Totamealand Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Ima li neko link za download albuma United Abombinations? Odem u Mordor pre dva, tri dana i ugledam taj CD. Reko, vratiću se u subotu kad budem imao još kinte da ga kupim. Dođem danas, prodat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Izvol'te http://rapidshare.com/files/35634993/United_Abominations.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Odem u Mordor pre dva, tri dana i ugledam taj CD. Reko, vratiću se u subotu kad budem imao još kinte da ga kupim. Dođem danas, prodat. Искрено, нови дискови су им прескупи. Њих ми је лакше да наручим из иностранства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Moj jubilarni 200-ti post moram da ostavim na temi najboljeg benda danasnjice mog Megadeth-a. Da nam Megadeth dodje jos koji put. Na kraju svim fanovima srecna nova Mega godina!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Jeee! Hvala, Child in time. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Ne, piše se "nijedan", kao i do sad. tacno, sjedi 5. nego sta nego srecna mega godina.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Zasto na svakoj temi razni likovi proseravaju o prtavopisu!!!?!?!?!?! Zar je tolika frka ako neko promasi slovo ili nepravilno napise neku rec?!?!?! Inace taman cu veceras da uzivam u "Rude Awakening" i "Hammersmith" Megadeth rules Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokodribizle Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 O prtavopisu? Megadeth rules,da!!:)Jel gledao neko "That One Night" iz Buenos Airesa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 O prtavopisu? Megadeth rules,da!!:)Jel gledao neko "That One Night" iz Buenos Airesa? Pa da, upravo o "prtavopisu" ..... k'o da darivaju privatne casove iz pravopisa pa da se izreklamiraju...... Ja imam taj koncert na DVD, fantastican je, za svaku preporuku, iako nisam bas ljubitelj te postave Megadetha, ali ako nista drugo onda bar zbog fanaticne i fantasticne publike treba da se pogleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Zasto na svakoj temi razni likovi proseravaju o prtavopisu!!!?!?!?!?! Zar je tolika frka ako neko promasi slovo ili nepravilno napise neku rec?!?!?! Iskreno, zabole me za nepismene. Samo mi nisu jasni likovi koji imaju potrebu da ispravljaju nepostojeće greške. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Iskreno, zabole me za nepismene. Samo mi nisu jasni likovi koji imaju potrebu da ispravljaju nepostojeće greške. Pa to i kazem, ali zar se moraju ispravljati bilo koje gramaticke ili slovne greske, bitna je sustina sta je pisac hteo da kaze, pobogu nismo na casu pravopisa Ali da ne spamujem samo da kazem da sam na Emule nasao "Warchest" sva 4 diska u FLAC formatu, pa ko je ljubitelj neka izvoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 ja zaboravila da kupim - kreten.. otkad je to cudo izaslo, nikako da nadjem vremena da ga uzmem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 ja zaboravila da kupim - kreten.. otkad je to cudo izaslo, nikako da nadjem vremena da ga uzmem.. Meni se svidja ceo komplet, ova 4 diska su ok, mozda nije moralo bas da bude toliko, mogli su to malo da proberu i stave na dva diska, ali ok. Sam DVD koncert je odlican, jedino sto traje oko sat vremena, ali nema veze, odlicna je set lista, turneja posle mog omiljenog albuma (Countdown to extinction) a narocito mi se svidja sto su svirali na kraju Anarchy in UK A sto ga jednostavno ne narucis preko neta, ali te vec mrzi da se cimas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 evo pazi kad cu sad da ga uzmem ma ZABORAVIM.. sjetim se kad dodjem na yumetal.. grabim ovaj za 45 dolara.. overstock.com - jos malo pa nestalo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 evo pazi kad cu sad da ga uzmem ma ZABORAVIM.. sjetim se kad dodjem na yumetal.. grabim ovaj za 45 dolara.. overstock.com - jos malo pa nestalo.. Pa imajuci u vidu koja je cena mozda je ipak bolje da ga skines sa neta, osim ako to kod vas nije zabranjeno i strogo kaznjivo. Mislim volim ja Megadeth ali 45$ ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Za te pare može Mustaine da mi svira na uvce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ma koncert je vrhunski, ali ipak ga je bolje skinuti sa nekog torenta. Najbolja postava Megadeth-a ikad! Btw - a koji je to flac format? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ma koncert je vrhunski, ali ipak ga je bolje skinuti sa nekog torenta. Najbolja postava Megadeth-a ikad! Btw - a koji je to flac format? FLAC format ti je format najpriblizniji audio CD po kvalitetu (losless) i recimo on je na 44kHz, ali ima mnogo jak bitrate, znaci ide i preko 1200kbps. Na sajtu Winampa imas plug in za ovaj format koji je, veruj mi fantastican, ne moze da se poredi sa mp3, posle FLAC mp3 ce ti delovati kao zajebancija..... znaci skini i poslusaj, veruj mi vredi truda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 boli me dupe da ga skidam s neta.. ionako sam jedva pola sata dnevno na kompu.. i ocu da ga imam u kolekciji, pa ga lijepo sutra djeci pustim na playstation ce da stigne sutra pa da vidim.. (kad maja ima masla, i guzicu maze, te i ja.. cim neka kinta, odma sve treba.. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 boli me dupe da ga skidam s neta.. ionako sam jedva pola sata dnevno na kompu.. i ocu da ga imam u kolekciji, pa ga lijepo sutra djeci pustim na playstation ce da stigne sutra pa da vidim.. (kad maja ima masla, i guzicu maze, te i ja.. cim neka kinta, odma sve treba.. ) Pa i ja sam kuci svega pola sata pored racunara Pa ne treba da dezuras pored njega dok skida, jednostavno pustis torrent, ugasis monitor i kad se vratis sa posla on zavrsio. Ti onda lepo skines sa www.cdcovers.cc omot, odstampas, narezes disk, ubacis u kutiju i nema razlike u odnosu na original koji planiras da kupis, osim u ceni Mada ako stvarno volis bend i imas para, zasto da ne! I ja bih rado darivao 45$ da sam pun para jer kao sto stara narodna mudrost kaze "gde se ima tu se i prosipa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cira Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Pa i ja sam kuci svega pola sata pored racunara Pa ne treba da dezuras pored njega dok skida, jednostavno pustis torrent, ugasis monitor i kad se vratis sa posla on zavrsio. Ti onda lepo skines sa www.cdcovers.cc omot, odstampas, narezes disk, ubacis u kutiju i nema razlike u odnosu na original koji planiras da kupis, osim u ceni Mada ako stvarno volis bend i imas para, zasto da ne! I ja bih rado darivao 45$ da sam pun para jer kao sto stara narodna mudrost kaze "gde se ima tu se i prosipa" Slazem se!!! Mada imam ja pitanje u vezi torrenta, koja je fora sa seeds, mislim jel postoji nacin da se to poveca? Cesto nadjem extra koncert ali brzina bude do 10 kb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ne možeš povećavati broj seedera, ali možeš povećati bandwidth na high (naćićeš ga u meniju kad klikneš desnim dugmetom miša na naziv albuma koji skidaš). Generalno na brzinu downloada i ne možeš mnogo da utičeš. Najbolji način je da uplatiš brži ADSL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Tachno tako... mada ja vishe i ne skidam preko torrenta, rapidshare je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 rapidshare je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Agree 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts