peace-ove,countdown to extinction-e i youthanas-ije po drugi put...al' kako ce on to fizicki da podnese...to je druga prica... samo da ne pandrkne pa da ne bude nishta na kraju Znas kako...ponudi ti njega sljivom,pa ako odma' pri'vati,nema razloga da se brinemo...to verovatno malo praktikuje i kuci pa casica ovde i tamo nece da skodi...a ako pocne da se misli da li ili ne...odm'a mu otimaju chashu iz ruke!!! ko zna u kom stanju mu je glava kad jos nije "conquered old demons"...ko ce onda da parira metallici ako on baci kashiku?! Cu ga drzim na oko. Ako pocne da zaplita sas jezik necu mu davam vise. Treb' u sred kucu klinicki da mi umre Quote
RNA Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Ahuh...ne znam koliko je to dobro po njega...po nas,slusaoce,jeste sigurno...vratice se opet alhoholizmu i ima da pravi samo takve rust in peace-ove,countdown to extinction-e i youthanas-ije po drugi put...al' kako ce on to fizicki da podnese...to je druga prica... samo da ne pandrkne pa da ne bude nishta na kraju Znas kako...ponudi ti njega sljivom,pa ako odma' pri'vati,nema razloga da se brinemo...to verovatno malo praktikuje i kuci pa casica ovde i tamo nece da skodi...a ako pocne da se misli da li ili ne...odm'a mu otimaju chashu iz ruke!!! ko zna u kom stanju mu je glava kad jos nije "conquered old demons"...ko ce onda da parira metallici ako on baci kashiku?! То би онда занчило да је тип постао права Србенда. Онда бисмо могли некако да га вежемо за Србију, као Кавалеру. Да му женимо сина, или удајемо кћерку овде. Нема везе што су мали, кад могу Цигани... Quote
AGGRESSOR55 Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Da pije zna, jos samo da nauci da ne radi nista i da igra kolo i postade covek Srbin Quote
Imenjak Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 То би онда занчило да је тип постао права Србенда. Онда бисмо могли некако да га вежемо за Србију, као Кавалеру. Да му женимо сина, или удајемо кћерку овде. Нема везе што су мали, кад могу Цигани... kad mogu Cigani... ...vrh... Quote
Imenjak Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 zasto se po celom gradu prica da megagigadeth dolazi kod nas u februaru, a ja nista ne znam o tome... Quote
Fantomni Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Ma o tome svi zivi i mrtvi pricaju Quote
LazaGNR Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 zasto se po celom gradu prica da megagigadeth dolazi kod nas u februaru, a ja nista ne znam o tome... Trust no one Quote
-Abraxas- Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 ko sada svira solo gitaru u megadethu? Quote
Imenjak Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 ko sada svira solo gitaru u megadethu? Glen Drover Other Bands: King Diamond kazu da je dobar, nisam ga cuo... nekima se ne svidja kako odsvirava mega solaze! Quote
-Abraxas- Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 citao sam neki interviju od mustaina!!kaze da ide na casove gitare kod nekog klasicara!!i on ga uci klasicnu muziku!!!+rekao je da je on vecinu soloa na novom albumu sam napravio Quote
Imenjak Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 citao sam neki interviju od mustaina!!kaze da ide na casove gitare kod nekog klasicara!!i on ga uci klasicnu muziku!!!+rekao je da je on vecinu soloa na novom albumu sam napravio sto se soloa tice, napravio je skoro sve... samo da nadjem disk pa cu da prebrojim... a sto se klasicne tice... nemam pojma, neke solaze i lice na klasiku.... recimo poslusaj dve solaze, jednu na kraju Kick the Chair, i neke pesmem ne mogu da se setim koje... obe solaze lice jedna na drugu, a i mnogo ali mnogo potsecaju na Rising Force od Malmsteena! Quote
Recommended Posts