Jump to content

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Какав дебил. Он је легенда, има црни појас, пише све солаже, Dissection имају један албум... Шупак, није ни чудо што су га отерали из Металике.

Posted

Second, the guy [DISSECTION frontman Jon Nödveidt] threatened me in France. I have two first-degree black belts and I was just awarded a fourth-degree black belt from the World Taekwondo Federation. If the guy wants to threaten me, bring it. I went, he wasn't there. I try really, really hard to live my life peacefully, and this guy went on record saying he was my enemy. You know what? Something happened to him. He committed suicide, didn't he? Oh, bummer.

CAR !!!! :)

Mozete da mu pljunete pod prozor.

Posted

Čovek je stvarno mentolčina, ali kao da to nismo svi znali. :rolleyes:

Ja sam već negde napomenuo... Kad slušamo nečiju muziku ne razmišljamo o tome kakva je taj neko ličnost, već kakav je "umetnik", prema tome boli me qrac što je debil.

Posted
Ovaj Broderick je izgleda bas opasan gitarista.

sto se tice tehnike, mislim da je trenutno nedodirljiv u metalu, ali nema osecaja nit smisao za soliranje.

ali je stvarno monstrum sto se tehnike tice.

Posted
Čovek je stvarno mentolčina, ali kao da to nismo svi znali. :rolleyes:

Ma čovek je Amerikanac, i to ti je to...

Kao i onaj bolid pevač Iced Earth-a što se pokačio sa In Flames-om...

Sve to treba zapaliti.

Posted (edited)
Upravo to sto rece Tower,dobro se zna kakav je,i sta vas ovo iznenadjuje?Iskompleksirani mentol,bio i ostace,ali muzika je najbitnija.

ne znam nijednog frontmena nekog veceg rock/metal benda a da nije iskompleksiran. treba zivjeti sam sa sobom, prevelik ego, talenat, osjecas za bizMis, droga, zene.

inace :

Gigantour 2008 North America kicks off April 12 in Denver, CO with headliner Megadeth, In Flames, Children Of Bodom, Job For A Cowboy, and High On Fire.

ja ih gledam u San Jose (kad u ovo selo ne dolaze).

Ma čovek je Amerikanac, i to ti je to...

a Cane Partibrejkers mi je bolji? :)

ili drogirani Gile iz Orgazma?

ili prolupani Corba? :)

nafurani Djule Van Gogh? :D

Edited by blondie
Posted (edited)

Цане је краљ, ја плачем од смеха кад идем кући, а он за Зрењанин. Увек виче нешто у стилу:

[исфолираниЦанетовглас]

Воузачу! Воузачу! Промеени моузику!!

[/исфолираниЦанетовглас]

Edited by Куруз
Posted
ne znam nijednog frontmena nekog veceg rock/metal benda a da nije iskompleksiran. treba zivjeti sam sa sobom, prevelik ego, talenat, osjecas za bizMis, droga, zene.

Lemmy Kilmister.Kada si cula njega da odvaljuje takve stvari ko Musavi?

Posted

Apsolutno mi je nebitno kakav je neko privatno, meni se svidja njegova muzika, a da li ce za to da zasluge pripise sebi, bushu ili vishoj sili mene ne zanima. Evo recimo i za Ivu Andrica kazu d aje bio slican covek, ali bas me briga, volim njegove knjige, kao i jos masu pisaca koji su bili teski ljudi u privatnom zivotu, ali to je totalno nebitno.

A inace mi i ne mozemo da zamislimo kako bi se svako od nas ponasao u Daveovoj kozi. Da iz nicega stvoris imperiju, svetski poznato ime sa milionima slusalaca....mozda bi se vecina nas i gore ponasala, najlakse je osudjivati nekoga

Posted
Već sam napomenuo da jesam slušao Rust in Pace (on je napisan 1989.), sa istog mi je najbolja pesma Five Magics... Da ste čitali malo bolje, videli biste.

Brate, ti sebe nazivaš Megadeth fanom a moraš da naglašavaš da si čuo "Rust In Peace"?!

Šta bi bilo da te je pitao za neke od singlova, npr. "Crown Of Worms"?

Posted (edited)
Brate, ti sebe nazivaš Megadeth fanom a moraš da naglašavaš da si čuo "Rust In Peace"?!

Šta bi bilo da te je pitao za neke od singlova, npr. "Crown Of Worms"?

ta pesma se prvi put pojavila na Train of Consequences singlu, zajedno sa live verzijama ashes in your mouth, peace sells i anarchy in the UK iz san franciska ako se ne varam.

imam taj na originalu :D

ali tower ne slusa to jer je snimljno u 94 :D

Edited by azal