Jump to content

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Prvi album benda koji postoji 25 godina je i najbolji?

Tuzno ,ali stvarno....(ako je tako,a mislim da nije).

Znaš kako, RIP mu je za petama, Peace Sells ne može ni da mu prismrdi, So Far ću da slušam kad dođe proleće, a on ima šanse, za sada da mu prismrdi.

Posted
Mislim da nisi rekao dovoljno. Naslovna numera je takođe skroz OK, ali ostatak je skoro ispod proseka. Po meni vrlo detinjast album, još uvek daleko od Peace sells, koji je stvarno imao šta da kaže. Interesantno je koliko su sazreli u roku od par godina... Metallica takođe, Ride the lightning je ogroman napredak posle Kill 'em all.

detinjast jeste, ipak nije postojao veliki budzet za taj album, a i normalno je da prvi album zvuchi detinjasto, manjak iskustva, manjak svega

ipak je kimb najbuntovniji od svih njihovih albuma i nema vezu sa politikom razuma, nego sa politikom besa

jer ipak postoji idejnih razlika izmedju pesme u kojoj peva mehanicarskoj radionici i srafljenju srafova

ii izmedju peace sells...

Posted
Znaš kako, RIP mu je za petama, Peace Sells ne može ni da mu prismrdi, So Far ću da slušam kad dođe proleće, a on ima šanse, za sada da mu prismrdi.

jeste RIP mu je za petama.........tacno tako.......... :pivopije:

Posted
jer ipak postoji idejnih razlika izmedju pesme u kojoj peva mehanicarskoj radionici i srafljenju srafova

Sve nesto mislim da Mechanix nije ZAISTA pesma o srafljenju srafova! :meshuggah:

Posted

:lol:

Ali kad krenu da objasnjavaju zasto su morali da budu bez gornjeg dela za spot Holy Wars... iscepala sam se od smeha...

Kakvi su samo pozercici bili tad... :D

Dave :wub:

Posted

Негде да се нас двојица сложимо. И "Cryptic Writings" је одличан, мада ми је мало испрва била њањава 'Trust' као први 'сингл' са албума и носећа песма.

Posted

Slazemo se mi oko vise stvari nego sto ti mislis. :da:

"Cryptic Writings" je isto jako dobar."Trust" meni nikako nije njanjav.Main riff je odlican,a isto i riff u strofi.Sjajna pesma.Jako dobar album.

Posted

CW je jedan od glavnih razloga sto je bend toliki koliki je. fleksibilno, ali opet ne lize nikome dupe s takvom muzikom. :da:

jebes ga, ne ocekuje se od covjeka tih godina da pravi Killing i sl. albume.. CW je bas ono, stariji - mudriji..

Posted
:lol:

Ali kad krenu da objasnjavaju zasto su morali da budu bez gornjeg dela za spot Holy Wars... iscepala sam se od smeha...

Kakvi su samo pozercici bili tad... :D

Dave :wub:

Zasto su morali, ne znam za to?