Jump to content

Megadeth

Earendil

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Odem u Mordor pre dva, tri dana i ugledam taj CD. Reko, vratiću se u subotu kad budem imao još kinte da ga kupim. Dođem danas, prodat. :violent::sad:

Искрено, нови дискови су им прескупи. Њих ми је лакше да наручим из иностранства.

O prtavopisu?:)

Megadeth rules,da!!:)Jel gledao neko "That One Night" iz Buenos Airesa?

Pa da, upravo o "prtavopisu" ..... k'o da darivaju privatne casove iz pravopisa pa da se izreklamiraju......

Ja imam taj koncert na DVD, fantastican je, za svaku preporuku, iako nisam bas ljubitelj te postave Megadetha, ali ako nista drugo onda bar zbog fanaticne i fantasticne publike treba da se pogleda :pivopije:

Zasto na svakoj temi razni likovi proseravaju o prtavopisu!!!?!?!?!?! Zar je tolika frka ako neko promasi slovo ili nepravilno napise neku rec?!?!?! :violent:

Iskreno, zabole me za nepismene. Samo mi nisu jasni likovi koji imaju potrebu da ispravljaju nepostojeće greške.

Iskreno, zabole me za nepismene. Samo mi nisu jasni likovi koji imaju potrebu da ispravljaju nepostojeće greške.

Pa to i kazem, ali zar se moraju ispravljati bilo koje gramaticke ili slovne greske, bitna je sustina sta je pisac hteo da kaze, pobogu nismo na casu pravopisa :violent:

Ali da ne spamujem samo da kazem da sam na Emule nasao "Warchest" sva 4 diska u FLAC formatu, pa ko je ljubitelj neka izvoli :D

ja zaboravila da kupim - kreten.. otkad je to cudo izaslo, nikako da nadjem vremena da ga uzmem..

Meni se svidja ceo komplet, ova 4 diska su ok, mozda nije moralo bas da bude toliko, mogli su to malo da proberu i stave na dva diska, ali ok. Sam DVD koncert je odlican, jedino sto traje oko sat vremena, ali nema veze, odlicna je set lista, turneja posle mog omiljenog albuma (Countdown to extinction) a narocito mi se svidja sto su svirali na kraju Anarchy in UK :D

A sto ga jednostavno ne narucis preko neta, ali te vec mrzi da se cimas? :pivopije:

evo pazi kad cu sad da ga uzmem :)

ma ZABORAVIM.. sjetim se kad dodjem na yumetal..

grabim ovaj za 45 dolara.. overstock.com - jos malo pa nestalo..

Pa imajuci u vidu koja je cena mozda je ipak bolje da ga skines sa neta, osim ako to kod vas nije zabranjeno i strogo kaznjivo. Mislim volim ja Megadeth ali 45$ ........

Ma koncert je vrhunski, ali ipak ga je bolje skinuti sa nekog torenta. Najbolja postava Megadeth-a ikad!

Btw - a koji je to flac format?

FLAC format ti je format najpriblizniji audio CD po kvalitetu (losless) i recimo on je na 44kHz, ali ima mnogo jak bitrate, znaci ide i preko 1200kbps. Na sajtu Winampa imas plug in za ovaj format koji je, veruj mi fantastican, ne moze da se poredi sa mp3, posle FLAC mp3 ce ti delovati kao zajebancija..... znaci skini i poslusaj, veruj mi vredi truda :pivopije:

boli me dupe da ga skidam s neta.. ionako sam jedva pola sata dnevno na kompu.. i ocu da ga imam u kolekciji, pa ga lijepo sutra djeci pustim na playstation :lol:

ce da stigne sutra pa da vidim..

(kad maja ima masla, i guzicu maze, te i ja.. cim neka kinta, odma sve treba.. :) )

boli me dupe da ga skidam s neta.. ionako sam jedva pola sata dnevno na kompu.. i ocu da ga imam u kolekciji, pa ga lijepo sutra djeci pustim na playstation :lol:

ce da stigne sutra pa da vidim..

(kad maja ima masla, i guzicu maze, te i ja.. cim neka kinta, odma sve treba.. :) )

Pa i ja sam kuci svega pola sata pored racunara :D Pa ne treba da dezuras pored njega dok skida, jednostavno pustis torrent, ugasis monitor i kad se vratis sa posla on zavrsio. Ti onda lepo skines sa www.cdcovers.cc omot, odstampas, narezes disk, ubacis u kutiju i nema razlike u odnosu na original koji planiras da kupis, osim u ceni :D

Mada ako stvarno volis bend i imas para, zasto da ne! I ja bih rado darivao 45$ da sam pun para jer kao sto stara narodna mudrost kaze "gde se ima tu se i prosipa" :D

Pa i ja sam kuci svega pola sata pored racunara :D Pa ne treba da dezuras pored njega dok skida, jednostavno pustis torrent, ugasis monitor i kad se vratis sa posla on zavrsio. Ti onda lepo skines sa www.cdcovers.cc omot, odstampas, narezes disk, ubacis u kutiju i nema razlike u odnosu na original koji planiras da kupis, osim u ceni :D

Mada ako stvarno volis bend i imas para, zasto da ne! I ja bih rado darivao 45$ da sam pun para jer kao sto stara narodna mudrost kaze "gde se ima tu se i prosipa" :D

Slazem se!!! :mhihi:

Mada imam ja pitanje u vezi torrenta, koja je fora sa seeds, mislim jel postoji nacin da se to poveca?

Cesto nadjem extra koncert ali brzina bude do 10 kb.

Ne možeš povećavati broj seedera, ali možeš povećati bandwidth na high (naćićeš ga u meniju kad klikneš desnim dugmetom miša na naziv albuma koji skidaš). Generalno na brzinu downloada i ne možeš mnogo da utičeš. Najbolji način je da uplatiš brži ADSL. :bigblue: