dethman Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 U nekom intervjuu rece da je zbog tog broja gitara godisnje, kao i zato sto je on hteo da kupi Jackson, a ovi se prodali Fenderu... (verovatno zato sada postoje oni budjavi bezlicni modeli sa jos boljim magnetima...khm...)... Sto se zvuka tice, bio je bas super dok Dejv nije poceo da svira Y2K... Bese ga na TWNAH, a mislim i na Risku... Quote
blondie Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 jebo vas, nemate pojma. ja pricam o pravim stvarima a vi o plasticnim lutkama i fe(n)derima. cek sad.. dejv je htio da kupi jackson, kao brend/kompaniju?? o cemu pricate.. malo to razjasnite, ima nas plavih (dethman, blondie..).. Quote
dethman Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 aj, ko ce kome (da razjasni) ako nece plavi plavome... da, hteo je kompaniju da kupi, ali su ga ovi ispalili te je on popizdeo... cak je onda zalepio papiric s natpisom "ESP" na glavu gitare, preko znaka Jackson (ovo sam i video, puuuuuuuuuno seljacki izgleda)... sve dok mu cike iz esp-a nisu napravile sta je hteo... Quote
Routasydän Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 A posle toga je preko znaka ESP prelepio papiric sa znakom "Dean" i sad cekamo da vidimo koji ce se papiric pojaviti preko znaka "Dean" Quote
The Trooper Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) mislim da bi na ibanez gitari dave zvuchao prokleto dobro... ne znam zasto,... ali ipak ne pasuje ibanez uz mastejna Edited June 4, 2008 by The Trooper Quote
Vic Rattlehead Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Vi's, nisam to znao... Stoga se ne petljaj kad nisi upucen. Quote
Andrija Smith Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Care koji je tebi k***c? U potpisu imas fontom 7 citat mastejna i zoves se po njihovoj maskoti pa sad mislis da si neko mudo? Samo opusteno brate. Quote
CROSSIĆ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Glupo jer se jebavo oko tih gitara,Ma dao jaja je bend...Jel ima kave sanse da dodje u Serbiju... Quote
lemmy sixx Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 A kako li si od svih silnih slika,bas ovu postavila? Quote
blondie Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 pa blondie.... inace, to mi bio prvi avatar.. ceda cynic mi pomogo da ga nakacim .. : ) Quote
dethman Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 A posle toga je preko znaka ESP prelepio papiric sa znakom "Dean" i sad cekamo da vidimo koji ce se papiric pojaviti preko znaka "Dean" Hehehe, bas tako... Samo, nije jos puno velikih firmi ostalo... BCR? mislim da bi na ibanez gitari dave zvuchao prokleto dobro... ne znam zasto,... ali ipak ne pasuje ibanez uz mastejna Uh, ima i Ibanez nekoliko V modela, ali bojim se da nikako ne bi zvuk potrefili.... Quote
The Trooper Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 ja nekako mislim da bi ibanez imao perfektan zvuk.. mislim za dobar sporet nema losa drva... samo neznam dal bi se snaso sa mojom starom, koncertnom gitarom "Melodijom"... sta je ona sve prosla i prezivela, narocito moga brata Quote
Vic Rattlehead Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Care koji je tebi k***c? U potpisu imas fontom 7 citat mastejna i zoves se po njihovoj maskoti pa sad mislis da si neko mudo? Samo opusteno brate. Nisam ti ja brat. Salim se, naravno da sam mudo, ja sam ovdje najveci fan Megadetha (uz Blondie) i prije nego sto postavis komentar bilo koje prirode treba meni da se obratis! Quote
Andrija Smith Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Ok, od sad na PP trazim dozvolu od tebe da postujem na ovoj temi :) Quote
CROSSIĆ Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) Ma Mastejn i Megadjed su i na sargiji do jaja...Jebitacno dobri...HOLY WAAAAAARS Edited June 5, 2008 by KROSTIC Quote
Routasydän Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Jebote al smo zapostavili temu, 'ladno sam se zabrinuo da je nije neko od modova obrisao ili premestio ..... Quote
RNA Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 А је л' има нешто ново да се каже што није већ речено? Quote
Guest KantaZaDjubre Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Ima li neko raspolozen da peva u megadeth tribute bandu???? Javite se na mail: [email protected] [email protected] Quote
Vic Rattlehead Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 А је л' има нешто ново да се каже што није већ речено? Nema, al' biće. Quote
Vic Rattlehead Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Neće prije sledeće godine, to sigurno. Quote
RNA Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Nema, al' biće. Па, кад буде причаћемо. И каже се "сљедеће". Quote
Recommended Posts