Sandman Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Naravno da nije, iznad njih su mi Maideni, Helloween i Guardiani. Pa dobro jaka je konkurencija. I meni su svi ti bendovi medju top 10. Quote
Guest DusanV Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Šta bi sa Gigantourom?Da li mislite da će doći u Srbiju skoro? Well, there are two idiots that I guess I would enjoy getting cranked, but whatev!!! Da nisu to Hetfild i Ulrih? Quote
Andrija Smith Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 E jel moze neko da postavi torrent za Warchest? Hvala unapred! Quote
Andrija Smith Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 To majstore hvala ti! Sad cu da se bacim na skidanje! A jel neko gledao? Kakav je warchest? Quote
Sandman Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Pa gledao/slushao je Routsydan i preporuchije svima. Prva 4 cda se audio a 5. je video. Quote
Vic Rattlehead Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 To Dave care! I ja propustio koncert, nisam ni znao da ga je bilo do mesec dana posle nastupa. Jedva cekam da ponovo dodju, moj omiljeni bend pored mejdena! To nije Dave napisao, ali svejedno, odlicno zvuci! Quote
vladream Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 A jel neko gledao? Kakav je warchest? zvuk neverovatan, koncert takodje, mislim da je dovoljan podatak da je iza bubnjeva chika Menza, to je to Quote
Sandman Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 (edited) zvuk neverovatan, koncert takodje, mislim da je dovoljan podatak da je iza bubnjeva chika Menza, to je to I za gitarom Friedman. I naravno Dave ali on se podrazumeva. Ma bre postava iz tog doba je bila ubedljivo najbolja. Edited December 5, 2007 by Sandman Quote
Andrija Smith Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Aha, cim sam video da je iz '92. znao sam da mora biti dobro. Jos Hammersmith odeon... Quote
Routasydän Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 zvuk neverovatan, koncert takodje, mislim da je dovoljan podatak da je iza bubnjeva chika Menza, to je to to legendo Quote
_powerslave_ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Ne skida mi se neshto ovaj koncert preko torrenta... ipak cu proveriti dal ga sluchajno nema na rapidshareu. Quote
Andrija Smith Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Na rapidshare-u imas samo prva 4 cd-a, trazio sam na mnogo sajtova... Quote
Routasydän Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 evo ga DVD http://www.mininova.org/tor/962331 a evo ih i 4 cd http://www.mininova.org/tor/936304 uzivajte Quote
Andrija Smith Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 4 cd-a sam vec skinuo, a DVD se skida, 70% dosad. Ova 4 cd-a su vrhunska! Odusevio sam se! E sad, imam neki trip, ne znam dal' je to do mene ili je nesto drugo-skoro sam siguran da su live nastupi doradjeni na pocetku pesme (posebno sa 2. cd-a Skin o' my teeth i sa 4. Hangar 18, a i ima ih jos), tj da je Dave-ov glas kako najavljuje pesme naknadno ubacen. Bas glupo zvuci... Quote
Routasydän Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Ma cini ti se... A DVD je do jaja, bas odlican koncert, odlican izbor pesama, a pogotovo mi se svidja Anarchy in UK Friedman svira do jaja, a za svaku pesmu koristi drugog Jacksona Menza is the man! Jednom reci: FANTASTICNO Quote
Andrija Smith Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Skinuo sam DVD i odgledao! NEVEROVATNO! KONCERT JEBE KEVU BRE! Slika razbija! Ton razbija! Izbor pesama je awesome! Ima da ga gledam svaki dan! Quote
Routasydän Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Skinuo sam DVD i odgledao! NEVEROVATNO! KONCERT JEBE KEVU BRE! Slika razbija! Ton razbija! Izbor pesama je awesome! Ima da ga gledam svaki dan! Quote
Routasydän Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Ima jos jedan odlican koncert na DVD, mada doduse prilicno kratak, a to je "Greatest hits - back to the star" odnosno "Live from Filmore"... nije los koncert a postava je sa Friedmanom i Degrasom iz 1999. godine Quote
vladream Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 ja sam gledao i nastup iz italije, nisam siguran koji grad, nije dvd, 90a godina je u pitanju, mozda cak i 91a, znaci postava sa menzom i friedmanom, isto opasan koncert, festivalski nastup a da, umalo da zaboravim, gledao sam i nastup sa degrassom i friedmanom, kada friedman ima kratku kosu, ali je bilo odavno, pa se i ne secam set liste Quote
almost honest Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 jel gledao neko megadeth na vudstoku 99? traje oko pola sata a neki swepac za vreme koncerta uperivao je laser mustejnu u oci pa ga ovaj "malo" isprozivao... svirali crush a u filadelfiji? na holy wars mustejn skinuo kosulju a ono salishte na sve strane ja sam gledao i nastup iz italije, nisam siguran koji grad, nije dvd, 90a godina je u pitanju, mozda cak i 91a, znaci postava sa menzom i friedmanom, isto opasan koncert, festivalski nastup akom mislimo na isti koncert,preko dana i nosili su one kockaste koshulje,tu je mustejn najgore pevao u zivotu. pogotovo na my darkest hour,u jednom trenutku mu je pukao glas toliko da je zvucao ko pickica,ali bukvalno. Quote
_powerslave_ Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 ja sam gledao i nastup iz italije, nisam siguran koji grad, nije dvd, 90a godina je u pitanju, mozda cak i 91a, znaci postava sa menzom i friedmanom, isto opasan koncert, festivalski nastup a da, umalo da zaboravim, gledao sam i nastup sa degrassom i friedmanom, kada friedman ima kratku kosu, ali je bilo odavno, pa se i ne secam set liste Joj prichao mi je drug za taj koncert, kaze da kida... videcu da mu ga uzmem. Quote
Andrija Smith Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Hahahaha CAR!!!! http://www.youtube.com/watch?v=iyQfHO-xyiM Quote
Andrija Smith Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Evo sad naidjoh na dva videa, covek me "dirnuo", a izgleda da je i Lars-a http://www.youtube.com/watch?v=XfFjNGW79tI...feature=related Quote
Recommended Posts