Fantomni Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Nije tako. Evo ti postave megadjeda: Dave Mustaine-vokal, ritam i solo gitar Chris Poland- solo gitara Vinnie Colaiuta-bubanj Jimmy lee sloas-bass gitara Quote
Fantomni Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Ako bude koncerta, karta ce biti izmedju 35 i 40 e. Mnogo u pm... Quote
vudun Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 -Kaze se Ekstra Smrt -Sto se tice dolaska Megadeth-a ja sam cuo samo neke glasine...Ali i za metallica-u se se prvo cule samo glasine hehe...ali samo zamislite...De Grasso, Ellefson, Mustaine i Marty...Marty se vratio u Megadeth, jel tako ? Nema nista od toga! Mastejn je jednostavno, sa svima u svadji - jedino je uspeo da se pomiri sa Mencom, dok Elefsona ochima ne moze da vidi..... za sire narodne mase postoji Butcherian Vibe, tu mozete procitati jedan veoma iscrpan intervju sa gospodinom Dejvom - i sve ce vam biti jasno. Ovo je, siguran sam, poslednji album Megadetha. Quote
Imenjak Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 ispravka: ovo je poslednja postava: Dave Mustaine Lead Vocals, Lead, Rhythm, and Acoustic Guitars Glen Drover Lead, and Rhythm Guitars James MacDonough Bass Guitar Shawn Drover Drums i tako! Quote
blondie Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Da... A intervju je odlican! u novom Explozivu obratite paznju na izvjestaj s koncerta u Las Vegasu Quote
Imenjak Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 u novom Explozivu obratite paznju na izvjestaj s koncerta u Las Vegasu kom bre explosive-u... pa to ne izlazi vec bar dve godine! Quote
blondie Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 kom bre explosive-u... pa to ne izlazi vec bar dve godine! zbog problema s izdavacem nisu izlazili, ali sad su to rijesili i broj je gotov. mislim da je vec trebao da se pojavi na kioscima.. ali posto je to srbija.. Quote
-Abraxas- Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 -Kaze se Ekstra Smrt -Sto se tice dolaska Megadeth-a ja sam cuo samo neke glasine...Ali i za metallica-u se se prvo cule samo glasine hehe...ali samo zamislite...De Grasso, Ellefson, Mustaine i Marty...Marty se vratio u Megadeth, jel tako ? martz se nije vratio u megadeth jer mu je metal dosadio !!on je se sada posvetio solo karijeri i produciranju pop muzike u japanu Quote
Imenjak Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 martz se nije vratio u megadeth jer mu je metal dosadio !!on je se sada posvetio solo karijeri i produciranju pop muzike u japanu da J-pok karijera... jebiga covek se nasao u svetu koji voli i lepo se uklopio u njega... Jedva cekam novi explosive... jel ce opet biti dve korice?! blondie: super ti je potpis.... tj ova desna slika! no gde je onaj glasnik koji rece da megadeth dolazi 6. marta!?!??!? Quote
blackflash Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 (edited) Imajuci u vidu da sam informaciju o tour dates Megadeth-a dobio od profi label iz MK i Sanatoriuma, ona je 100 % tacna kako shto je napisana. Vidimo se. Edited December 28, 2004 by blackflash Quote
Jellybelly Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 nadajmo se da jeste, a ako nije, jebiga, izgleda da Beogradu nije sudjeno da vidi ovog thrash giganta Quote
Fantomni Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Auuu Miiileee, kakva bashchina! Zvek! Quote
Jellybelly Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 ja mislim da nema veceg, a i ja sam se pocepao kad sam prvo video. Nego, ako dolaze, jer su istinite one price o karti 35,40 jevrosa, jer ako jeste, pre cu ih malo sutra videti. Quote
blondie Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 (edited) karta je ovdje u USA bila 25 dolara sa taksom! tamo ce da bude oko 2000 din, i ajd ne izmisljajte vise. mustaine, koja slika? ova bebeca? Edited December 28, 2004 by blondie Quote
Fantomni Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Ja sam rekao za kartu izmedju 35-40 e. Sad sam ponovo otishao na sajt i skapiram da sam pogreshne cifre gledao, izvinjavam se. Quote
blondie Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Ja sam rekao za kartu izmedju 35-40 e. Sad sam ponovo otishao na sajt i skapiram da sam pogreshne cifre gledao, izvinjavam se. aha, evo ga ko siri dezinformacije!!!!!!!!!! poz uzivajte na koncertu.. ja ne dolazim ipak.. Quote
AgresoR Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 (edited) uzivajte na koncertu.. ja ne dolazim ipak... -Steta...a za uzivanje se ne brini...cuce se kako je bilo... -Mustaine thanks za postavu pojma nisam imao.... martz se nije vratio u megadeth jer mu je metal dosadio !!on je se sada posvetio solo karijeri i produciranju pop muzike u japanu -Sta je sa marty-evom solo karijerom ? oce biti ko pre...mislim na Scenes, Dragon Kiss, Introduction...ili nesto drugacije ? Nije valjda otisao da svira pop ??? Edited December 29, 2004 by AgresoR Quote
Imenjak Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 mustaine, koja slika? ova bebeca? da, da, na bebecu! tamo ce da bude oko 2000 din, i ajd ne izmisljajte vise. to bi lepo bilo... nije megadeth sada u fazonu da otkida ruke noge i ostale extremitete na ceni karata... kao npr. metalika, no sve zavisi od nasih klosara... koji ih dovode, tj. koliko se oni ugrade A moraju bar u neku zemnju u okruzenju da dodju jer, u protivnom, nece biti na Balkanu i u jugo-istocnoj Evropi... a to ne sme da se desi na pozlednjom mega turneji -Sta je sa marty-evom solo karijerom ? oce biti ko pre...mislim na Scenes, Dragon Kiss, Introduction...ili nesto drugacije ? Nije valjda otisao da svira pop ??? pogledaj na heavy delu foruma, ima Marty Friedman, pa pogledaj sta smo pisali, novi album je Music For Speeding i mnogo je istripovan, nije ko ovi prethodni! A pop karijera mu je kao sto mu je megadeth bio ranijih godina - glavna (a solo karijera po strani!)... poz! Quote
blondie Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 zelim vam lijep provod.. ovdje da ne vjerujes.. nema koncerata, mrtva sezona.. sreca pa idem uskoro najjaci grad po broju svirki pa se nadam da cu `ubosti` nesto. i btw, sto se tice nasih `ugradjivanja` za karte, to takodje se radi u dogovoru s menadzmentom benda - jer njihov ugled se narusava ako se cijena karte previse digne (ili spusti). nadam se da nece biti frke. poz. Quote
Imenjak Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 zelim vam lijep provod.. ovdje da ne vjerujes.. nema koncerata, mrtva sezona.. sreca pa idem uskoro najjaci grad po broju svirki pa se nadam da cu `ubosti` nesto. i btw, sto se tice nasih `ugradjivanja` za karte, to takodje se radi u dogovoru s menadzmentom benda - jer njihov ugled se narusava ako se cijena karte previse digne (ili spusti). nadam se da nece biti frke. poz. da, da... ali nasi stave najvishu mogucu... zato se i ne odrzavaju koncerti kod nas (ne samo zato)... Quote
Imenjak Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 nasi su standardno lopovi ma nije, nego su nashi standardi vishi.... al za skakanje kroz prozor.... Quote
rustik Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 (edited) Edited December 31, 2004 by rustik Quote
Recommended Posts