RNA Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 I naravno "pametnica" je propustila koncert Чак и да ниси имала пара, а претпостављам да је то био случај, могла си доћи и попети се на онај трафо из СКЦ-а. Гомила људи је тако урадила, још Мастејн био одушевљен фанатизмом. Quote
lemmy sixx Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Moj prijatelj usao za 500 kinti.Nije hteo ici na koncert,ali posto je studirao u bg-u,izblejao je sa nama ceo dan.Kasnije se predomislio,i odlucio da proba da uvali obezbedjenju pare da ga pusti,posto nije imao kartu.I uspeo bez problema.Dao mrcini na ulazu 500 kinti,ovaj ga pustio i cao.Nije ni gledao lik koliko mu je dao,mogao mu dati 100 dinara sa sve 10-kama i opet bi usao. Quote
RNA Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Није толики проблем био ни ући без карте, али какав је оно кркљанац био унутра. Ја се не сећам да је башта СКЦ-а икад била пунија. Quote
In The Flesh Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Genijalan koncert.Napravio bas super fotke,ali ne sa digitalnim,pa kad ih skeniram okacicu ih ovđe. Quote
phantasm of the living Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Nikad bolji bend nije ni bio Quote
vudun Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ne mogu sebi da oprostim što me tog dana nije bilo na 'certu. Dan pre svirke sam imao ispit, na dan same svirke takođe sam imao ispit. Prvi pao, al' drugi položio...Dejv mi je šaputao! Quote
RNA Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 И шта те је спречило да после испита дођеш на коцнерт и одмориш мозак? Ајде да си га пропустио да је испит био сутрадан, али овако је сулудо. Quote
vudun Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 (edited) Pa to ti kažem 2 ispita, dan pre i na dan samog koncerta. da sam u BG-u pa da se i nekako došlepam, ovako sam bio maximalno iscrpljen...šabanica profesorica nas je, sećam se, ispitivala do kasnih popodnevnih sati. Ali biće prilika za još Megadeth svirki. Edited April 16, 2008 by Неша Мастејн Сатријани Ух! Quote
Andrija Smith Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Evo posle godinu dana na Youtube-u postavih prvi video... http://youtube.com/watch?v=QNqN-3jNBIQ Quote
Sandman Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Najjacha pesma sa najjachom postavom! Quote
Andrija Smith Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Megadeth bez Marty-ja je obican muski polni organ Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Evo posle godinu dana na Youtube-u postavih prvi video... http://youtube.com/watch?v=QNqN-3jNBIQ http://www.youtube.com/watch?v=iZUrv4D8XTA Broderick bolje svira Martijeve pesme od Martija Quote
Vic Rattlehead Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) Megadeth bez Marty-ja je obican muski polni organ Ma budala si. Edited May 2, 2008 by Vic Rattlehead Quote
The Trooper Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 malo mnogo jedete govna... jebao vas marti Quote
Dersu Uzala Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Megadeth bez Marty-ja je obican muski polni organ +1 Broderick bolje svira Martijeve pesme od Martija Boo-fucking-hoo...Jebe ga sto treba i napraviti te solaze tako dobro kao Marty. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Boo-fucking-hoo...Jebe ga sto treba i napraviti te solaze tako dobro kao Marty. Apsolutno, ali samo konstatujem - Megadeth jos od Martyja ima problem sa nalazenjem gitariste koji pristojno svira uzivo Quote
Andrija Smith Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) Ma budala si. Fuck of jebao vas marti No comment Edited May 4, 2008 by Piper... Quote
Andrija Smith Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) E jbg, prvo je bilo napisano na srpskom, FAK OF, pa sam "ispravio" Ali u svakom slucaju - odjebi. Edited May 4, 2008 by Piper... Quote
Routasydän Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Apsolutno, ali samo konstatujem - Megadeth jos od Martyja ima problem sa nalazenjem gitariste koji pristojno svira uzivo Meni Al Pitreli zvuci fantasticno uzivo .... bar na Rude Awakening Quote
El Pistolero Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 (edited) Ma svi su mi nekako do jaja... mozda Marty i Chris za dlaku iznad ostalih... Edited May 7, 2008 by milos180 Quote
Totamealand Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Opet sam zaražen CW virusom, puštam album ceo dan. Teška zaraza... Deep inside I've seen it rise Actions progress to no end Mirror, mirror please look inside Do you see the reasons that we sin Quote
Recommended Posts