Jabba the Hutt Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Wow! Nemam reci, odusevljen sam Quote
Mr.Hate Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Wow! Nemam reci, odusevljen sam Hvala druze,drago mi je da ti se svidja.Zato i stavljam te fotografije,da se malo razbije monotonija i da podelim svoje bogatstvo sa ljubiteljima istog. Quote
Sandman Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 (edited) Lepa kolekcija. Ako ikada kupim gramofon(a nadam se da hocu) ovo je prva kolekcija koju cu popunjavati. E,a koja je ono mala plocha pored singla Mary Jane? Edited July 22, 2008 by Sandman Quote
Mr.Hate Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Lepa kolekcija. Ako ikada kupim gramofon(a nadam se da hocu) ovo je prva kolekcija koju cu popunjavati. E,a koja je ono mala plocha pored singla Mary Jane? Ako mislis na ovu sa Mastejnom na slici to je singl Symphony of destruction picture disc koji je prethodio albumu Countdown to extinction.Treba da dobijem i ploce Rust in peace i Countdown to extinction koje ima da platim boga oca al mi nije zao nimalo.Jurim ih vec nekoliko godina i ta dva su mi najbolji albumi. Quote
Sandman Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Uf,Symphony Of Destruction...pesma koja me je uvela u metal. Quote
Vic Rattlehead Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Па, кад буде причаћемо. И каже се "сљедеће". Mislim da se "sledeće" kaže i u ijekavskom. U najgorem slučaju dublet je. Mada, i ti si napravio grešku; naime, nakon "kad bude" ide zarez, ali ne bih da sitničarim. Quote
RNA Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Слиједи - сљедеће... али, да не расправљамо сад о српском на ијекавици. Quote
Totamealand Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 (edited) Pošto? Ahahah, šalim se. Kolekcija je fenomenalna, pravo bogatstvo. Jedino ne prepoznajem ovu iznad Wake up dead singla, šta je to? EDIT: Nema veze, uspeo sam da pročitam. Ouch, my eyes, jedva. Edited July 23, 2008 by Totamealand Quote
Mr.Hate Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Pošto? Ahahah, šalim se. Kolekcija je fenomenalna, pravo bogatstvo. Jedino ne prepoznajem ovu iznad Wake up dead singla, šta je to? EDIT: Nema veze, uspeo sam da pročitam. Ouch, my eyes, jedva. No more mr.Niceguy,kao i ona iznad nje samo je shaped picture disc.Otvoris sliku da bude velika pa ako ni to nije dovoljno sejvujes u kompjuter pa posle kad je otvoris uvelicas i vidis. Ovo je moja kolekcija ali imacu duplikat Killing is my business tako da ako budes zainteresovan javi se na PM. Quote
Vic Rattlehead Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Слиједи - сљедеће... али, да не расправљамо сад о српском на ијекавици. Raspravljaj se, ako si mudo. Quote
gavrosaurus Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Јеботе, мени се "So Far, So Good... So What!" стварно допада! Мислим, живим са њим већ 18 година, будући да је међу првим метал албумима које сам икада чуо и шљака ме и даље, то је збиља нешто! Овај курчевити вриштавац! Изванредни уводни инструментал, онај фантастични увод у "Set The World Afire" и сјајан соло, легендарна "Mary Jane", помало тужна али изузетна "In My Darkest Hour" ... То су стварно све сами бисери не само овог бенда већ и метала, у глобалу. Баш ми прија ово сада ... Quote
Sandman Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Jeste stvarno do jaja album,i zvuchi mi smeshno shto se pricha da je Mastejn taj album snimio samo zbog love za drogu. Quote
PuPaK Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Cryptic Writings je jedna zaraza od albuma dovanem se jedanput da ga preslusam i uvek mi ostane u playeru po nedelju ,dve!! A za So far ,Soo goood,Sooo whhaaatt, ne trea trositi rechi ,jebe majku album! Quote
Mr.Hate Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Cryptic Writings je jedna zaraza od albuma dovanem se jedanput da ga preslusam i uvek mi ostane u playeru po nedelju ,dve!! A za So far ,Soo goood,Sooo whhaaatt, ne trea trositi rechi ,jebe majku album! Nema Mastejnovog loseg albuma ali meni su nekako najzesci Rust in peace i Countdown to extinction. Quote
RNA Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Nema Mastejnovog loseg albuma ali meni su nekako najzesci Rust in peace i Countdown to extinction. Како нема? "Risk" је лош албум и то мноооого лош. Quote
Angelystor Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Ja se ni sa zadnja dva ne bih bash hvalio.. Quote
Totamealand Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Zadnja tri su manje više OK. Risk je smeće. Quote
lemmy sixx Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Zadnja tri su bas dobra.Nista posebno i revolucionarno,ali je dobro. Quote
_powerslave_ Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Ovaj zadnji album je strashno losh....nemaju vishe ideja to je ochigledno...dakle on i Risk se mogu smatrati za loshije albume, dok su ostali odlichni Quote
RNA Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Предлажем да покренемо петицију да Мастејн поново почне да се дрогира. Quote
Recommended Posts