Jump to content

Megadeth

Earendil

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Megadeth je dobra grupa a njihov najbolji album im je svakako prvi: Killing Is My Business...And Business Is Good

ostali se meni bas i ne svidjaju ali ovaj prvi im je zasnovan na Speed Metalu i extra im je jako........

Jesi li ti ovo izrekao ironicno ili stvarno tako mislis? Ako tako mislis onda si ti prvi lik od koga sam cuo (video na ekranu) da mu je taj album omiljeni. Mada priznajem da obozavam "Mechanix" :pivopije:

Megadeth je dobra grupa a njihov najbolji album im je svakako prvi: Killing Is My Business...And Business Is Good

ostali se meni bas i ne svidjaju ali ovaj prvi im je zasnovan na Speed Metalu i extra im je jako........

TAJ FAZON!!! Ja sam to još davno rekao na ovoj temi, DEFINITIVNO NAJBOLJI je KIMB... Mada, ne slažem se da je zasnovan na speed metalu, to je pre neki blues/heavy/thrash/jazz metal... :lol:

Mislim, imaš songwritera metalca, basistu klinca rokera, i dva JAZZ muzičara, koji su skoro UNAJMLJENI samo da sviraju, i sviraju na svoj način... :)

Jel imas remasterizovanu verziju? Mnooooogo je bolja od prvobitne :pivopije:

Au, mislim da ti ne treba da slušaš Megadeth. Idi slušaj Children of Bodom, Lamb of God, ili neko slično đubre. Mislim, i ovaj "novi" Megadeth je za tebe, ali nije to to...

TAJ FAZON!!! Ja sam to još davno rekao na ovoj temi, DEFINITIVNO NAJBOLJI je KIMB... Mada, ne slažem se da je zasnovan na speed metalu, to je pre neki blues/heavy/thrash/jazz metal... :lol:

Fanovi hoće da me biju kada kažem da mi je KIMB najneomiljeniji album Megadetha. Ne mogu da ga slušam nikako, produkcija ubija svaki užitak. Možda mi se i mišljenje promeni ako čujem remastered version. Mada, opet, ni kompozicije ni tekstovi nisu toliko zreli koliko su postali kasnije. I da, Dave kao da je još bio u pubertetu i periodu mutiranja.

Please don't kill me... :lol:

Fanovi hoće da me biju kada kažem da mi je KIMB najneomiljeniji album Megadetha. Ne mogu da ga slušam nikako, produkcija ubija svaki užitak. Možda mi se i mišljenje promeni ako čujem remastered version. Mada, opet, ni kompozicije ni tekstovi nisu toliko zreli koliko su postali kasnije. I da, Dave kao da je još bio u pubertetu i periodu mutiranja.

Please don't kill me... :lol:

Ok, "kompozicije" su složenije nego išta što je radio, čak i na RIPu... PRODUKCIJA... Jao, produkcija, svi pominju tu reč, kao da znači ne znam šta... Produkcija ovog albuma je KEVA. Tako je ISKRENA, OSEĆAJNA. Ove "dobre" produkcije današnjice može svaka budala da napravi. To je plastifikacija muzike, tako možete da stavite i mašinu da vam svira, ne biste primetili razliku.

Tako mi je žao što je danas takav trend u metalu, da se sve pegla, kao da ide na jebeni MTV. Metal bendovi imaju produkciju kao jebena Britney Spears. To je TAKO SRANJE. Megadeth je, po ovom pitanju, na vrhu liste, sa ovim Systemom Hez Fejldom, United Abominations nisam ni slušao, osim nešto što sam načuo na Spejsu, i dovoljno je bilo da mi ubije svaku želju za slušanjem.

Ja sam čovek koji je zavoleo Megadeth i Martyja Friedmana ODVOJENO, jedini razlog zašto sam slušao Rust In Peace je da vidim kako zvuče zajedno, nije loše, ali sam bio očekivao mnogo više. Prvi album je keva, drugi je nešto lošiji, treći tek počinjem da preslušavam (volim da jaaaako polako preslušavam muziku)... Sve ono dalje, tipa, Countown, Youth i slično, to je sve OK, ali je daleko od onoga što ja volim (osamdesete), jer je Megadeth uvek pratio trendove.

I, samo zbog KillingIsMyBusiness je meni upravo MegadetH omiljeni bend, jer ja nikad nisam čuo ništa slično (mislim, što može da dopre do mene toliko)...

Kako ti Megadeth moze biti omiljeni bend kada njihov treci album tek pocinjes da preslusavas?Kako ti moze biti omiljeni bend kada ti se svidjaju 3,5 albuma?Cudno rezonujes.

Ovo za produkciju je stvarno glupost.Svaki bend zeli da zvuci bolje i tezi ka tome.I sta je tu lose?Te izjave "Nema to dusu" su glupost.Jebo ti dusu kada se nista jebeno ne cuje,i trebam staviti jos jedan par usiju da bih skontao kako neki rif otprilike zvuci.

Sto se tice KIMB,po meni je to jedan ispodprosecan album,na kome ima 2-3 dobra rifa i gomila lose aranziranih ideja i slabog sviranja.Prvi pravi Megadeth album je Peace Sells.Tacka.

Apsolutno se slazem :pivopije:

Samo bih dodao da je Dave i sam rekao da se stidi kako prvi album zvuci jer su i to malo para sto su imali na raspolaganju za snimanje potrosili na drogu tako da album zvuci kao neki demo snimak lokalnog benda, znaci nije u pitanju dusha, vec jebena droga koja je odvukla polovinu para. Dave cak kaze da jednom prilikom u studiju nisu imali gitaru jer je neko od njih odneo i zalozio za dop :(

Pogledajte Megadeth - Behind the music

AAAAAAA!!! TO JE PRIČA ZA PEACE SELLS, NE ZA KIMB, PO STOTI PUT!!! ZA PEACE SELLS SU POTROŠILI PARE ZA DROGU!!!

Dobili su od Capitola keš da snime album, a onda je Chris pawnovao gitare za gudru, jer su sve pare potrošili. Za KIMB nisu ni imali keš da bi ga potrošili.

Ne može da mi bude omiljeni bend ako znam "samo" tri i po albuma? A, šta je s bendovima koji su ljudima omiljeni, a imaju samo jedan album? Tvoja izjava "Kako ti Megadeth moze biti omiljeni bend kada njihov treci album tek pocinjes da preslusavas?" ZAISTA nema smisla. Može mi biti omiljeni bend da mi se sviđa i samo jedan album... Loši rifovi? Loši aranžmani? Loved to Deth, KIMB, Chosen Ones, Looking Down The Cross i Mechanix je nešto najbolje što je MegadetH ikad uradio.

Mislim, imaš songwritera metalca, basistu klinca rokera, i dva JAZZ muzičara, koji su skoro UNAJMLJENI samo da sviraju, i sviraju na svoj način... :)

:pivopije: za KIMB sto se slazemo.........a jeste album je zasnovan na Speed Metalu......to znam.......

ali ok......zna se koji je najbolji album Megadeth-a.......... :pivopije:

AAAAAAA!!! TO JE PRIČA ZA PEACE SELLS, NE ZA KIMB, PO STOTI PUT!!! ZA PEACE SELLS SU POTROŠILI PARE ZA DROGU!!!

Dobili su od Capitola keš da snime album, a onda je Chris pawnovao gitare za gudru, jer su sve pare potrošili. Za KIMB nisu ni imali keš da bi ga potrošili.

.....Mislim i da je pricao o Peace sells albumu....al ajde.. :rolleyes:

Kako ti Megadeth moze biti omiljeni bend kada njihov treci album tek pocinjes da preslusavas?Kako ti moze biti omiljeni bend kada ti se svidjaju 3,5 albuma?Cudno rezonujes.

Ovo za produkciju je stvarno glupost.Svaki bend zeli da zvuci bolje i tezi ka tome.I sta je tu lose?Te izjave "Nema to dusu" su glupost.Jebo ti dusu kada se nista jebeno ne cuje,i trebam staviti jos jedan par usiju da bih skontao kako neki rif otprilike zvuci.

Sto se tice KIMB,po meni je to jedan ispodprosecan album,na kome ima 2-3 dobra rifa i gomila lose aranziranih ideja i slabog sviranja.Prvi pravi Megadeth album je Peace Sells.Tacka.

kvalitetno kolega.. :da: