Tower... Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Prvi album benda koji postoji 25 godina je i najbolji? Tuzno ,ali stvarno....(ako je tako,a mislim da nije). Znaš kako, RIP mu je za petama, Peace Sells ne može ni da mu prismrdi, So Far ću da slušam kad dođe proleće, a on ima šanse, za sada da mu prismrdi. Quote
The Trooper Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Mislim da nisi rekao dovoljno. Naslovna numera je takođe skroz OK, ali ostatak je skoro ispod proseka. Po meni vrlo detinjast album, još uvek daleko od Peace sells, koji je stvarno imao šta da kaže. Interesantno je koliko su sazreli u roku od par godina... Metallica takođe, Ride the lightning je ogroman napredak posle Kill 'em all. detinjast jeste, ipak nije postojao veliki budzet za taj album, a i normalno je da prvi album zvuchi detinjasto, manjak iskustva, manjak svega ipak je kimb najbuntovniji od svih njihovih albuma i nema vezu sa politikom razuma, nego sa politikom besa jer ipak postoji idejnih razlika izmedju pesme u kojoj peva mehanicarskoj radionici i srafljenju srafova ii izmedju peace sells... Quote
blondie Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 A za Megadeth temu su diskusije koje zapocinju sisate plavuse... naravno Quote
Aces High Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Znaš kako, RIP mu je za petama, Peace Sells ne može ni da mu prismrdi, So Far ću da slušam kad dođe proleće, a on ima šanse, za sada da mu prismrdi. jeste RIP mu je za petama.........tacno tako.......... Quote
In The Flesh Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Po meni ne da mu je za petama,no ne mogu da se porede kolko je RIP bolji. Quote
_powerslave_ Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Countdown To Extinction je po meni daleko najbolji album Megadetha... Quote
VoivodBG Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Megadeth - Rusted Pieces http://rapidshare.com/files/85749178/MEGAD...al.ru.part1.rar http://rapidshare.com/files/86035016/MEGAD...al.ru.part2.rar http://rapidshare.com/files/86061719/MEGAD...al.ru.part3.rar http://rapidshare.com/files/86085329/MEGAD...al.ru.part4.rar http://rapidshare.com/files/86086538/MEGAD...al.ru.part5.rar pass:www.mediaportal.ru Quote
Hudini Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 To je prvi oficijelni Megadeth video. Kako neko može to da ne zna? Quote
_powerslave_ Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Jbg choveche zaboravio sam... i shta sad ja nisam pravi fan Megadetha? Quote
_powerslave_ Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Jbg nisi rekao... al ono tako ispade... opushteno Quote
Господин Граул Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Rust In Peace je najbolji i najzreliji, dalje idu "laganica" albumi... Quote
Routasydän Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Countdown To Extinction je po meni daleko najbolji album Megadetha... Quote
Totamealand Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Countdown To Extinction je po meni daleko najbolji album Megadetha... Quote
WoS Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 jer ipak postoji idejnih razlika izmedju pesme u kojoj peva mehanicarskoj radionici i srafljenju srafova Sve nesto mislim da Mechanix nije ZAISTA pesma o srafljenju srafova! Quote
ZmYchE Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Ali kad krenu da objasnjavaju zasto su morali da budu bez gornjeg dela za spot Holy Wars... iscepala sam se od smeha... Kakvi su samo pozercici bili tad... Dave Quote
lemmy sixx Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Za mene se ne zavrsava sve sa "Countdown To Extinction"."Youthanasia" je fantastican albuma,jako ga volim. Quote
RNA Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Негде да се нас двојица сложимо. И "Cryptic Writings" је одличан, мада ми је мало испрва била њањава 'Trust' као први 'сингл' са албума и носећа песма. Quote
lemmy sixx Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Slazemo se mi oko vise stvari nego sto ti mislis. "Cryptic Writings" je isto jako dobar."Trust" meni nikako nije njanjav.Main riff je odlican,a isto i riff u strofi.Sjajna pesma.Jako dobar album. Quote
blondie Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 CW je jedan od glavnih razloga sto je bend toliki koliki je. fleksibilno, ali opet ne lize nikome dupe s takvom muzikom. jebes ga, ne ocekuje se od covjeka tih godina da pravi Killing i sl. albume.. CW je bas ono, stariji - mudriji.. Quote
Totamealand Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Cryptic writings mi verovatno dođe omiljeni posle CTE i RIP. Mnogo dobar melodičan album, živa zaraza. The Dissintergrators!!!!!! Quote
Vic Rattlehead Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ali kad krenu da objasnjavaju zasto su morali da budu bez gornjeg dela za spot Holy Wars... iscepala sam se od smeha... Kakvi su samo pozercici bili tad... Dave Zasto su morali, ne znam za to? Quote
Recommended Posts