-Abraxas- Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 sto se soloa tice, napravio je skoro sve... samo da nadjem disk pa cu da prebrojim... a sto se klasicne tice... nemam pojma, neke solaze i lice na klasiku.... recimo poslusaj dve solaze, jednu na kraju Kick the Chair, i neke pesmem ne mogu da se setim koje... obe solaze lice jedna na drugu, a i mnogo ali mnogo potsecaju na Rising Force od Malmsteena! citao sam to u nekom njemackom metal casopisu!!kaze da mu profa naredi da sedi pravilno a to ga nervira! Quote
Imenjak Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 citao sam to u nekom njemackom metal casopisu!!kaze da mu profa naredi da sedi pravilno a to ga nervira! pa dobro posto on celog zivota svira flying v, ne bi trebalo da mu je toliko tesko evo ishoda: Chris Poland: 16 solaza naspram Dave Mustaine: 30 solaza... nije li jasno sada... dobro nisu to bas cele solaze, vec ima i solazica... i fillova i tako.... Quote
RNA Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Glen Drover Other Bands: King Diamond kazu da je dobar, nisam ga cuo... nekima se ne svidja kako odsvirava mega solaze! Главни бенд му је Eidolon. Ако њих ниси чуо, мораш обавезно да набавиш Дојајни канадски пауер метал. Quote
Imenjak Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Главни бенд му је Eidolon. Ако њих ниси чуо, мораш обавезно да набавиш Дојајни канадски пауер метал. videcemo nesto da iskombinujemo! navrati bro na svirku u Devetu sledeceg petka (tj ovog).. sviram sa Megadeth tributeom... ko god dodje dobrodosao je! poz! Quote
kuruz Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Ma dolaze malo sutra.Neki kreten je na MetalSerbia-i postavio tu informaciju pre dva meseca i nishta od toga.Sad cu da ga banujem Quote
rustik Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Europe 2005 Date City Venue Ages Support Tickets February 1 Dublin, Ireland Ambassador 2 Belfast, Ireland Ulster Hall 3 Glasgow, Scotland Academy 4 Birmingham, UK Academy 5 Nottingham, UK Rock City 7 Manchester, UK Academy 8 London, UK Astoria 9 London, UK Astoria 10 Antwerp, Belgium Hof ter Lo All 11 Tilburg, Holland 13 Copenhagen, Denmark Vega 14 Oslo, Norway Rockefeller 15 Stockholm, Sweden Arenan 17 Hardenberg, Holand Podium 18 Luxembourg, Luxembourg Den Atelier 19 Koln, Germany LMH 20 Munich, Germany Elserhalle 21 Milan, Italy Alcatrazz 23 Barcelona, Spain Razzmatazz 24 Bergara, Spain Jam 25 Madrid, Spain Ako zivimo u nekom od ovih gradova verovatno cemo ih videti Quote
Imenjak Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Ma dolaze malo sutra.Neki kreten je na MetalSerbia-i postavio tu informaciju pre dva meseca i nishta od toga.Sad cu da ga banujem samo napred, znam za tu pricu, iz pouzdanih proverenih izvora koji zele ostati anonimni! ta informacija nam je za turšiju, ako ne za nešto drugo! Quote
Vic Rattlehead Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Mustaine, kako je prošlo, koje ste pjesme svirali... Čuo sam Nightwishovu obradu, i solidna je, samo mi nekako zvuči previše kompjuterizovana. Šteta što nije čitava i što se ne čuje Tarja. Quote
Imenjak Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Mustaine, kako je prošlo, koje ste pjesme svirali... Čuo sam Nightwishovu obradu, i solidna je, samo mi nekako zvuči previše kompjuterizovana. Šteta što nije čitava i što se ne čuje Tarja. ne razumem??!?? pa svirka je tek u petak uvece! ako na to mislis! a mogu da ti kazem sta cemo svirati... nije tajna! mrzi me da kucam: udri Brucelee! Quote
blackflash Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Subject: megadeth march > dear all, > > we're near confirming > > 28.2 athens show > 1.3 athens show > 2.3 thessaloniki show > 3.3 travel > 4.3 istanbul show > 5.3 sofia show > 6.3 belgrade show > 7.3 zagreb show > 8.3 budapest show Vidimo se!!! Quote
Fantomni Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Nemoj da me zajebavash!!!! O majko mila!!!!! Quote
Jellybelly Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 ne mogu da verujem ja sam najsrecniji covek na svetu yeah yeah yeah fuck yeah hell yeah Quote
Fantomni Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Samo se ne treba radovati ipak toliko, jer su BLIZU POTVRDJIVANJA, samo se nadajmo da ce da potvrde... Bices najsrecniji kada vidish na Killing Road-u Belgrade ! Quote
Jellybelly Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 ma dace bog a gde si nasao info o eventualnom dolasku megasmrti kod nas Quote
Imenjak Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 bice to paklena nedelja nadam se !!!!! no odakle ti ova informacija!?? Quote
blondie Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 moguce da cu biti u bgd-u tada .. ali cuvacu se u posljednjem redu Quote
rustik Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Problem: Megadeth 6.03. a Apocalyptica 08.03. Ali ipak 06.03!!!!!!! Quote
dethman Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Da jos jednom ponovim pitanje: ODAKLE TI TA INFORMACIJA? Quote
Vick Tim Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Cekaj...stani...pazi...vidi...gledaj...jesi li ti siguran u to ili nas samo teras da kupujemo ogrlice za pse,jer meni ovo deluje kao OGROMNA buva? Mora da se bavis uvozom psetje opreme,a!?pa da malo zgrnes para za neko zimovanje...ajd' priznaj... Quote
Guest 10 dinara Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 Nikad ja taj Megadeath nisam nesto preterano voleo ima par pesama koje volim......... Quote
Jellybelly Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Ajde sta je ovo, jel ima neka vest o eventualnom dolasku, sta se napravila neka tisina na ovoj temi Quote
Vic Rattlehead Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Ništa nije sigurno dok nije na megadeth.com. A još nije. Quote
Vic Rattlehead Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 ne razumem??!?? pa svirka je tek u petak uvece! ako na to mislis! a mogu da ti kazem sta cemo svirati... nije tajna! mrzi me da kucam: udri Brucelee! SVAKA ČAST!!! Quote
Imenjak Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Nikad ja taj Megadeath nisam nesto preterano voleo ima par pesama koje volim......... obicno je slucaj tako kao ti ili ga ne volish nesto preterano, ili ga bash volis! SVAKA ČAST!!! svirali smo... nismo jedino odsvirali: Mechanix, Countdown to Extinction i Ashes zbog nedostatka vremena no Ashes mora da padne na sledecoj i Mechanix.... svirka je bila ok... nejbolja nasha (iako je druga) bash smo na onom prdavcu od ozvucenja zvucali ko zmajevi! Cekaj...stani...pazi...vidi...gledaj...jesi li ti siguran u to ili nas samo teras da kupujemo ogrlice za pse,jer meni ovo deluje kao OGROMNA buva? Mora da se bavis uvozom psetje opreme,a!?pa da malo zgrnes para za neko zimovanje...ajd' priznaj... VRH! poz! Quote
AgresoR Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 (edited) ma dace bog a gde si nasao info o eventualnom dolasku megasmrti kod nas -Kaze se Ekstra Smrt -Sto se tice dolaska Megadeth-a ja sam cuo samo neke glasine...Ali i za metallica-u se se prvo cule samo glasine hehe...ali samo zamislite...De Grasso, Ellefson, Mustaine i Marty...Marty se vratio u Megadeth, jel tako ? Edited December 26, 2004 by AgresoR Quote
Recommended Posts